mne sa zdala slovenčina mrte lahká. urobila som chyby z nepozornosti na tej poonďatej alkoholickej úlohe a tam s tým papierom :/ čo už, 80% snád bude. z matematiky som nadovšetko sklamaná. posrala som všetko,čo som mohla. zdala sa mi ťažká. dosť !
No zdár, u mŇa a konrktétne v našej celej triede dopadla matika hrozne, slovina sa dala, dúfam v 80%, no uvidíme ak by niekde boli už správne odpovede, pošlite sem link
slovina sa ešte dala,ale tá matika bola hrozná.my sme si s učitelmi opakovali na monitor take priklady,ake boli v predchadzajucich rokoch...ale toto bolo niečo uplne iné.budem sa tešit,ak budem mať trojku
matika bola strašná .... ked ucitelka povedala ze mate uz len 10 minut a ja este len na 9 ulohe som mala setko tipos bingo išlo matiku este ani niektore nase ucitelky vyriesit nevedeli potom .. a slovina totalne lahučka az primitivna
matika príšerne ťažká! preboha ved som mala mať jedničku na polroka a mne sa to zdalo ťažké! nechápem, načo tam tí blbci dali na koniec vzorce, ked mi boli na dve veci..
patriceq,nie ved to bola logicka uloha. ak je 1% 20,tak potom kolko % z 20 je 18?? 90%.....takze to bolo 0,9 lebo uloha bola ze ked musel dat po ulozeni urok 18eur a vlozil 2000 tak kolko percent je p.u??
@uspavanocka a nehodis sem spravne vysledky?? kde si si to pozerala? chcem porovnat....diky...a dufam ze to budes mat aspon dobre ked sa ti to zda primitivne
mno..wšetci sa tu dušujú ešte aj v správach že matika bola brutálne ľahká..no mne vždy vraveli že mám na to aby som šla na gymnázium..wed mám priemer od 6.ročníka 1,2 ale teraz som mala na polroka 3 z matiky..ale mne sa nejak extra ťažká nezdala..no.. viem,teraz som prišla na to kde som mala chyby,čo som dala zle,a podľa mňa ten,kto sa aspoň trošíčku učil tak aspoň 50% by mal mať... wed ja som sa učila na monitor už od 8.ročníka..postupne..a teraz som nijaké stresy nemala.. aj ten prehľad na zadnej strane moc pomohol tak čo? nebolo to nejak extra ťažké..a slovenčina? slovenčina úúúplne ľahučká..za 10 minút som to mala hotové..takže
Matika bola strasne lahká z tejmám urcite 95%, a slovina bola tazka na kokot, budem rad, ked budem mat aspon 50%...môj názor... :_DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
No ty Kks ja vám Powiem Matika bola brutál ťažká...zato Slovina Bola Podla mňa úplne lahučká mala som Ju za 20 minut.. No a tých 20 minút mohli radšeJ pridať na Matiku..:/ Matiku som vobec nestíhala a ked nám powedali ze mame 5 minut dokonca a já som male necelých 15 uloh no tak som začala tipovať...Najhoršie bolo to že smesi ani poradiť nemohli lebo sme mali dosť prisny dozor...Dufam že budem mat aspoň tých 50% alebo viac ..vyšlo mi to celkom v pohode...len som spravila chyby napr.že som zabudla premeňiť z hl na l ..a také drobné chybičky.. Moje odPovede Boli :to s tou rýchlostou mi vyšLO 32 minút,
- s tou mliekarnou a jogurtami 3
-urokova miera 0,9
-mierka mi vyšla nejakých 333000cm
-obvod Pravouhlého Trojuholnika 4,8
- aritmetický priemer tej prvej skupiny 2,75
- to čislo ked videlim 12 a má mi vist 57 zvyšok 11 mi vyšlo 816 aj ked viem ze je to zle.
-ten sud s tou vodou mi vyšlO 0,9 hl a zatoto malo byt 90L
-čiselná os mi vyšlla D.
-ten odpad co cistili mi vyslo nejakých 239... a malo to vist 240.
