Viem, že väčšinou každé moje fóra sa týkajú vlasov, ale ja som viac menej akoby na ne zaťažená, vždy si to na ľuďoch všímam ako prvé, hoci neviem prečo, ale niektorý si napr. všímajú ako prvé nechty postavu atď.
A ja už viac ako rok premýšlam, že sa dám ostrihať po plecia, lebo teraz už ma (našťastie) zo známych nikto neodraďuje, a už ten rok, čo som zmienila vyššie, mám pocit, že potrebujem zmenu, ale nemám na ňu odvahu. Páčilo by sa to chalanom? A čo by ste urobili na mojom mieste? Dali by ste sa? Vlasy mám cca 5 - 6 cm pod lopatky momentálne.
ja som mala predtým popod plecia a niekedy aj do pol chrbta panenské neupravené a sa dlho som sa bránila mikádu, ktoré je kratšie než po plecia a nakoniec som spokojná, celkom stal ten experiment za to závisí však od typu tváre, keď som bola v tvári tučnejšia, ani by mi kratšie nepristáli vtedy, aj keby som chcela
Kratšie vlasy sa viac mastia budeš to muset umývať (takmer) denne plus ak nemáš rovne vlasy tak budeš muset venovať viac času dennej úprave, nezopnes ich do copu. Zvaz si ti to za to stojí lebo mne nie a to som mala dlhe mikado
Hm..., taak, asi ešte radšej popremýšľam, alebo to dám postupne, že najprv 5 cm, ptm ďaľších 5 cm a tak, až kým nebudem s nejakou z dĺžok spokojná. Sa mi zdá, že to okolo 25 cm by šlo dole, takže pretp neviem, a som chudá, aspoj podľa názoru ostatných, výrazné lícne kosti mám, takže asi z komentu, čo je vyššie výchadzam, že sa mi to asi hodiť bude.
Ja som mala vlasy dlhé viac ako do polky chrbta a vkuseeeeee som premýšľala nad tým ostrihanim. Tak som to proste spravila s tým že mi je jedno kto si o tom co pomyslí a som spoko, lebo viem ze inak by som nad tým vkuse premýšľala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a na leto preco sa neostrihat, nebude ti tak teplo, ak sa namocis pri plavani, lahsie sa vysusia, ozdravis konceky..