Ahojte,
chcela by som pocut vas nazor na spravanie sa mojho priatela.
S priatelom som este len velmi kratko (ak vezmem do uvahy moj predchadzajuci 3rocny vztah), su to 4 mesiace. Ja studujem na vysokej skole, moj priatel pracuje, ma 24 rokov. Priatel je S
aj mne sa to stavalo a nechapala som... ženy su z venuše muži z marsu tak sa hovori že?
jeden den za týžden, ked mate možnosť byť spolu viac je divne a netušim čo by v tom mohlo byť...možno je taky proste povahovo že chce byť iba tolko s tebou
ale ani mne by sa to nepačilo a už vobec ne ked ma robotu v ktorej sa nenarobi....proste lenivosť je strašna vlastnosť ( sama ju dobre poznam ) ale nikdy som nou neobmedzovala priatela
Ale je divné aj to ze chodí spávať už o desiatej. Možno je fakt unavený, ved ak má často nočné smeny tak ťa to vyčerpá...plus ti je nahovno aj z toho sedenia len.. Akože ja by som takú prácu osobne po fyzickej stránke nezvládala a možno je viac takých ľudí.
@Abject1 hentaká práca, kde vlastne skoro nič nemusí unavuje oveľa viac ako keď beháš po meste, niečo vybavuješ a neviem, si taký akčnejší.... neviem teraz ma nenapadá nejaký pekný príklad, ale proste, keď sa človek nudí, je viac unavený ako keď celý deň lieta a niečo robí... takže hej, chápem ho, že je unavený, je smutné, že sa kvôli tebe neprekoná, ktovie aký bude mať váš vzťah budúcsnoť, halvne to musíš riešiť s ním no
hm, aj ja som furt unavena, ci niecom robim ci nerobim, hned sa vycerpam. a tiez som typ cloveka ze potrebujem byt obcas aj sama iba so svojim sukromim, svojimi myslienkami a svojimi vecami bez pritomnosti kohokolvek druheho, aj ked je to clovek ktoreho lubim.
ale zase raz do tyzdna sa vidiet ked zijete 15 minut od seba?
to je fakt divne, vsak ked som s frajerom tak by som s nim najradsej ostala co najdlhsie a vobec sa mi nechce odist..
ked som unavena (co je skoro furt tak proste nic nerobime len sa valame v posteli, ale vsak je to super ze som aspon s nim, pri nom sa mi spinka najlepsie neviem aj mne to pride zvlastne.
No mne dosť divné príde, že vysokoškoláčka sa dá dokopy s sbskarom. Ako nič proti, ale obvykle je medzi takýmito sociálnymi skupinami značný intelektuálny rozdiel, ktorý sa najčastejšie prejavuje nedostatkom spoločných tém a záujmov. Sám som to zažil, no nie je to vždy pravidlom.
Ak len spolu pozeráte filmy, tak to môže byť práve ten dôvod. Či cakala si snáď, že taký typ človeka bude mať nejaké komplexnejšie koníčky? Čím jednoduchší človek, tým jednoduchší život.
A podľa toho, čo píšeš, tak on ten vzťah nejak intenzívne nepreziva, akoby mu to bolo aj viac menej jedno. Či ho skôr zasiahla nejaká extremna forma lenivosti... by som sa ani nečudoval. Poznám ľudí, čo sú tak leniví, že ešte aj Ťapákovci sú v porovnaní s nimi rozhľadení akční ľudia.
a na margo toho unavenia. Nuz áno, aj nuda a ničnerobenie dokáže vyčerpať. Ale psychicky, pretože telo je sice mdle, no oddychnute. Takže sa treba ponaťahovať na čerstvom vzduchu. Najlepšie sa z tej letargie prebudiť športom, ale aj dlhšia prechádzka je fajn.
Asi je taky typ cloveka, kazdy je iny, niektori ludia sa lahko unavia a maju menej energie, su introverti a najradsej su sami. Potom je ine chodit na VS a ine do prace, aj ked sa tam nepretrhne, ale ubija to cloveka a to je niekedy horsie ako ked tecie pot. Kazdy clovek je iny, hlavne sa nedrz hesla podla seba sudim teba.
