nie, nemôže...je to nemožné a ak už aj veríš na lásku tak určite sa nezamiluješ cez net, pretože na internete je každý iný ako v skutočnosti, či si to už pripustíš alebo nie, je to tak...
@nathalicatko samozrejme, že je internet neutrálny..ale ľudia sa aj tak nesprávajú na internete PRESNE tak ako v skutočnosti...už som spoznala pár ľudí cez net a myslím, že ten názor nezmením...naživo je to vždy iné ak toho druhého vidíš prvý krát... niektorí ľudia z toho majú taký stres alebo ako to nazvať.. a potom sú kompletne iní..a občas je to riadne sklamanie
ako uz beries lasku je subjektivne. niekomu staci ta psychicka cast, niekto potrebuje aj tu fyzicku. kazdopadne z internetovej lasky moze po osobnom stretnuti byt aj naozajstna. ale porovnavat sa to myslim neda..
@jebat a keď ti poviem, že som už vyše roka s osobou, ktorú som takto spoznala? ( a v ničom nie je odlišný, než sa mi javil tu? ba je ešte lepší a deň čo deň sa pozastavujem nad tým, ako je možné, že som ho vôbec spoznala, keď som niečo také odmietala?
jasné...môže to byť tým, že ani jeden z nás si takto lásku nehľadal, no..stane sa...
v skutocnosti to zavisi od povahy cloveka....clovek s malou fantaziou a viac sexualne zalozeny nikdy, lebo potrebuje na to aj dotyky, citit vonu a pod....ale mnoho zien a muzov ma tak velku fantaziu, ze sa moze zamilovat aj do neexistujuceho cloveka
@jebat co za kecy to pises.. na internete je kazdy iny ako v skutocnosti?? podla seba sudis ostatnych? lebo v skutocnom zivote ta nemoze nikto oklamat alebo nieco zamlcat, ze nie?? to milujem taketo ombedzene komentare...
belka852 ano moze, len zalezi od konkretneho cloveka ci je obmedzene zakomplexovane decko ako @2 alebo normalny clovek ktoremu nezalezi na sposobe akym cloveka spozna, ale na tom aky ten clovek je..
@nathalicatko ma pravdu, internet je len prostriedok, rovnako ako diskoteka, kaviaren, koncert, skola, autobus, verejne zachody, hocikde mozes strenut niekoho kto ti bude klamat a vymyslat si nezavisle od sposobu kde ste sa spoznali, to zalezi na ludoch..
necitala som komentare vyssie ale podlamna sa mzes zalubit len do idealu ktory si sa vytvorila ze taky asi je ....a na zivo moze byt uplne iny (casto aj je)
@aversio sám si obmedzený a samozrejme, že nesúdim podľa seba ... a ešte .. je iná vec keď sa do niekoho zabuchne LEN cez net a v živote ho nevidela a keď ho spozná cez net a potom sa s ním stretne a tak...
Viac menej áno, lebo ako sa vlastne človek zamiluje?
Musíš poznať o ňom dobré aj zlé veci, musíte si vravieť pravdu, cítiť sa spolu (či už pri písaní alebo v skutočnosti) A či už sa zamiluješ tým že si budeš písať....alebo v skutočnoosti...
Aj v skutočnosti sa môže človek krásne pretvarovať že je taký aký by ste chceli aby bol.....
@belka852 tá moja na internete začala...ale len polovične..on ma videl v meste tak si ma našiel na nete a napísal mi...prvé slová sme prehodili na nete a potom to už bolo aj z očí do očí aj na nete..takže môžem povedať, že to internet odštartoval, ale myslím, že aj keby internet nebol tak sa raz nájdeme..a už sme spolu 3 roky
@belka852 ...nie ak ste sa ešte nevideli ....lebo vieš na internete posľubuje hory doly a v skutočnosti ťa ani nepozdraví preto skúšaj v reálnom živote a nie virtuálnom
môžeš.ja som sa zamilovala veľmi,asi najviac za celý život,žiarila som šťastím,motýliky v bruchu všetko toto,ale veľmi ma sklamal,čiže.ono to nieje dobré,lebo si všetko krásne predstavuješ ale je malá pravdepodobnosť že sa to splní,žiješ v snoch vlastne,nemôžeš mu len tak hocikedy zavolať,že dojdi a tak...
