videl som to, pozeral som si to, mam to ulozene v pocitaci...ale aj tak chcem vediet od ludi, co s motivacnymi listami pracuju kazdy den, na co si davat pozor a co nezabudnut.
Motivacny list pozaduju filme, ktore efektivne pracuju s casom. Na zaklade motivacneho listu si vedia vyselectovat uzsiu skupinu ludi, ktore nasledne pozvu na interview. Ak je kvalitnych uchadzacov viacero, tak byva aj 2. kolo kde sa stretnu ti ktori urobili najlepsi dojem.
motivacny list. cize uz len to slovo znamena nieco. motivovat.
takze urcite by som do neho napisal preco by ma mali prave oni zobrat do pracovneho pomeru aok prva veta by mala byt jednoznacne napisana, kde si pozadovanu pracu uvidel nasiel aby vedeli.
Potom napr. to ake mas zalubi alebo najprv preco by ta mali zobrat + vlastnosti, potom tvoje zaluby. Prepac husky ale vsetko najdes fakt na internetovej stranke pravda.sk a inak ty si nemal na skole napr. taku hospodarsku korespondenciu? len tak sa pytam. vsetky pokiny najdes inak na nete staci napisat len Motivacny list. A kazda firma poklada za dobre nieco ine.
NO ja som mala motivacny na maturach, ako ulohu k uctovnictvu. Tak dobre ti tu radili viac menej, prva cast, odsek, by mal obsahovat, na zaklade coho (napr. inzerat) im odpisujes...taky uvod, druhy odsek patri vzdelaniu a vedomostiam, co vsetko ovladas, ci mas vodicak a tak a treti odsek by mal obsahovat aky si,, flexibilny,zodpovedny a bla, bla, co ta bavi, o co sa zaujimas, a napisat by si tam mal nieco v zmysle, ze chces svojimi schopnostami prispiet k prosperite ich podniku a ze veris ze obohatis...no nieco v tom zmysle, na zaver, ako posledny odsek by si mal napisat, ze dufas vo vasu spolupracu a tesis sa na odpoved. V ziadnom pripade tam nepis ze "tesim sa na KLADNU odpoved" alebo tak. Potom vynechaj este riadok a tam daj s pozdravom, zase tri riadky vynechať a podpis. Svoju adresu pis do zahlavia, cize hore na okraj strany, nie ako na obalku niekde v rohu. Potom nadpis MOTIVACNY LIST a pod nim dva riadky vynechat a môžes pisat ostatny obsah. Takto by to priblizne malo vyzerat podla STN (slov. tech. normy)
@8 : v pohode...ja chapem vsetko toto ja som pisal motivacne po anglicky a to mi ide lepsie...len chcem najst sposob, ako to napisat tak presvedcivo po slovensky a pritom nezniet slyzko. A neber to osobne, ale kebyze mam na skole hospodarsku korespondenciu, tak nikdy nenapisem pokiny namiesto pokyny
@10 neberem to osobne kadzy ma nieco co dobre nemusi vediet.
teraz uz napr. viem, ze tam je take i .
Myslim si, ze koment @9 to celkom dobre napisala. takze nico v tom zmysle ked napises. Lenze kazdy personalny pracovnik tu slyzkost moze brat inak. ak vies co som tym chcel povedat.
ked napsies tvoje vlastnosti co ta vystihuju, preco by si sa prave ty hodil na ten post a potom este zaluby, tak tam fakt nic slyzke nemoze byt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.profesia.sk/cms/hladam-prac...
Zdroj: Profesia.sk
Motivacny list pozaduju filme, ktore efektivne pracuju s casom. Na zaklade motivacneho listu si vedia vyselectovat uzsiu skupinu ludi, ktore nasledne pozvu na interview. Ak je kvalitnych uchadzacov viacero, tak byva aj 2. kolo kde sa stretnu ti ktori urobili najlepsi dojem.
takze urcite by som do neho napisal preco by ma mali prave oni zobrat do pracovneho pomeru aok prva veta by mala byt jednoznacne napisana, kde si pozadovanu pracu uvidel nasiel aby vedeli.
Potom napr. to ake mas zalubi alebo najprv preco by ta mali zobrat + vlastnosti, potom tvoje zaluby. Prepac husky ale vsetko najdes fakt na internetovej stranke pravda.sk a inak ty si nemal na skole napr. taku hospodarsku korespondenciu? len tak sa pytam. vsetky pokiny najdes inak na nete staci napisat len Motivacny list. A kazda firma poklada za dobre nieco ine.
teraz uz napr. viem, ze tam je take i .
Myslim si, ze koment @9 to celkom dobre napisala. takze nico v tom zmysle ked napises. Lenze kazdy personalny pracovnik tu slyzkost moze brat inak. ak vies co som tym chcel povedat.
ked napsies tvoje vlastnosti co ta vystihuju, preco by si sa prave ty hodil na ten post a potom este zaluby, tak tam fakt nic slyzke nemoze byt.