jasne ze to tak moze byt..len sa miekedy stane ze ak je to az VELMI dobry kamarat..vylucuju tu moznost..ze to tak moze fungovat. aj ked obaja vieme ako to je
mam viac kamosov kao kamosky,,,radsej travim cas s chalanmi je to pre mna zaujimavejsie
Na klasika Svoje kamošky pokladám za svojich súrodencov Teda už jednu Na dedine ani iné moc neostáva to s babami je vacsia haluz a neukazujú sa tak "vynimky" ....
jasne že môže samozrejme nieje výnimočné keď jeden by chcel viac...povedzme časom ale zase určite to ide aj bez toho teda mám také kamarátky...a áno nájdu sa medzi nimi aj také ktoré sa mi predtým páčili a mal som o nich záujem ale to už prešlo takže v pohodičke
ja mam vela kamarátov a kamosky asi iba tri aj to je vela...nepopieram, že pre daktorých som prítazliva, ale po určitych vysvetleniach to zostáva iba v medziach kamarátstva a inak to asi nikdy nebude...
Kamarátstvo - áno (každý ma kamarátov opačného pohlavia)
Priateľstvo - môže, ale strašne často sa stretávam z prípadom, že je za tým túžba, či platonická láska toho druhého. To je podľa mňa iný typ priateľstva.
ta moznost "zalezi" je tam zbytocne - ved bez ohladu na pohlavie, to, ci moze medzi 2 ludmi existovat kamaratstvo, vzdy je to ovplyvnene okolnostami roznymi...
ak sa maju ozaj radi a riesia spolu aj svoje stastne aj nestastne chvilky, postupne casu sa moze ukazat, ze jeden z nich by chcel nieco viac. a pride dusno a zalezi od nich, ci ho budu vediet preklenut ku spokojnosti oboch.
ale "najlepsia kamaratka mojho priatela" je pojem priamo z pekiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
či necítia voči sebe príťažlivosť,ale skôr súrodenecký vzťah
mam viac kamosov kao kamosky,,,radsej travim cas s chalanmi je to pre mna zaujimavejsie
@Toxo predstav si že sme boli spolu hlboko v lese dneska a nechcel sa so mnou vyspať
Ale niekedy sa medzi nimi môže objaviť nejaká tá príťažlivosť
jednoducho ich neberiem ako chalanov,ale ako kamarátov.
ale zas na druhej strane stalo sa mi,že som sa do kamaráta zaľúbila.
ale kamarátstvo by som si už asi láskou nechcela pokaziť...
Za dalsie budem citovat vyrok jedneho muza:
" medzi muzom a zenou existuje laska, nenavist, vzajomny odpor ale nie kamaratstvo"
Priateľstvo - môže, ale strašne často sa stretávam z prípadom, že je za tým túžba, či platonická láska toho druhého. To je podľa mňa iný typ priateľstva.
no a jasne, ze moze
ale "najlepsia kamaratka mojho priatela" je pojem priamo z pekiel.
aj ked.. nemusí.