No to aj ja tak mám, čím väčšie "hovno" robím tým viac som unavený.. Ale aj tak kebyže som unavený tak nepoviem pritulke že vieš čo obmedzíme stretávanie skrz to že som unavený, môj názor je taký že v tom bude iný problém.,ale tak to si musíte vyriešiť len vy, no a k tomu čo písal trtken...neviem prečo to písal ale nesúhlasím s jeho názorom o tých soc.kravinach ale keďže to napísal neutrálnym spôsobom, budem sa držať v neutrále aj ja
ja som unavena stale a na osoby, ktore mam rada, si vzdy viem najst cas aj za cenu nedospanej noci. priatel potrebuje kopanec do toho leniveho zadku v podobe rozchodu. to je taky cas, kedy im vacsinou dojde, ze nieco robili zle.
potom maju tendenciu vracat sa naspat a slubovat, neodporucam vsak verit.
Ked byvas 15min od neho, tak chod k nemu a nie cez fb si vypisujte...
Takato praca sbskara ta vycerpa viac ako nejaka ina praca..je to unavne sediet a kukat na monitory.
Sa opytaj co chce on, nie co chces ty..
Je to cudne.. nedokazem sa zbavit dojmu, ze ta asi moc nelubi. Lebo ak sa dvaja ludia lubia a byvaju od seba 15 minut peso.. rozhodne spolu travia viac casu ako 1x do tyzdna.. a to nie je o nijakom obmedzovani alebo nieco... ale o laske.
@Abject1 na toto mám dve odpovede.
1)skús niekedy robiť 12-hodiovú smenu čohokoľvek, či už sedenia na zadku alebo predaj alebo iné....je to náročné už tým, že tam si 12 hodín. Človek je z toho unavený, naozaj veľmi unavený, a keď príde domov, je rád že sa naje, polhodinku až hodinku funguje a potom umrie v posteli.
2)Môj priateľ robí popri škole 12tky, a napriek tomu keď sme spolu od piatku do nedele a vyjde mu na to služba, tak sa mi po práci venuje, a pokiaľ sa na to cíti tak je hore kľudne aj do jednej ráno, nikdy ma nezanedbáva, iba raz či dva razy sa stalo že prišiel tak unavený že sa len najedol a išli sme spať, s tým, že sa mi ráno ospravedlňoval, že sa nezmohol a viac
Je to o tom koľko človek fyzicky vydrží, a či sa zaprie. Mne by sa určite nepáčilo keby sme bývali od seba 15 minút a stretli by sme sa 1 deň za týždeň....
sex ste asi nemali, ak je veriaci, zrejme chce zachovať svoju čistotu...
no ale neviem, ta únava, je asi výhovorka, môže skrývať aj odchýlku v orientácii...
a dosť je možné, že sa naňho prevalila jarná únava, potom už len vitamíny a dostatok pohybu ho postaví na nohy...
no ale to sú všetko konšpiračne dohady...
všetko musíš "vyšpiclovať" sama, alebo aj nejakú kamošku zapojiť do špehovania, čo ak to chlapčisko ma aj inú, n
neviem čo treba nad týmto tolko maturovat....proste ta nelúbi a je s tebou len tak nech má niekoho.....človek ktorý je zalubeny vyhladáva spoločnost druhej osoby a chce s ním trávit čo najviac času ....tomuto je to totálne ukradnuté,či budete spolu alebo nie ....vyjeb sa nanho
zdravy clovek ktory ma 24 rokov nemoze byt po 12 hodinovej smene v akejkolvek praci tak unaveny aby nemal chut sa stretnut s priatelkou. specialne ak pracuje v SBS. moze to byt psychicky narocne pretoze sa tam asi dost nudi ale unaveny z toho byt nemoze.
nema nahodou cukrovku ? alebo nieco take ?
naozaj doporucujem navstivit odbornika.
pred par rokmi som pracoval pre atomku na sprave liniek...vyrez a udruzba...proste tazka manualna praca s motorovou pilou v lesoch kadial sa budu tahat kable.
samotna pila ma 5,5kg..nie je to moc ale skus ju drzat v rukach par hodin.pracujes v lese kde je kolkokrat aj tazky teren.frajerke som ale nikdy nepovedal ze som unaveny...