-pravdepodobnost tych surodencov..mi vyšla 50%
to sú asi všetky výsledky co si pametám.Bola by soM rada Ak by tu niekto ešte nejake dal aby som si ich mohla skontrolovať..
a videlI ste správy aleBo stačˇi počúvať express...že vraj to všade dopadlo ..Zle a ze to bolo trápne..aj učitelia s tým mali problémm.. a ešte že to bOo nezrozumitelne.. celoslovenskypriemer bude nIzky.. MOžNO ..nejakych 50%
Ulica je krásny dom jé.. tak toto zapievame Ministerstvu za to aký super test z MATIKY nám pripravili. akože chcela by som vidieť či by ho vypočitali za 60 minút.. a pomaly pri každom jendom príklade.. som počítala... cez 3 vzorce.. Gratulujem to sa Vám podarilo... ešte aj anbudúce.. a sa prepadnete od hanby ! čo ste porobili!... si myslíte.. že ste etraz slávny že ste take priklady urobili keď to an škole nevdeli 1-tkári tak ako to mali vypočítať tý čo maju 3-ky 4-ky?.. akože nebudem to komentovať by ste s amohli spamätať čo ste urobili!.. a ešte... potoom keď budete opravovať TESTY tak porozmýšľajte ako ste zahanbili SLOVENSKO
po znovuvypočítanie a skonštatovaní s ocom som došla k záveru že matiku mám asi na 50-55% a slovenčinu neviem, aj keď nebola ťažká, také sprosté chyby som porobila, že sa bojím že to bude hrozné...
neoficiálne výsledky dnešného monitoru z matematiky nájdete na stránke » skolahrou.weebly.com/monitor-2011.ht... kde vám tiež môžem online vysvetliť, kde ste spravili chybu v postupe, ak vám to náhodou vyšlo inak
matika bola naozaj pre vysošov a ešte nie na časový limit hodinu...a po matike už prišla nechuť a nervóza aj na slovinu....des....aj pre mňa ,aj pre rodičov....
ahojte ,marecek12345 más pravdu matika bola uplne lahučká a slovina bola tažka jako hovno prirpavoval som sa zo súvetí hlavne a rím a boli tam také blbosti tie pranostiki či aké hlúposti alebo poskladať tie drevotriesky xDDDD
Ja mám od šiesteho ročníka na vysvedčení jednu dvojku, a z monitoru mám dve prííklady dobre... takže toto čo vy tu píšete budte radi že ste tak dopadli ako ste dopadli... ja som si to riadne pokašlala.... :///////
MATEMATIKA...malo času na take zložité ulohy!! Mám s toho pocit akokeby ten monitor čo bol na nete bol original pravy a keďže im unikli informácie tak museli spraviť novy ktory len tak zbuchali... Nezodpovedny hlupaci...cely nucem
čím ďalej, tým vymýšľaju tažšie testy... ved v teste 2005 boli také primitivne otázky z matematiky, ze by som ich vypocitala aj spamäti... už asi nevedia čo maju robit...
tak, tak ja som bola v skupine s 3 jednotkármi (som dvojkárka) a oni mali problémy to stihnúť za hodinu...Ja som pri jednej otázke strávila asi 5 minút ..hrozné a keď ten test videl náš učiteľ matiky tak ho skoro porazilo...polovicu z toho som potom už natipovala, odpísala, a totálne vystresovaná som odišla..a slovina takisto, úplne trápne otázky, tiež som to ledva stíhala...
matika bola ľahká a aj slovenčina no na matiku by bolo treba viac času pretože tam neboli výpočty možné za 3 minúty na jeden príklad a inak čo stresujete? ja som si prišla s gitarou do školy a čista pohoda
Matika tá bola hrozne ťažká.. každý učiteľ u nás vravel že too bolo ťažké.. ony s tým mali problémi to vypočítať a nie ešte keď to nám dajú.. a 60 minút na toľko príkladov.. ďakujem pekne, som si pomyslela o nich čo sa týka matiky.. predbežný výsledok 25% a pritom mám 1 a 2 známky... u nás to hrozne dopadla matika.. ale slovina, keby si lepšie prečítam ale sa mi už nechcelo po tej matike čítať tak mám oveľa viacej %.. ale tak budem mať asi 60% ... ale aj tak žiadna sláva
nám vravela dnes učiteľka že v tom teste zo SJ bola tá 9-viata otázka prítomný čas a nie budúci.. Že ona to tak chápe ale neni si istá... a brinos skoro to bolo odpovede na test A sú: 1.B , 2.D , 3.A , 4.D , 5.B , 6.C , 7.A , 8.D , 9.A/B (to neviem presne) , 10.C , 11.D , 12.A , 13.C , 14.D , 15.C , 16.B , 17.A , 18.B , 19.D , 20.B takto to je určite
