tusim bol jeden pripad, ked clovek mal o polnoci zabodnut kriz z jedneho miesta na druhe, no bodol to o kabat, cize sa zasekol a ked chcel vstat tak nemohol. Od strachu ho porazilo. Ale neviem co je na tom pravdy
no, poviem ti, že ja sa mojej starej bojím ako čerta. Keď niečo vyvediem a ona o tom ešte nevie, tak ani nemôžem spávať, potím sa jak somár v kufri, trasú sa mi ruky a nie je mi veru do reči... keby ma v tomto stave klepne pepka, tak by som sa ani veľmi nečudoval
v prípade slabého resp. chorého srdca, vrodenej poruchy alebo pod. tak jednoznačne áno. Srdce vplyvom adrenalínu začne tak pumpovať krv, ťe ho roztrhne, alebo sa zrazu zastaví.
Samozrejme že áno aj keď je úplne zdravý. Ide len o to, že niekomu stačí aj slabší podnet... buď na infarkt pri veľmi silnom zľaknutí (ale zase to musí asi byť naozaj silný šok, lebo predsa len bežné podnety zdravý organizmus zvládne), alebo - častejšie - postupne, tak, že z prežívaného strachu ochorie na nejakú chorobu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
strašne pochybujem, že by úplne zdravého človeka zabil strach....
Kristušák a Mária, kto si ťa dovoluje strašiť, prídem a rozbijem mu hubu na troje...............filip