@tomias Zrejme si si zle precital clanok alebo sme sa nepochopili- ja ku nemu prist chcem, avsak on nechce. pretoze je unaveny a ,,nemohol by sa mi venovat"...Ale ked je na notebooku a piseme spolu tak to ho nevycerpava viac ako ked by sme boli spolu a oddychovali? O_o @aventine Suhlasim s tebou, jednoducho ak si niekto chce najst cas na toho druheho a byt s nim, je uplne jedno ako velmi je unaveny, ten cas si najde..Aj ja som robila 12ky a vzdy som si nasla cas aj na aj na priatela a aj na ostatne veci... @trtken Nie, neočakávala som, že SBSkár bude mať pestrý atraktívny život plný dovoleniek a pod. vecí..Ja som taktiež človek jednoduchý, nepotrebujem sa vyvážať v drahých autách a ani chodiť každý víkend na dovolenky, nakupovanie tiež neznášam..Bavíme sa o tom, že sa so mnou chce stretávať len 1x do týždňa a nie že máme, podľa teba. neatraktívny program počas stretnutí...
@ferotferot A nie, nemá cukrovku a ani žiadnu inú chorobu, teda, aspoň mi o nej nepovedal ...Keby ju mal tak by som to, samozrejme, pochopila a nechcela by som od neho aby zanedbával svoje zdravie kvôli mne..
´´Ja som taktiež človek jednoduchý, nepotrebujem sa vyvážať v drahých autách a ani chodiť každý víkend na dovolenky, nakupovanie tiež neznášam´´
a o tej chorobe nemusi vediet ani on ludom pride ze je normalne byt unaveny.
niekto je az tak mimo ze napise ze je to taky typ cloveka...
normalne to ani zdaleka nie je.
a ak to teda nie je unavou najlepsie to bude riesit snim
@ferotferot U mňa sú priority v živote úplne na inom mieste ako u väčšiny dnešných žien..a nie, nie som 150kg škaredá žena, ktorá videla nahého chlapa maximálne na plagáte...nemusí o tej chorobe vedieť, to máš pravdu, ale chodí pravidelne na preventívne vyšetrenia, keby mal cukrovku alebo niečo podobné tak by sa to z krvi určite zistilo.
tak ti poviem,ze chlapec ma v peecku ...a ak aj nema v pecku tak potom je to ten typ daj tu slamu padnem na nu a od takeho sa nikdy vacsej aktivity nedockas takze utekaj kade lahsie ....kazdopadne robila som dvanastky za pasom a bez problemov som este vecer vybehla von s frajerom hoci som rano vstavala do dalsej dvanastky....takze ako vravia vsetci, kto chce si cas najde a raz do tyzdna je nic ..to ani nemozes nazyvat 4 mesacnym vztahom lebo ste spolu podla matematiky boli asi 16 krat ?
Trošku divné. Ani ja nemam extra vela casu na priatelku, kedze je skolsky rok, ale min. 3 krat do týzdna sa stretávame, ak nie viacej. A neriadime sa priavidlom, že kazdy ma aj svoje zaujmy, vo vacsine sa snazime vsetko spolu, no nie vsetko sa da, ale aspon vacsinu. A mne priatelka býva na opačnom konci mesta čo je hodina cesty tam a spat. A ajtak si to viem zariadit.
a to aj chodíte niekam von, alebo on za tebou, alebo len ty chodíš k nemu na noc? asi to neberie vážne a vyhovuje mu to takto... chápem, že po tých 12tkach je človek unavený, aj to, že potrebuje ísť spať o desiatej, ale tých 15 minút je fakt nič, takže by ma to dosť štvalo...
neviem, keď si sa už s ním o tom rozprávala a stále sa nič nezmenilo, tak skús za ním prísť len tak na polhodinu a ísť domov, alebo sa vyhovoriť, že nemáš čas viackrát po sebe a keď mu to bude jedno a neurobí si sám čas, aby ťa videl aspoň ten jeden raz do týždňa, tak ho pošli do prdele
Trochu to upresnim, ja som to nemyslel v zmysle, že budete chodiť na drahé dovolenky a vyvážať sa v drahom aute. Ja som narážal na to, že intelektuálne založení jedinci majú úplne inú predstavu o koníčkoch a voľnom čase ako napr. taký sbskar, či predavačka. Od takých ľudí naozaj môžeš čakať len leňošenie pred telkou a pozeranie farmy. Nič také ako čítanie kníh, či chodenie do divadla. Ale, keď ti to tak vyhovuje tak ok.
