Ako ste napísali Monitor 2011?? Ja mám 55% matika a 85% slovenčina.Prvú školu si dávam Šrobárovu a druhú Laca Novomeského. Poradťe mi prosím.Mám vôbec šancu sa tam dostať? Mala som čisté jednotky na každom vysvedčení.
ja keď som si spočítal % podľa výsledkov podľa učiteľov mal som tak 60-70 % z matematiky a približne 80% zo slovenčiny. a oficiálne boli 85% z matematiky a 90% zo slovenského jazyka...
šrobárka ma dobré meno, a dostanú sa tam aj 3kári taže to vobec neni dobrom mene ale o peniazoch... a klesla úroveň školy, niekedy to bolo niečo ,,viac,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Aj zo slovenčiny?
Môže jednotkár napísať "Poradťe"? Či to teraz dostávajú jednotky aj tí, čo nezvládajú učivo 3. ročníka ZŠ?
Pevne dúfam, že to bol preklep.
toto "T9" bolo najťažšie po celé roky,.. no, možno nie až tak ťažké ako zdĺhavé.. hlavne z matematiky..
u nás, aj tí najlepší žiaci, ktorí vedia matiku to proste museli natypovať, lebo to časovo nestíhali..
a ku škole -> .. podla sa dostaneš na hocijakú školu, len musíš chcieť, a ak je to ťažká škola, priprav sa, že budeš musieť makať..
typujem, že si jednotkárka, ktorá sa nepotrebuje učiť .. tak to budeš mať ťažšie, keďže sa budeš musieť "naučiť učiť"
no akokoľko to bude,.. držím palec