@caramel odpocitam styri, stale mi vychadza, ze ste to mali vypocitat, pretoze cez integraly by som to urcite neriesila tym chcem povedat, ze by som to riesila tak isto ako ty
S prepacenim, ale vsetci vravite, ze matika bola pohroma. Tak mi dovolte uviest na pravu mieru, pokial dobre viem, na matiku ste mali 60 minut, 20 otazok (co nam dava 3 minuty na 1 ulohu), plus vzadu ste mali pomocne vzorce, ktore vam hovorili ovela viac, ako by mali. Som sice uz na strednej, ale dobre si pametam co za ulohy a podmienky som mal na monitore ja, mali sme este menej casu, ako mali deviataci pred nami, to bolo 45 minut alebo menej, nemali sme ziadne pomocne vzorce a dali nam tam chytaky jak hovado. Mozem vam zarucit, ze tehtorocna matika, bola tak lahka (celkovo), ze nechapem, ako je mozne, ze drviva vacsina z vas nebola schopna napisat na viac ako 90% ... neviem, ci vas tak slabo ucia, alebo ste zacampeni vsetci na facebooku a neucite sa, alebo ste na tom monitore spali ... A nevravte, ze sa mi to vsetko lahko hovori, ked som na strednej a ovladam matiku ovela lepsie, je to sice pravda, ale viem co vsetko som vedel vypocitat pred par rokmi... Dokonca niektori z vas na prvej ulohe z formy A doslova pohoreli, daky deviatak sa ma pokusal presvedcit, ze riesenie prvej ulohy bolo 57,11*12 ... a pripojili sa k nemu viaceri ... stres nezohrava ulohu pri rieseni, pokial mate na riesenie tolko casu ... nestudoval som vsetky vysledky co ste tu popisali, takze vam ich napisem ja kde som si isty, ze su dobre:
1. 695
2. 90 l
3. 3 h
4. 240 m
5. 4,8 dm
6. 0,6 m^2
7. 4,32 m^3
8. 14,8 cm
9. 32 km
10. 0,9 %
11. A >> -0,5
12. D
13. B >> 2,75
14. D >> 2n+1
15. B >> 25
16. Narysujte si to a uvidite, ale tusim vam vyjde B, ak ste dobre rysovali
@jackassss milý jackass, na tohtoročný monitor som sa pripravovalo tak, že som počítala minuloročný, predminulorčný monitor atď., atď. S tým, že som si to len vytlačila a išla počítať, dokonca ako aj osmačka som si ich pár urobila. A v pohode som ich zvládala za tých spomínaných ,,tvojich" 45- 30 min. Príklady sa mi zdali primitívne, bez chytákov ako spomínaš a v pohode som ich dala na 100%-90%.
Na tohtoročný monitor som išla v totálnom kľude a spoliehala sa na priemerné ľahké monitory hl. z matiky. No keď som sa snažila v priemernom tempe vypočítať prvých 10 prikládov ( tie majú byť totálna malina) a nešlo mi to, tak ma ovládla panika. Stres zapríčinil to, že som zabudla všetko, čo som vedela. A čo záleží na tom, že tam máme vzorce, pokiaľ v takom strese si ani neuvedomíš ako ich správne použiť.
Pozri sa predsa je to len iné, keď si to doma v kľude vypočítaš a máš na to viac času ako keď si pod tlakom a vieš, že to nezvládaš. Ja som vedela z tohto monitoru 18 úloh doma svojim temponom cca 80 min. vypočítať. A predsa budem mať na monitore 40- 50% pretože kým som vypočítala zhruba celkom presne 10 príkladov ubehlo 50 min a za 10 min. som stihla tipnúť, samozrejme nesprávne.
Teraz, keď si na strednej sa už na to celkom inak pozeráš.
@jackassss Spravila som si všetky monitory od roku 2005 a smiala som sa, aké sú ľahké. Mala som tých 85-95% a skoro vždy za polovičný čas.
Ale tento rok bolo času málo. Ako mám ja vypočítať jeden príklad behom 3 minút, keď si musím najprv uvedomiť čo vlastne robím, potom spraviť 4 výpočty, potom zasa niečo odčítať a pripočítať...?! A potom keď to konečne dopočítam, zistím, že mám hotovú len polovicu príkladov a 15 minút dokonca?! Vtedy sa mi od stresu začala mykať ruka, že mi skoro pero vypadlo.
A nehovor mi tu o vzorcoch. Tie tam boli úplne zbytočné.
