ach..uz neviem co dalej...zijeme na dedinke v dome a s nami byva babka...otcova matka...to kriz svaty s nou a ja uz neviem ako to mam vydrzat....nic nam nedovoli..v kuse na nas s bratom nieco zaluje a otec jej to vsetko veri...stale ma nieco proti mne....
omgg teraz som bola na 2 dni u baby , mam pokrk, keby som s nou mala zit, senilita rlz normalne nemam slov, tak sme sa pohadali, ze som sadla na bus a vypadla..nemozem z totzch starych ludi..viem ze nie vsetci su taki, ale ..kopat kopat kopat..
ja mám tiež v pohode babky ale keby som s ňou mal žiť to by sa určite nedalo vydržať! ignoruj a maj ju na háku ak ťa bude aj prosiť o niečo kašli na ňu-...
my byvame tiež s babkou.. ako občas aj ona žaluje ale to len ked nechcem jest alebo tak=D=D=Dale inak mi to vyhovuje... a keby si sa k nej skusila spravat uplne milo?=Dpotom by nemohla zalovat=P
Tým sarkazmom by som to neriešila. Babka bude len nepríjemnejšia a stále viac bude žalovať otcovi. Vyhýbajte sa jej ako sa len dá, buďte poslušné vnúčatá. V žiadnom prípade pred otcom nespomínajte, že babka vám krivdí. Muži sú na svoje matky veľmi citliví (aj keď to tak nemusí vyzerať) a nie sú schopní sa proti nim postaviť.
Ja by som navrhla, aby ste sa porozprávali s mamou. Predsalen má na otca väčší vplyv a keď už nič iné môžte proti babke "bojovať" všetci spoločne.
ja som s babkou zila osem rokov a ked sme sa odstahovali este mi je za nou niekedy smutno,ona je hrozne dobra,nikdy nemysli na seba proste starala sa o nas a podobne...a k tej druhej chodim kedy mozem aj na cele leto
Môjho fotra mama tiež žije tu pri nás... ale ona je milá ale mamina mama... tá žije našťastie 250 km od nás ja ju neznášam! to je presne taká jak tá tvoja... možno ešte horšia
9..masa mamina drzzi pri nas...lebo babka jej zo zivota dlho robila peklo...vies moja mama sa v 18 musela vydat..bola tehotna....a baba jej v kuse nadavala vymyslala si na nu rozne veci....a kedze otec chodil na tyzdnovky tak jej veril....
ona niekedy robila uctovnicku..vies v tej dobe to bola velka funkcia nemal kazdy taku skolu a ona je z roboty naucena rozkazovat a chcela by rozkazovat aj v dome...napr 50 rocnu skrinu musime drzat v dome lebo to ona dostala ako prvu skrinu..je to pamatne a nemozeme to vyhodit..som z nej totalne na nervy
@13 tak aspoň niečo, nie ste proti nej len vy deti
Ja som to mala s babkou podobné, našťastie sme ale nebývali spolu. Otec si svoju mamu zastával, mama bola zase vždy na nšej strane. Teraz (po rokoch) babke došlo, že ju vnúčatá už nemajú radi a je zúfalá, že s tým nič neurobí. Až mi je to smiešne
Barbarka, kazdy raz bude stary a nik nevie ako skonci, mam denne starych ludi na ociach, ver tomu, kazdy druhy ma dva az tri tituly a je nezvratne dementny a podobne, neries, maj k nej empatiu , sucit , pochopenie, lebo ho mozes v buducnosti aj ty potrebovat...bez chytracenie, je to tak
@20 istotne ho budeme v budúcnosti všetci potrebovať, ale ja som si od babky tiež toho veľa zažila a pre ňu súcit ani pochopenie nemám. Je to smutné, som sviňa, ale je to tak. To, čo spravila neboli len nepodstatné detaily. Naubližovala ľuďom okolo seba a ja (našťastie alebo nanešťastie) nezabúdam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
alebo sa s ňou seriózne porozprávaj-abo sa rozplač-to možno bude fungovať
btw:aj ja mám svinskú babku:/súcitim
Snaž si z toho, čo vraví, nič nerobiť a ignorovať ju.
Niektorý starý ľudia sú zatrpknutý z toho, že sú starý, chorý a tak a kvôli tomu sa hnevajú na celý svet, babku už asi žial nezmeníš
Ja by som navrhla, aby ste sa porozprávali s mamou. Predsalen má na otca väčší vplyv a keď už nič iné môžte proti babke "bojovať" všetci spoločne.
ona niekedy robila uctovnicku..vies v tej dobe to bola velka funkcia nemal kazdy taku skolu a ona je z roboty naucena rozkazovat a chcela by rozkazovat aj v dome...napr 50 rocnu skrinu musime drzat v dome lebo to ona dostala ako prvu skrinu..je to pamatne a nemozeme to vyhodit..som z nej totalne na nervy
Ja som to mala s babkou podobné, našťastie sme ale nebývali spolu. Otec si svoju mamu zastával, mama bola zase vždy na nšej strane. Teraz (po rokoch) babke došlo, že ju vnúčatá už nemajú radi a je zúfalá, že s tým nič neurobí. Až mi je to smiešne
Ja už nemam ani jednu babku.Ale nebojte, čaj nepili. JA CHCEM BABKU!!!