@moni4441 Jasné, že prídu také dni, keď nič nedáva zmysel a všetko sa zdá zbytočné, no ale potom to nejako prejde, príde impulz a vtedy treba zabrať, plánovať, makať, ...na 100 % sa nedá ísť stále, takže také zasknutie je normálka
Chcem byť šťastným, a rovnako chcem, aby aj ľudia okolo mňa boli. Čiže podľa toho i konám. Ak viem o nejakom prianí ktoré si želá môj známi tak mu môžem s tým pomôcť ak viem. A treba mať reálne ciele. Najprv malé a potom väčšie. Vedieť čo treba robiť, aby sa mi splnili.
momentalne dost stagnujem vo svojom zivote, ale len preto ze veci ktore chcem docielit sa nedaju nijak urychlit ale snazim sa, mam sen, ktoreho sa pevne drzim a idem si za nim..a ako to dopadne, zistim o par mesiacov...aj ked sance ze to vyjde su male, myslim pozitivne a verim ze to dopadne dobre
Áno stáva sa. Vtedy si stačí trošku sadnuť do ticha spomenúť si nato prečo si začala a ako veľmi chceš niečo dosiahnuť, a ako by ti ostatní závideli keby si to dosihala. Skús si chvíľu predstavovať ako keby si ten sen už dosiahla, ako by si sa cítila ...Potom pochopíš či to naozaj chceš ..
Ano. Ludia ma brzdia. Tak si poviem to je magor a ja som super a hned som v pohode. Keby som sa mala uzierat kazdym polenom co mi kto hadze pod nohy tak je to horsie. A vyspovedat sa niekomu a zdielat vsetko, to je moj liek na bolavu dusu.
Moja motivacia je vybudovať si zázemie, mať skvelú rodinku a postarať sa o nich, aby sa mali super a nič im nechýbalo, pretože ja som mal hrozné detstvo a nechcem aby moje deti preživali to čo som zažíval ja.
mam motivaciu ale vsetky moznosti su mi osudom zakazane, ostava mi len nejaky cas robit za drobne otroka a potom dufat ze vydretych par korun investujem spravne.
Stále si poviem kurna makaj a úkaz kto je pán a napríklad poznam jedného chlapca z môjho sidliska s ktorým som sa v detstve aj chvíľu kamarátil, mal len mamu ta mu zomrela, starala sa o neho babka a ta nedávno zomrela tiež, neostalo mu nič a už nejakú dobu je bezdomovec je strašne vidieť človeka vo svojom veku a ešte znameho ako sa mu zrutil svet zo dna na deň špinavý a dotrhany chodi po sídlisku a spava na lavičkách a každý sa mu otocil chrbtom, toto mi dalo facku že sa nemam čo ľutovať, štart do života som mal dobrý a je len na mne ako veľmi sa budem snažiť. Taktiež je to príklad že svet sa môže zrútiť zo sekundy na sekundu takže sa netreba utapat v depkach ale žiť na 100% vážiť si rodinu, priateľov a všetko čo máme
1. skús si prečítať ,,Vonkajšia motivácia je ako smrad - za pár hodín sa vyvetrá" od Iva Tomana.
2. je rozdiel mať sny a mať ciele. pri snoch sa len vznášaš mimo reality a chýba aktivita. ak vieš čo chceš, máš cieľ - vieš si jednoduchšie aj určiť postup, ako to dosiahnuť.
3. je hlúposť vyhovárať sa na okolie a na ľudí... motiváciu a zápal, nejakú iskru - to musíš mať proste v sebe. chcieť niečo (a vedieť ČO chceš) a ísť za tým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no moja motivácia je práve splniť si tie sny
a no... nejake tie sny mam, ale momentalne nie su splnitelne, takze viac - menej ma nasiera to
sure, mohlo by ma motivovat, ze raz budem mat super chlapa, zdrave deti, peniazky a skvely zivot
ale to sa vobec nemusi stat
a celkovo je otrava zit pre vidinu buducnosti, ktora nikdy nemusi byt
2. je rozdiel mať sny a mať ciele. pri snoch sa len vznášaš mimo reality a chýba aktivita. ak vieš čo chceš, máš cieľ - vieš si jednoduchšie aj určiť postup, ako to dosiahnuť.
3. je hlúposť vyhovárať sa na okolie a na ľudí... motiváciu a zápal, nejakú iskru - to musíš mať proste v sebe. chcieť niečo (a vedieť ČO chceš) a ísť za tým
toľko odo mňa.
preto si píšem plán