môj život je o miliónkrát lepší, odkedy si nemusím každý deň vymýšľať inú výhovorku, prečo sa nestretávať s ľuďmi a nechodiť do práce je tiež super...a vlastne, celý svet je lepší bez ľudí dúfam, že social distancing tu bude už navždy
nevnímam pandémiu ako prvok ktorý by akokoľvek vplýval na moje psychické zdravie, ale keď si spätne zhodnotím toto obdobie od konca roku 2019, pokračovala som ma sebe a cítim sa oveľa lepšie.. pandémia ma ale citeľne vôbec neobmedzila
A ťažké sa rozhodnúť… povedala by som že taký môj celkový psychicky stav sa nezmenil…
Aj keď cely ten strach ohľadom korony mal na mna rozhodne negatívny dopad, našťastie to bolo len krátkodobé a teraz som sa dostala do takého psychického stavu, že to viem ukočírovať
akože určite som mala istú dobu strach, či to nechytím, ale inak zlepšilo, ale kvôli iným veciam, ktoré s koronou vôbec nesúvisia, vzťah, práca, karma pri niektorých ľuďoch
Každý toho už má plné zuby, oba roky som mal aj viacero dovoleniek, aj iné veci okrem práce, ale obmedzujúce opatrenia zničili kamarátske vzťahy a ľudia sú dosť neochotní niekam ísť, lebo ich to nebaví stále sledovať, čo sa kde môže a nemôže. Dúfam, že na jar, keď vykukne slnko zrušia všetky "opatrenia" a vrátime sa k normálnemu životu. Nemôžeme predsa donekonečna byť obmedzovaní preto, že na ARO je v zime 3000 pacientov 1 mesiac. Okrem toho, keď si porovnáme okolité krajiny mali všelijaké opatrenia a šírenie vĺn bolo takmer rovnaké. Prosto zatvorením železiarstva alebo vonkajšieho športoviska pre deti neobmedzíme nič, lebo príroda si ide svoje.
Docasne sa zhorsilo sledujuc spravy a tu prisernu mentalnu a inteligencnu stoku, ktora zaplavila fb. Riesenie bolo easy, prestat citat noviny, obmedzit spravy na potrebne minimum, neobmedzovat seba absolutne v nicom, zablokovat kazdeho dementa a necitat to
Inak osobny zivot aj praca top, aktivny volny cas top top.
popravde ja som na chvilku po 2. ročníku vyhorela z mojej školy (aj z toho, ze to bolo distancne) a vtedy to bolo na bode mrazu, lenze ja som to zacala aktivne riešiť, keďže som nevedela ako pokračovať (realne som mala psychoterapiu a psychiatra) a teraz pol roka na to musim konstantovat, ze mi to neskutocne pomohlo a citim sa tak dobre, ako si nepamätam v ktorom roku som sa citila, takze zlepsilo sa, ale nie hned, prv to dlho-dlho klesalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A ťažké sa rozhodnúť… povedala by som že taký môj celkový psychicky stav sa nezmenil…
Aj keď cely ten strach ohľadom korony mal na mna rozhodne negatívny dopad, našťastie to bolo len krátkodobé a teraz som sa dostala do takého psychického stavu, že to viem ukočírovať
Inak osobny zivot aj praca top, aktivny volny cas top top.