mám kamarátku(dobrú)a je dílerka mohol by som jej nejako pomôcť aby stým skončila? ona sama mi povedala že stým skončí, ale teraz som sa dozvedel že to neni také jednoduché...povedala že si musí nájsť nejakú náhradu za seba ktorej budú dôver
Je pičovina, že potrebuje náhradu. Dodávateľ nebude riskovať udanie tým, že niekoho bude nútiť silou mocou predávať. Okrem toho ak aj áno tieto kruhy sa veľmi dobre poznajú a vždy díluje niekto, kto bol kedysi spotrebiteľ a väčšinou ak im niekto ponúkne takúto príležitosť to berú všetkými desiatimi. Nehovor mi, že ona dílerka by nevedela o nikom, keď sa v rámci toho čo robí, pohybuje medzi takými ľuďmi. Proste sa jej s tým prestaň nechce. Je to dobrý kšeft. Či už tráva alebo piko, je to ľahký zárobok, nehovoriac o "vzorkách zdarma"
@rytmusjenajlepsireper Ty vieš tiež tak o dílovaní akurát tak z filmov. Keď ti budú chcieť hladný feťáci dvere rozkopať, takú hromádku by si pustil, že by si sa na ňu mohol rovno posadiť. Nehovoriac o tom ako by si podobné udalosti mamke vysvetloval.
z toho sa tak ľahko nedostane(možno vôbec)a ak hej naspať ju jednak budu tahat tie masívne velke baliky prachov a jednak to ze si za jointa nemusi platit ..... a este..... to si myslis ze len tak ju nechaju odist?...sak oni nikdy nemaju ziadnu zarucenu istotu ze ich neudá fízlom....pocuvaj ked to aj kuri nema sancu dostat sa z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Asi preto, že najskôr ide o drogy.
Teda, tipujem, že nie je extrémne zapálená, aby mohla skončiť s dílovaním kozmetiky avon, čo by musela vybavovať s "najhlavnejšími"
to neni dobry napad si myslim....nemam dovod ju bonznut!
trapy ma to!!!! ze stym robi....skoluu som skoncil....
ako?? co mas na mysli?
@rytmusjenajlepsireper Ty vieš tiež tak o dílovaní akurát tak z filmov. Keď ti budú chcieť hladný feťáci dvere rozkopať, takú hromádku by si pustil, že by si sa na ňu mohol rovno posadiť. Nehovoriac o tom ako by si podobné udalosti mamke vysvetloval.
inak vy čo dávate bože