vždy tej osobe bude niečo chýbať...možno to nahradí niečim iným, vytvorí si nejakú záplatu, ktorá bude na prvý pohľad "dôveryhodnou", no v konečnom dôsledku, vždy to bude len záplata...
Ti ktori si to myslia bud zivote este nezazili partersku lasku alebo sa snazia oklamat sami seba. Kazdy jeden z nas potrebuje citit, ze je niekym milovany.
No, ja si napríklad neviem predstaviť bez svojho priateľa život, ale mám kamošku ktorá mi tvrdí že ju vzťahy vždy len obťažovali, alebo čo to drístala.... Takže je to asi individuálne
Či v rodine , či v okolí , poznám hlavne mužov , ktorý sú sami bez partnerky a väčšinou ich vidím práve opojených alkoholom a ani vtedy nevyzerajú šťastne .
Ale napríklad, poznám zopár mníšok , ktoré vyzerajú dosť šťastne
ak partnersku lasku nikdy nespoznal, tak ano, ale ak uz niekto bol vo vztahu, bude chciet znova...iba tak bude statsny...lebo vsetko okolo toho (pocity, mazlenie, sex, spolocne cinnosti....) je ako droga
no urcite to chyba, uz ked clovk zazil raz lasku, ale da sa byt stastny aj bez toho, ak ma ij ine zalubi ako upinat sa na partnera.. ved kolko ludi je takych co ma po svojom boku "lasku partnera" a je vetsia kopka nestastia a staznosti ako clovek ktory momentalne nikoho nema
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale ťažko spoznať, či sú naozaj šťastní alebo iba zmierený s málom.
Alebo má okolo seba také prostredie, societu, že sa nikdy nebude cítiť sám. Človek svoje šťastie nájde trpezlivým úsilím objaviť ho...
Su chvile alebo obdovia kedy si clovek nemoze dovolit pad na zem.
Ludia co tento zmysel namaju su cely zivot nestastni a skacu z vztahu do vztahu a potom sa cuduju ze preco prave oni....
Verim ze materska laska musi byt ta najkrajsia a aj najsilnejsia. Urcite sa nemoze rovnat partnerskej... ale clovek, a hlavne zena potrebuje aj tu.
niekoho naplna starat sa o zahradu, niekoho malovanie..
ja osobne ani nie ..
Či v rodine , či v okolí , poznám hlavne mužov , ktorý sú sami bez partnerky a väčšinou ich vidím práve opojených alkoholom a ani vtedy nevyzerajú šťastne .
Ale napríklad, poznám zopár mníšok , ktoré vyzerajú dosť šťastne