@naivemutant -> Absolutne chapem co hovoris, a viem presne co to bolo za pocit, ale cas nemozes kritizovat, prvych 10 uloh bolo napzaj len maximalne tak na minutu a tak to bolo aj na mojom monitore. Avsak, v skole vas mali pripravit, ze ked robis dolezity test, nemas stracat cas pri prikladoch ktore nevies vypocitat bez rozmyslania. Co sa tyka stresu, nijako sa to neda ovplyvnit, proste to prijde, kazdemu sa to stane, pochopitelne. Prva chyba vsak bola, ze si uverila tomu, ze si v strese, mozno si zacala na sebe pozorovat napetie, alebo cokolvek ine, to je absolutne jedno, casom sa naucis ako to zvladnut, ja som bol tiez vystresovany, uz len z faktu, ze mi ucitelia povedali, ze budeme mat ovela menej casu ako deviataci pred nami... Je pravda ze to teraz vidim inak, ale je tiez pravda, ze to vidite teraz rovnako ako ja vo vasom veku. Nakolko ste ziaci, ako bol aj kazdy iny, tak nema vyznam vas presviedcat, ze to nie je len tym, ze matematika bola ,,tazka,, ale taktiez mate na neuspechoch aj svoju cast viny, tak sa staci zamysliet, nechapte to zle, ale, tak ci tak to zrejme pochopite zle
....
@caramel -> plati to iste co som povedal vyssie a plus dalsia vec, nepodcenuj veci, ja som sa tiez smial ked sme videli predchadzajuce testy, a pocas testovania ma smiech presiel ... oproti vam som mal zrejme jednu vyhodu, ja som vedel, ze cokolvek bude na teste, musim byt pokojny, dopomohli k tomu 2x komisionalne skusky v 5. a 6. rocniku a zamyslite sa, na monitore ste mali iba 2 moznosti, napisat to dobre, alebo to napisat zle, na komisionalnych skuskach mas tiez len 2 moznosti, bud ich spravis, alebo nie (ale to bolo len na margo veci, aby ste vedeli, ze taketo udalosti vas dokazu vhodne pripravit na situacie ako je monitor) ... a ano, ten pocit, ze mas poslednych 15 minut do konca, a ty si niekde v polovici ... je to blbe, ale zase, je to len o tom, ako sa dokazes kontrolovat, nie ste jedini, ktori mali stres na monitore a zvykajte si, na strednej bude stresu ovela viac ...
P.S. - s chladnou hlavou sa tie vzorce dali vynikajuco aplikovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
Matika bola jebnutáá.
Slovina neviem.
To ten čo mal akože byť, by som napísala omnoho lepšie ako tento! OMNOHO!
Slovina-možno budem mať 100% xD
to cislo delitelne 12 aby bol ten zvysok - 695
ta os na ktorej boli cisla - A
prva uloha/rychlost - 32
ta urokova miera - 0,9
vysledok rovnice a - -0,5 - D
posledna uloha percenta - 2,75 - C
vyslo toto niekomu tak? ostatne si nepametam
@broken - hej aj mne presne tak vyšlo
potom sa mi zda ze toto s tym sudom a dazdovou vodou bolo 90 litrov, potom toto s tym cistenim potoka asi 240 metrov,
LEBO mne to že 75 mm a hrozne čudný rovnobežník to teda bol
- s tou mliekarnou a jogurtami 3
-urokova miera 0,9
-mierka mi vyšla nejakých 333000cm
-obvod Pravouhlého Trojuholnika 4,8
- aritmetický priemer tej prvej skupiny 2,75
- to čislo ked videlim 12 a má mi vist 57 zvyšok 11 mi vyšlo 816 aj ked viem ze je to zle.
-ten sud s tou vodou mi vyšlO 0,9 hl a zatoto malo byt 90L
-čiselná os mi vyšlla D.
-ten odpad co cistili mi vyslo nejakých 239... a malo to vist 240.
-pravdepodobnost tych surodencov..mi vyšla 50%
to sú asi všetky výsledky co si pametám.Bola by soM rada Ak by tu niekto ešte nejake dal aby som si ich mohla skontrolovať..
ale dalo sa to
jogurty : 3
cistenie potoka : 240
rovnica : -0,5
vklad : 0,9
rychlost : 32
kocky v kocke : 123
priemer skupin: 2,75
na viac nepamätam ale nejak takto mi to vyslo
mne ta rovnica vysla +0,5...dufam ze to je dobre lebo kazdy bod mi pomoze...ale typujem to na nejakych 20%..sedliacky rozum ma sklamal
2. 90
3. 3
4. 240
5. 4,8
6. 0,6
7. 4,32
8. 14,8
9. 32
10. 0,9
11. A
12. D
13. B
14. D
15. B
16. B
17. C
18. C
19. A
20. C
1. A 6. D 11. D 16. B
2. B 7. C 12. A 17. D
3. C 8. B 13. A 18. C
4. B 9. C 14. D 19. A
5. D 10. A 15. B 20. C
predsa je to pocitanie a hodina vobec nestaci
ja som stihol 17 prikladov a 3 som natipoval
a 90% nastastie ... ale aj tak to je nejak na hlavu postavene
tak, tak ja som bola v skupine s 3 jednotkármi (som dvojkárka) a oni mali problémy to stihnúť za hodinu...Ja som pri jednej otázke strávila asi 5 minút ..hrozné a keď ten test videl náš učiteľ matiky tak ho skoro porazilo...polovicu z toho som potom už natipovala, odpísala, a totálne vystresovaná som odišla..a slovina takisto, úplne trápne otázky, tiež som to ledva stíhala...