@trtken no toto je dobrá pičovina,sudit ludi podla zamestnania Vacsiu sračku som dávno nečítal ...podla mna je úplne jedno či je niekto SBS alebo finančný analytik ...ak ho to divadlo zaujíma tak tam pojde a isto sa záluby ludi nedaju kategorizovat podla zamestnania ....teraz niekto robí oblushu na benzínke a nezaujíma ho nič,len lenošenie tak ked prejde do iného zamestnania zrazu sa bude zaujímat o malby či čo? Každy clovek sa zaujíma o to,čo ho zaujíma (to je prekvapivé) a nechápem súvislost s prácou ,ktorá sluzi len na uživenie
môj kamarát je Sbs-kár .. nie v takej v obchode ale takej čo chodia hore dole pozerať a tak..ale občas 12h sedí na stanici.K pointe .. sú dni keď spi už po ceste domov a doma spí pol dňa..inokedy po 12tke do rána oslavuje .. Určite to toleruj ..ale s mierou.Nieje možné aby si 2-3x v týždni nenašiel na teba čas .. na obed , kino alebo len tak sa ísť prejsť..to kde sme . Čiže buď je to hrozný lenivec a už si zvykol , podvádza ťa , alebo ťa má len na sex .. Ver mi , je to o prístupe..cez leto som robil na stavbe 8h , 50km od priateľky a videl som ju aj 4x do týždňa .. hoci som občas umieral tak šlo o priority (a som hrozný lenivec )
@erjedna podla mna to chapu vsetky, akurat to nechceli tak hnusne narovinu napisat (kedze neziju s tym chlapom a vedia o ich vztahu akurat to co je tu napisane, takze sa to s urcitostou nikdy povedat neda.. ale podla tohto to tak fakt vyzera..)
eh, mat akoze vztah a netravit s nim cas? to co je za blbost? ved to je zakladny atribut vztahu pre mna...a ja by som to riesila rozhovorom, raz, dvakrat, max. 3x, ale ako keby sa nic nemenilo, tak rozchod. ved aj tak si stale sama, o nic neprides.
@midnight samozrejme ze ludia maju svoje zivoty, ale zivoty ludi vo vztahu sa musia aspon v nejaky minimalny cas prelinat, aby sa dalo hovorit o vztahu. toho casu u nich je zufalo malo, jej to nevyhovuje, on to nechce zmenit - rozchod - problem solved. sak vravim ze aj tak je stale sama, takze o nic nepride.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
jeden den za týžden, ked mate možnosť byť spolu viac je divne a netušim čo by v tom mohlo byť...možno je taky proste povahovo že chce byť iba tolko s tebou
ale ani mne by sa to nepačilo a už vobec ne ked ma robotu v ktorej sa nenarobi....proste lenivosť je strašna vlastnosť ( sama ju dobre poznam ) ale nikdy som nou neobmedzovala priatela
ale zase raz do tyzdna sa vidiet ked zijete 15 minut od seba?
to je fakt divne, vsak ked som s frajerom tak by som s nim najradsej ostala co najdlhsie a vobec sa mi nechce odist..
ked som unavena (co je skoro furt tak proste nic nerobime len sa valame v posteli, ale vsak je to super ze som aspon s nim, pri nom sa mi spinka najlepsie neviem aj mne to pride zvlastne.
Ak len spolu pozeráte filmy, tak to môže byť práve ten dôvod. Či cakala si snáď, že taký typ človeka bude mať nejaké komplexnejšie koníčky? Čím jednoduchší človek, tým jednoduchší život.
A podľa toho, čo píšeš, tak on ten vzťah nejak intenzívne nepreziva, akoby mu to bolo aj viac menej jedno. Či ho skôr zasiahla nejaká extremna forma lenivosti... by som sa ani nečudoval. Poznám ľudí, čo sú tak leniví, že ešte aj Ťapákovci sú v porovnaní s nimi rozhľadení akční ľudia.
potom maju tendenciu vracat sa naspat a slubovat, neodporucam vsak verit.
Takato praca sbskara ta vycerpa viac ako nejaka ina praca..je to unavne sediet a kukat na monitory.
