Ahojte mávam rôzne ťažkosti a doktori mi nevedia pomôcť tu je ich zopár: -Tá hlavná ťažkosť tlak v krku (z toho tlaku mi neni 2 krát do jedla),nechut,tachikardia,nizky tlak,čudný pocit v hrdle na zvracanie
Bola som na EKG,EEG,MRI,Endokrinologii,robili s
1. Stitna zlaza
2. Srsly si myslis, ze ked ti nepomohli doktori na zaklade vykonanych testov, ze ti pomozeme my, co vieme o tvojom zdravotnom stave hovno?!
@reila ok ok, prepáč. ale vyslovene keď si to tak napísala že ti dr.nevedia pomôcť a hľadaš pomoc na tomto pofidernom fore... tak ti aspoň budem držať palce, nech sa ti polepší, keď už poradiť neviem :/
Nechut a pocit na zvracanie moze byt aj problem s helicobacterom pylori alebo so zapalom zaludka/dvanastnika a pod. Mna tiez dost tak napinalo, proste som mala pocit ze budem vracat, nemala som chut jest a po gastroskopii mi zistili ze mam zapaleny dvanastnik.neviem sice co s inymi symptomami, ale skusila by somaj gastro.pripadne ak mas dobreho obvodneho lekara treba to s nim poriadne prediskutovat
@reila Mám otázku, ten tlak v hrdle- je to tak akoby po bokoch hrdla? Teda asi 5cm nad tou jamkou medzi kľúčnymi kosťami, po bokoch (tam ako vedú krčné tepny)? Teda, aspoň ja to tak mám. A mám aj nízky tlak, tachykardiu a často pocity na zvracanie (ale nie z hrdla, ale to mám asi žlčník blbý, ma často pobolieva). :/ Takže poradiť ti neviem, ale snáď ti pomôže vedomie, že nie si sama (Pri doktorke som nebola, tí naši by mi povedali že som zdravá ako rybka)
Boreliozu si nemala ? Kliesta si nemala ? Aj rok predtym ako ti zacali tie tazkosti. Ak nie tak to moze byt z cohokolvek. V medicinskej praxi je bezne ze sa neodhali pricina...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
čo to môže byť?
máte tu niekto taký problém ?
2. Srsly si myslis, ze ked ti nepomohli doktori na zaklade vykonanych testov, ze ti pomozeme my, co vieme o tvojom zdravotnom stave hovno?!
birdz dotoho, ty máš odpoveď na všetko!
@2
2.Ja už dúfam vo všetko