nedjem to ani pozerat. aspi je to o tej pravde, ze? ze clvoek musi vraviet pravdu a tak postupuje dalej. ked zaklame tak strati vsetok. takto jedna povedala, ze aj podviedla svojho manezla, a ze ho vobec nelubi. urcite to bdue dobra show
Už sa to to rozoberalo x-krat, a ja by som sa do takejto sutaže nikdy v živote neprihlásila, nenechala by som si zničiť život kvoli peniazom, je to maximalne neetické...
Podla mna to je hlupost, dostat peniaze za to, ze sa tvoji znami a rodina dozvedia, aky strasny clovek si. Naco su potom peniaze, ked sa rozpadne rodina.
inak tie otazky su dost krutee..pozerate inym muzom do rozkroku ked ich trenujete..ano ma skoro polozilo..ale inak fakt dost kute to je..neisl by som tam ani za miliardy
je to krute.. na jeho mieste zoberem tych 10tisic a som rada ze blbe otazky ma obisli.. ale nechapem co za debila to vymyslel... @6 pravda... ale tak zase co ak ma ten clovek co tam sedi milenku a potrebuje sa zbavit zeny... a este aj zarobi
už dávnejšie som sem hodila myslím úryvoK jedného dielu tejto show s tým že je to hnusné a veľa ľudí mi dalo za pravdu určite to nebudem pozerať aKí sú ľudia prijebaný :S
popici dalsia kokotina z ameriky dokvitne k nam a slovensky narod ma o zabavu postatrane, ale urcite si to obcas pozrem aspon sa zasmej jak su ludia jebnuty
Tak jednoznačne ak to pôjde tak to budem pozerať...ja by som tam nešla, ale sú ľudia, ktorí by do toho šli... podľa mňa je tá súťaž skôr pre nezadaných... môj brat by do toho vraj šiel... je to vlastne veľmi jednoduché zarobenie si peňazí nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
inak tie otazky su dost krutee..pozerate inym muzom do rozkroku ked ich trenujete..ano ma skoro polozilo..ale inak fakt dost kute to je..neisl by som tam ani za miliardy
POČUVAJTE TEN POLEDNY LINK KED TO IDETE KUKAT TAK NAMIESTO TOHO SMAJLIKA DAJTE ROVNA SA A POTOM VELKE P, LEBO ON TAK VZDYCKY SAM NASKOCI.....