Sa opytaj co chce on, nie co chces ty..
Ale kna povedala si mu to, ze ti to vadi?
1)skús niekedy robiť 12-hodiovú smenu čohokoľvek, či už sedenia na zadku alebo predaj alebo iné....je to náročné už tým, že tam si 12 hodín. Človek je z toho unavený, naozaj veľmi unavený, a keď príde domov, je rád že sa naje, polhodinku až hodinku funguje a potom umrie v posteli.
2)Môj priateľ robí popri škole 12tky, a napriek tomu keď sme spolu od piatku do nedele a vyjde mu na to služba, tak sa mi po práci venuje, a pokiaľ sa na to cíti tak je hore kľudne aj do jednej ráno, nikdy ma nezanedbáva, iba raz či dva razy sa stalo že prišiel tak unavený že sa len najedol a išli sme spať, s tým, že sa mi ráno ospravedlňoval, že sa nezmohol a viac
Je to o tom koľko človek fyzicky vydrží, a či sa zaprie. Mne by sa určite nepáčilo keby sme bývali od seba 15 minút a stretli by sme sa 1 deň za týždeň....
no ale neviem, ta únava, je asi výhovorka, môže skrývať aj odchýlku v orientácii...
a dosť je možné, že sa naňho prevalila jarná únava, potom už len vitamíny a dostatok pohybu ho postaví na nohy...
no ale to sú všetko konšpiračne dohady...
všetko musíš "vyšpiclovať" sama, alebo aj nejakú kamošku zapojiť do špehovania, čo ak to chlapčisko ma aj inú, n
zdravy clovek ktory ma 24 rokov nemoze byt po 12 hodinovej smene v akejkolvek praci tak unaveny aby nemal chut sa stretnut s priatelkou. specialne ak pracuje v SBS. moze to byt psychicky narocne pretoze sa tam asi dost nudi ale unaveny z toho byt nemoze.
nema nahodou cukrovku ? alebo nieco take ?
naozaj doporucujem navstivit odbornika.
pred par rokmi som pracoval pre atomku na sprave liniek...vyrez a udruzba...proste tazka manualna praca s motorovou pilou v lesoch kadial sa budu tahat kable.
samotna pila ma 5,5kg..nie je to moc ale skus ju drzat v rukach par hodin.pracujes v lese kde je kolkokrat aj tazky teren.frajerke som ale nikdy nepovedal ze som unaveny...
@aventine Suhlasim s tebou, jednoducho ak si niekto chce najst cas na toho druheho a byt s nim, je uplne jedno ako velmi je unaveny, ten cas si najde..Aj ja som robila 12ky a vzdy som si nasla cas aj na aj na priatela a aj na ostatne veci...
@trtken Nie, neočakávala som, že SBSkár bude mať pestrý atraktívny život plný dovoleniek a pod. vecí..Ja som taktiež človek jednoduchý, nepotrebujem sa vyvážať v drahých autách a ani chodiť každý víkend na dovolenky, nakupovanie tiež neznášam..Bavíme sa o tom, že sa so mnou chce stretávať len 1x do týždňa a nie že máme, podľa teba. neatraktívny program počas stretnutí...
tak toto je luxus
´´Ja som taktiež človek jednoduchý, nepotrebujem sa vyvážať v drahých autách a ani chodiť každý víkend na dovolenky, nakupovanie tiež neznášam´´
a o tej chorobe nemusi vediet ani on ludom pride ze je normalne byt unaveny.
niekto je az tak mimo ze napise ze je to taky typ cloveka...
normalne to ani zdaleka nie je.
a ak to teda nie je unavou najlepsie to bude riesit snim
neviem, keď si sa už s ním o tom rozprávala a stále sa nič nezmenilo, tak skús za ním prísť len tak na polhodinu a ísť domov, alebo sa vyhovoriť, že nemáš čas viackrát po sebe a keď mu to bude jedno a neurobí si sám čas, aby ťa videl aspoň ten jeden raz do týždňa, tak ho pošli do prdele
Ved netvrdim, že neexistujú vynimky. I skladník ve sroubarne si muze cist Vergilia, ale realne, kolko takych ludi existuje.
čiže asi vďaka že si na to tak vážne odpovedala?
vlastne cudujem sa, ze sa s nim nenudis aj ten jeden den