sa neoplati uz ani nadavat dakedy.clovecku tato tema uz boola pred casom. ale ask si tu novy a nevies tak len jedno.
Vadilo by to jej? Ostatnych maj v p... ti ti mozu vies co. Ak sa mate vy dvaja radi tak neries. Ak sisi len nie isty tak sa jej to opytaj. ci by jej to vadilo. Kazdy clovk ma na to iny pohlad.
Ak spravne chapem, je o 5 cm vyssia od teba?no a?sak to nie je pol metra!ked to nevadi jej a tebe tak vam moze byt jedno, co na to ostatni....ja som poznala viac takych parov, a vobec mi to neprislo cudne....
ja mam 180 cm.. a ver mi ze ma stve ked su okolo sami spunti.. ale najdu sa aj chalani nizsi co sa mi lubia a ak ju mas rad a aj ona etba rtak by to nemal byt problem no nie?
Pozri sa takto. Vam to moze byt uplne jedno co si myslia o vas ostatni. Ked na jej dociahnes na pery tak je fajn. Poznam zopar chalanov co maju vyssie partnerky a vobec im to neprekaza. PEACE
nabuduce nepis dvojzmysly, bo aj ja som pochopila iny 5cm problem uz som sa chcela smiat...ale co ta trapi ze je vyssia..sak to je normalne..nageluj si vlasy nahor a mas po probleme
Kamo to je vpoho to nieje taky big problem pokial ponej ides aj ona po tebe tak vysku neries a dobra rada s vysky si rob srandu ale nie so svojej ale s jej ze je vyssia ale nie drzo moc skor tak zdravo namyslene jo zaposobyto a povieto jej o tebe ze niesi dalsi blbec kamo heh viem divne ale je to tak.
Snipe, ale veď nehľadaj problémy tam, kde nie sú... Videl si niekde nejakú babu, ktorá by otvorene vravela, že jej to vadí?
Mne osobne by na tebe výška vôbec neprekážala... ani na nikom inom. Samozrejme, že trpaslíka by som nechcela, ale pokiaľ je to 5 - 10 cm (nie 50 - 100), tak je to v poho...
Dôležité sú úplne iné vlastnosti, nikto nemusí byť obor, aby bol dobrý priateľ alebo milenec...
Lol, a ten titul diskusie ti fakt vyšiel. Srandovný človek tohle... opravdu... alebo je to len náhoda?
jezis ja som to pochopial kusa inac ako si to napisal pre boha co len mna hned napadne boze tak 5-6 cm nie je az taky problem... ak sa mate radi tak urcite vam to vadit nebude a ak to bude vadit niekomu z okolia tak len vam zavidi
hm..keed tha ona fakt..lubi thak bi jej tho nerobilo proobbleem..nho...aleja si myslim ze tho az thaaky veelkyproobleem nieje..skor..je proobleem ked tha ona neechce kvooli thomu ze thy si niizky
Nebor si z toho nic a bud rad, ze ta baba nema ako ja 181 cm =D Moj terajsi chalan je tiez tak o 4-5 cm nizsi, ale mne je to uplne jedno hlavne, ze ho mam rada
pocuj aj ja som mala chalana a kedze som dost vysoka tak bol nizsi ako ja a prezil to on aj ja a bolo to okolo tiez 5 az 6 cm. a rozisli sme sa nie pre vysku ,, na tom nezalezi ked sa dvaja lubia,, keby ze mam len taky problem ta som happy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Vadilo by to jej? Ostatnych maj v p... ti ti mozu vies co. Ak sa mate vy dvaja radi tak neries. Ak sisi len nie isty tak sa jej to opytaj. ci by jej to vadilo. Kazdy clovk ma na to iny pohlad.
mozno ze ta bude aj ochranovat
moj, neboj sa, dorasties
asi kazdy z pritomnych to pochopil najskor tak, ze TY mas tam dole 5cm problem
A nechapm, co sa s tym zatazujes urob co ti napisal Rockstar a mas to vybavene
tak poznam jeden parik ze baba vyssia o cca10cm a je to v pohode
Ak plati prva moznost, tak ti nerozumiem...
Ak Dalsie, tak sa zamysli...
Mne osobne by na tebe výška vôbec neprekážala... ani na nikom inom. Samozrejme, že trpaslíka by som nechcela, ale pokiaľ je to 5 - 10 cm (nie 50 - 100), tak je to v poho...
Dôležité sú úplne iné vlastnosti, nikto nemusí byť obor, aby bol dobrý priateľ alebo milenec...
Lol, a ten titul diskusie ti fakt vyšiel. Srandovný človek tohle... opravdu... alebo je to len náhoda?
V kazdom pripade, Keď ju miluješ, nieje čo riešiť (kofola)
nahodou... moj priatel vzdy tuzil po tom aby jeho holka bola vyssia... chlapec ma smolu,lebo ja netuzim mat vyse 190cm...