Zitsila som ze moja mama má milenca, nejakého rušňovodiča.často sa stretávajú, už som ich videla.Chce sa dať rozviesť.Moj otec ju miluje nadovsetko, nepochopil situáciu.Sme naozaj zúfalí, hlavne moj otec.
@whisper ono je sice pekne, ze deti sa do vztahov rodicov nemaju miesat ale to sa neda, decko to preziva uplne najviac mega, nie je nic horsie ako rozpadajuca sa rodina kto nezazil nepochopi a bude stale hovorit, ze to nemaju deti riesit...
ja som si predstavil rusnovodica,ktory sa trepe z humenneho do chebu.. ci jebe..rusnovodici nemju nic zo zivota.. cely den sedi vo vlaku,domov na vianoce pride mozno 3x za 10 rokov..uzasne..
mamka by si mala uvedomit co potrebuje.. co zas si potom najde ineho lebo henten bude na pol ceste ak sa daco stane..
skus vymysliet nejaky domaci program kde ich zapojis do niecoho..a tato nech sa snazi ozivit ten vztah..
a mozno nemaju sukromie,preto si nasla milenca..
moja matka uz fotra ani nevnima co hovori..vlastne nikto ho uz nevnima.. ale tak..doziju si..
Keď sa človeku rodina rozpadá priamo pred očami, je nemožné, aby si do toho nemiešal. Navyše, deti si to vždy odnesú najhoršie. Aspoň tak to ja vnímam z osobnej skúsenosti.
A k otázke... Nemyslím si, že my ti nejako vieme pomôcť. Ale želám ti pri tomto naozaj mega pevné nervy. Budeš ich totižto potrebovať.
@timea91 toto je ten cas kedy clovek (ty) by mal zacat rozmyslat o odchode z domu a zacat pomalicky osamostatnievat. Lepsie to uz doma nebude a ty ako dcera budes najviac trpiet.
@whisper tu nejde o vek. Aj keď uznávam, že keď je už človek dospelý a prípadne už ani nežije doma, je omnoho ľahšie cez to celé nejako prejsť. Ale sedieť doma, vidieť a prežívať to všetko... No není to nič jednoduché a ani príjemné.
@lenivecdomovy ako som už písal, ja som to zažil a viem, že to nie je jednoduché ani príjemné. Ja som nemal to šťastie, aby som sa do toho nenechal zatiahnuť a práve preto na základe vlastnej skúsenosti jej radím, aby sa tomu ona snažila vyhnúť.
@sveter samozrejme, že je to ťažké, veď sú to naši rodičia. Ale je lepšie to nechať na nich a riešiť to čo najmenej. Čim viac sa od toho bude dištancovať, tým menšiu traumu z toho bude mať.
tvoja matka pride na to ze spravila hlupost...pride ten cas kedy to bude lutovat...nevem mozno by si jej mohla zahrat trocha na svedomie ( teda aspon skus )..ale matka ktora kvoli...( jebaniu ) necha svoju rodinu, je pre mna...mno nevem radsej sa nevyjdrim...je to predsa tvoja mamina...ale stym rušnovodicom to nebude mat o nic pestrejsie..mozno len zo zaciatku..skus hodit rec s otcom, nech sa ju posnazi ( znova zbalit )...vzdy sa to nejak da verim tomu ze hej...budem ti drzat palce aj tvojmu otcovi a hlavne tvojej mame aby si to cim skor uvedomila ze co je pre nu skutocne dolezite..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Btw, ja som mala rovnaku situaciu doma.
no to bude horsie
mamka by si mala uvedomit co potrebuje.. co zas si potom najde ineho lebo henten bude na pol ceste ak sa daco stane..
skus vymysliet nejaky domaci program kde ich zapojis do niecoho..a tato nech sa snazi ozivit ten vztah..
a mozno nemaju sukromie,preto si nasla milenca..
moja matka uz fotra ani nevnima co hovori..vlastne nikto ho uz nevnima.. ale tak..doziju si..
s tým už nič nenarobíš asi.
iba jej skús ešte raz vážne prehovoriť, a povedať jej či jej to za to stojí rozviesť sa a prísť o "rodinu" alebo ako to povedať..
Keď sa človeku rodina rozpadá priamo pred očami, je nemožné, aby si do toho nemiešal. Navyše, deti si to vždy odnesú najhoršie. Aspoň tak to ja vnímam z osobnej skúsenosti.
A k otázke... Nemyslím si, že my ti nejako vieme pomôcť. Ale želám ti pri tomto naozaj mega pevné nervy. Budeš ich totižto potrebovať.
Rodicov si nikto nevybera.
@whisper tak potom by si mal sám vedieť, že to nejde, nemiešať sa
@sveter samozrejme, že je to ťažké, veď sú to naši rodičia. Ale je lepšie to nechať na nich a riešiť to čo najmenej. Čim viac sa od toho bude dištancovať, tým menšiu traumu z toho bude mať.