Viac-menej, mne sa takýto vzťah nepodaril, ale poznám vzťah, ktorý tak funguje dodnes a bude už do smrti - a dnes sú už spolu 10 rokov, ak nie viac.
Podľa mňa, cez internet to nie je "skutočná" láska - ak si len píšete. To je len také platonické. A kto nejaké city na základe písania si dvoch ľudí, ktorí sa nikdy naživo nevideli a nestretli nazýva láskou alebo zamilovanosťou, je mimo. Lebo láska je niečo, čo prichádza až po zamilovanosti, a k reálnej zamilovanosti je treba aj nejaká chémia, ktorá proste je IBA naživo.
Cez iternet máš istú predstavu, ktorá sa ti páči, či už vizuálne, alebo psychicky. Ak sa aj stretnete, môže a nemusí z toho vzniknúť skutočná láska.
@fleur1301 mne sa nepaci dvojity meter aky ludia beru.. ale co sa tyka tvojho komentu.. ta chemia o ktorej vravis je len fyzicka.. do duse sa mozes zamilovat aj cez net, a podla fotiek do vzhladu tiez.. cize ja by som v tom problem vobec nevidel.. je to pravda ze nazivo to je predsta trosku ine, ale nevidel by som v tom az taky velky problem.. keby som vedel este doverovat ludom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
otázne je, ako dlho to vydrží...
internet je len prostriedok...sám o sebe nie je zlý ani dobrý...je neutrálny a ide len o to, ako ho daní ľudia využijú (
ako uz beries lasku je subjektivne. niekomu staci ta psychicka cast, niekto potrebuje aj tu fyzicku. kazdopadne z internetovej lasky moze po osobnom stretnuti byt aj naozajstna. ale porovnavat sa to myslim neda..
jasné...môže to byť tým, že ani jeden z nás si takto lásku nehľadal, no..stane sa...
...a to či to znamená zamilovanie sa aj naozaj do dotyčnej osoby závisí na tom akú realistickú dokážeš mať predstavivosť.
Však teraz je už bežné že sa ľudia spoznávajú cez internet...
ja som len všeobecne narážala na to, že internet sa ako nástroj nemôže odsudzovať...jedine ľudia a ich faloš áno
síce aj normálna láska je o tom,že vidíš v debilovi boha ale byť s tým človekom normálne a cez internet je predsa rozdieľ
belka852 ano moze, len zalezi od konkretneho cloveka ci je obmedzene zakomplexovane decko ako @2 alebo normalny clovek ktoremu nezalezi na sposobe akym cloveka spozna, ale na tom aky ten clovek je..
@nathalicatko ma pravdu, internet je len prostriedok, rovnako ako diskoteka, kaviaren, koncert, skola, autobus, verejne zachody, hocikde mozes strenut niekoho kto ti bude klamat a vymyslat si nezavisle od sposobu kde ste sa spoznali, to zalezi na ludoch..
Musíš poznať o ňom dobré aj zlé veci, musíte si vravieť pravdu, cítiť sa spolu (či už pri písaní alebo v skutočnosti) A či už sa zamiluješ tým že si budeš písať....alebo v skutočnoosti...
Aj v skutočnosti sa môže človek krásne pretvarovať že je taký aký by ste chceli aby bol.....
Ale súhlasím aj s názorom (k téme) v @56 a @58.
Viac-menej, mne sa takýto vzťah nepodaril, ale poznám vzťah, ktorý tak funguje dodnes a bude už do smrti - a dnes sú už spolu 10 rokov, ak nie viac.
Podľa mňa, cez internet to nie je "skutočná" láska - ak si len píšete. To je len také platonické. A kto nejaké city na základe písania si dvoch ľudí, ktorí sa nikdy naživo nevideli a nestretli nazýva láskou alebo zamilovanosťou, je mimo. Lebo láska je niečo, čo prichádza až po zamilovanosti, a k reálnej zamilovanosti je treba aj nejaká chémia, ktorá proste je IBA naživo.
Cez iternet máš istú predstavu, ktorá sa ti páči, či už vizuálne, alebo psychicky. Ak sa aj stretnete, môže a nemusí z toho vzniknúť skutočná láska.