Už asi o týždeň tu je monitor a na žiadnej stránke nie sú zverejnené výsledky...ja chápem že by sa to nemalo ale na našej škole to vždy nejaká dobrá duša našla popredu a monitor dopadol podozrivo dobre dokonca aj minulý rok sa dostal na net....nevie nahod
ale nebolo by to nefer....ja by som to rozposlala aj na pokec by som to dala aj sem ....seci by mali vysledky...a ti ktori nechatuju k nim by sa to urcite dostalo
ja neviem čo stresujete všetci z toho monitora.. ja som sa vôbec neučila a napísala oba nad 80%.. nwm presne už koľko.. a aj tak niektorým školám je monitor ukradnútý...
Kravina celé výsledky. Spolužiakovi som nakázala, aby bol celú noc na nete a čakal na výsledky, lebo sa mali objaviť v noci... on čakal, opísal a nakoniec na teste boli iné úlohy
mno aj my sme minuly rok naslia stalo to zaprd taky vobec nebol ale taj ja som to mala na haku total neucila som sa ked sme sa doucovali vkuse rieisli nejake tie ulohy so m ani prstom nepohla ze total ignorancia ze daco ideme pisat anakonec som napisala na 85 aa 95
Jhoj chudáci... Zohnať nepôjde. Neviem či ste sledovali správy, ale tento rok je už na to zriadená vlastná pobočka, ktorá je zabezpečená pomaly ako keby to bola banka, takže je temer nemožné získať odpovede... Jedine ak by niekto rozbalil balík testov deň vopred, ale to by malo byť tiež nejako zabezpečené...
ja ked som robil pred troma rokmi monitor tak som o 7:00 v ten den kukal na web a nic tam nebolo a potom v radiu islo ze 7:30 sa na nete objavily vysledky.. ale odpisovanim sa nic neriesi, tam ide o vase vedomosti, viem ze to vaiv kazdy ucitel ale klamete sami seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Avšak som to pokladal za hovadinu a len letmo som si to prezrel.
Keď som potom spoznal prvú otázku skoro ma vystrelo na mieste
jediny jediny raz unikol skutocny monitor.. keby sa to stalo tak by z toho bolo velke halo.. radsej sa uc a nespoliehaj sa na opisovacky..