Videli ste tento pomerne nový film? Páčilo sa mi ako sa zakladá na reálnych možnostiach v budúcnosti ťažiť na Mesiaci suroviny a tým vyriešiť definitívne problém s ropou. Ten film tak trochu ukázal na vec, že je to reálne v blízkej budúcnosti.. ak samozre
ale ved ropa dnes už vobec není dôležitá ,vývoj ide rychlim tempom dopredu ,ropa je lacná ako nikdy predtým a bla bla bla mohol by som do rána ale nechce sa mi rapkať
@2 ale veď ropa tu nie je navždy a tie ostatné alternatívne zdroje zo zeme...hmm... nic moc bol som na jednej prednaske o rope a alternativnych zdrojoch... nevyzera to moc nadejne.. takze mozno skutocne raz sa bude na mesiaci ťažiť ten helium. Ak by do toho isiel cely svet spolu tak by to nebolo financne narocne o niekolko rokov.
ropa su hnile hovna, dnes sa vyvíja energetika na kvantovej fyzike ,všetko čo bude mať pohon nebude potrebovať žiadnu energiu bude si ju vytvarať samo ,myslím si že tak o 20 rokov niečo taketo už príde na trh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
-nie na tejto planéte a v tomto tisícročí
ináč to hélium z mesiaca bude asi pekelne drahé nie?