Dobry den. Mam 17 rokov a moja vyska je len 174 a chcel vy som vyrast tak o 5-6 cm . Poprosil by som normalne nazory a ked by sa tu nasli ludia ktory podstupili hormonalnej liecbe nech napisu ako to prebiehalo a .... .
@bloodypunk Ale ty si baba a on chlap... to je trosku rozdiel... @kr3wdy so 174 cm na hormonalnu liecbu? To nie, síce to nie je najviac ale je to zdravá výska, žiadna porucha ani nič...
Ak este rasties tak možno porasties tých 5-6cm či kolko...
Ak nie tak proste smola, su aj mensi
myslis ze ti tu teraz niekto napise a ty podrasties? Skus si najst o tom clanky na nete je to zlozity proces ale vzhladom na to ze mas 17 rokov sanca ze este podrasties je velmi nizka ale ak sa chces dozvediet o tom viac precitaj si nieco o rastovom hormone a hypofyze....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@kr3wdy so 174 cm na hormonalnu liecbu? To nie, síce to nie je najviac ale je to zdravá výska, žiadna porucha ani nič...
Ak este rasties tak možno porasties tých 5-6cm či kolko...
Ak nie tak proste smola, su aj mensi
máš dobrú výšku, dúfam, že si len tak troluješ s tou hormonálnou liečbou. pre tvoje dobro.
a so správnymi cvikmi / držaním tela sa dá ešte podrásť resp. natiahnuť a narovnať chrbticu do prirodzeného stavu