...Som na absolventskej praxi a samozrejme ze okolo mojej tazkej fyzickej prace ktoru vynakladam den co den na prekladanie 15kg spisov,mi vcera prikazom dala uradnicka inak velmi dôlezito a striktne vyzerajuc aby som isla na nakup do obchodu..vas nazor?
prosim pekne este k tomu na jej osobny nakup ako vajcia muka mlieko atd atd...a dalsia zamnou prisla ze jej mam vymenit silonky!!!! ja som bezradna lebo jedno krive slovo a letim
Neviem čo je poza tým, takže ti nemôžem určite napísať, kde je chyba(či na tvojej, alebo ich strane)... ak si aj za ten nákup platená, bral by som to ako vyslobodenie a v obchode sa zdržal aj 10 minút dlhšie s nejakou predo-vymyslenou výhovorkou. Neber život príliš vážne... a za tie silonky "No to je hrozné!!!!"(sarkasticky myslené)
kašli na to. máš možnosť vypadnúť tak choď... odo mňa jeden kolega chce také stupídne veci. resp. chcel lebo som na neho asi veľmi škaredo pozerala a prestal... ale to boli fakt bludy. ale nakoľko sme dosť vzdialení od mesta tak ak by ma poslali do mesta na nákup ja by som sa celkom tešila
Absolventská prax= robenie otroka za 160 eur(už neviem presný plat)...ja som bola na úrade práce a furt som musela chodiť kupovať cigarety a chujoviny...zmier sa s tým
Je to normalne... ja som sice isiel po skole hned robit, cize som nemal absolventstku prax, ale viem o ludoch co isli na absolventsku do IT podnikov a "museli" tam upratovat, odhrnat sneh a podobne veci...
Konieckoncov ja ked som praxoval (este v ramci skoly) vo firme zaoberajucej sa vyrobou meracej elektroniky tiez sme tam odrhnali sneh a upratovali (okrem ineho samozrejme...)
Takze neud prekvapena ze toto od teba chcu. Ty tam niesi seberovna tym pracovnikom, musis sa s tym zmierit. Bud rada ze vobec nejaku absolventsku prax mas (hoci robit normalnu robotu by bolo lepsie...) kazda skusenost ta moze nieco naucit a nieco ti dat tak sa na to skus pozriet aj inak.
ja som mal absolvetskú na polícii, pri kancelárii najvyššieho riaditeľa a staral som sa o poštu, písomnosti a občas som sekretárke chodil kupovať čokolády keď ma poslala a silónky a ešte aj pre kontaktné šošovky občas akože dosť divné to bolo ale bol som rád že nemusím stále sedieť v kancelárii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Konieckoncov ja ked som praxoval (este v ramci skoly) vo firme zaoberajucej sa vyrobou meracej elektroniky tiez sme tam odrhnali sneh a upratovali (okrem ineho samozrejme...)
Takze neud prekvapena ze toto od teba chcu. Ty tam niesi seberovna tym pracovnikom, musis sa s tym zmierit. Bud rada ze vobec nejaku absolventsku prax mas (hoci robit normalnu robotu by bolo lepsie...) kazda skusenost ta moze nieco naucit a nieco ti dat tak sa na to skus pozriet aj inak.