len dúfam, že ma zoberú na gymo
1. A, 2. D, 3. A, 4. D, 5. B, 6. C, 7.A, 8. D, 9. A, 10. C
11. D, 12. A 13. C, 14. D, 15. C, 16. B, 17. A, 18. B 19. D 20. B
a nebola ta matika ťažká lken som mala málo času!!!!!!
pozerala som tu matiku, vyriesila som ju za polhodinu, bolo to lahke, primitivne.. ach deti, hlupnete..
Skús odpočítať dva roky matiky, pripočítaj stres... a vieš čo ti z toho vyjde? 50%
a stres nie je dovod debility
1. 695
2. 90 l
3. 3 h
4. 240 m
5. 4,8 dm
6. 0,6 m^2
7. 4,32 m^3
8. 14,8 cm
9. 32 km
10. 0,9 %
11. A >> -0,5
12. D
13. B >> 2,75
14. D >> 2n+1
15. B >> 25
16. Narysujte si to a uvidite, ale tusim vam vyjde B, ak ste dobre rysovali
17. C >> 29,4
18. C >> 36 %
19. A >> (x+4)*(y-2)
20. C >> 123
----------------------------------------------------------------------
Jedina problem zlych vysledkov, su nase vedomosti, znacne negativne ovplyvnene novodobou technikou...
Na tohtoročný monitor som išla v totálnom kľude a spoliehala sa na priemerné ľahké monitory hl. z matiky. No keď som sa snažila v priemernom tempe vypočítať prvých 10 prikládov ( tie majú byť totálna malina) a nešlo mi to, tak ma ovládla panika. Stres zapríčinil to, že som zabudla všetko, čo som vedela. A čo záleží na tom, že tam máme vzorce, pokiaľ v takom strese si ani neuvedomíš ako ich správne použiť.
Pozri sa predsa je to len iné, keď si to doma v kľude vypočítaš a máš na to viac času ako keď si pod tlakom a vieš, že to nezvládaš. Ja som vedela z tohto monitoru 18 úloh doma svojim temponom cca 80 min. vypočítať. A predsa budem mať na monitore 40- 50% pretože kým som vypočítala zhruba celkom presne 10 príkladov ubehlo 50 min a za 10 min. som stihla tipnúť, samozrejme nesprávne.
Teraz, keď si na strednej sa už na to celkom inak pozeráš.
Ale tento rok bolo času málo. Ako mám ja vypočítať jeden príklad behom 3 minút, keď si musím najprv uvedomiť čo vlastne robím, potom spraviť 4 výpočty, potom zasa niečo odčítať a pripočítať...?! A potom keď to konečne dopočítam, zistím, že mám hotovú len polovicu príkladov a 15 minút dokonca?! Vtedy sa mi od stresu začala mykať ruka, že mi skoro pero vypadlo.
A nehovor mi tu o vzorcoch. Tie tam boli úplne zbytočné.
....
@caramel -> plati to iste co som povedal vyssie a plus dalsia vec, nepodcenuj veci, ja som sa tiez smial ked sme videli predchadzajuce testy, a pocas testovania ma smiech presiel ... oproti vam som mal zrejme jednu vyhodu, ja som vedel, ze cokolvek bude na teste, musim byt pokojny, dopomohli k tomu 2x komisionalne skusky v 5. a 6. rocniku a zamyslite sa, na monitore ste mali iba 2 moznosti, napisat to dobre, alebo to napisat zle, na komisionalnych skuskach mas tiez len 2 moznosti, bud ich spravis, alebo nie (ale to bolo len na margo veci, aby ste vedeli, ze taketo udalosti vas dokazu vhodne pripravit na situacie ako je monitor) ... a ano, ten pocit, ze mas poslednych 15 minut do konca, a ty si niekde v polovici ... je to blbe, ale zase, je to len o tom, ako sa dokazes kontrolovat, nie ste jedini, ktori mali stres na monitore a zvykajte si, na strednej bude stresu ovela viac ...
P.S. - s chladnou hlavou sa tie vzorce dali vynikajuco aplikovat