Mám velky problem mal som priatelku 2 mesiace. Lenze ked sme sa zalubili mal som tazke obdobie a spraval som sa naozaj divne. Vsetko som jej vycital a podobne. Ked som sa už konečne dostaval do normalu prestalo ju to bavit sama vedela ze mam tazke obdobie
nadej je pekne hnusny cit, co? ak ta lubila viac nez kohokolvek a netrvalo to ani mesiac, navyse ta opustila, ked si mal tazke obdobie... asi to neni moc dobry clovek
ale chcem aby si to vedel,ze som predtym nikoho nemilovala ako teba..a to vsetko som trpela,len preto,ze moje srdce chcelo byt pri tvojom..ale zrazu prislo nieco co som vobec nechapala..uz som nemohla ist dalej...dufam,ze raz mi to budes moct prepacit..
a ze sama sebu nepoznava ja tomu nemozem pochopit. Stale mam nejaku nadej ze je iba nejaky skrat a ze si to vsetko premetie v hlave.
mam aj nadej ale samozrejme aj pocit z toho ze uz sa nevrati je to divne. Ale kaslat to. Necham jej to ulezat v hlave vsetko. Bud sa ozve ze to bol iba skrat alebo už vobec. Toto iste prezivam uz 2krat tento rok. 2011 je nejaky prekliaty
ľudia nemusia prestať ľúbiť , aby odišli. odchádzajú aj keď priveľmi trpia..len si nie som celkom istá, či tu šlo o lásku, lebo ak niekoho ľúbim, milujem tak ako nikoho predtým, asi ma to za mesiac neprejde..
No aj my sme vela krat mali dost zle obdobie s priatelom , a vtedy to stále koncilo koncom , samozrejme preplakane dva tyzdne a tak , ale vacsinou to u nas bolo vsetko z nervov. Vsetko riadili nervy a nie rozum tak to dopadlo.
Ale stále si stojím za tym ze aj ked sa X-krát niekto k niekomu vrati stále to bude to isté . Samozrejme pokiaľ jeden druheho neprestane ľubiť. A veľa ludi to hovoria už len preto vo vztahu lebo uz sa im nechce nič riešiť. My sme sa s priatelom dali naspať 3x priblizne do kopy. A kazdy mi stale hovoril ze to uz nebude mat zmysel ablablabla ... stale sa riadte podla svojho. Dali sme sa spať dokopy a sme spolu rok tak vela stastia.
Najlepsie stale si vravieť svoje a neriadiť sa podla druhých , vela krat som sa tak popálila. Takže neverím nikomu okrem priatelovi a sebe Ak si sam myslis ze by to malo zmysel a mate sa radi aj ked ste sa rozisli a kadeco povedal , tak chod za nou
myslím ze ma ma dost rada teda viem to naisto. Moj bratranec mal take nieco podobne podobny vztah teda a tiez mu povedala ze to neni ono a nechala o mesiac sa uvedomila a chcela sa vratit spat. Doteraz su spolu a je to lepsie u nich ako predtym. Ale ja taketo stastie mat nemusim uvidime nebudem vobec tlacit ani vypisovat proste to necham tak aj keby bol uz definitivny koniec. Aj ked uz mozno je. A predtym nemala take vaznejsie vztahy ako bol tento tak fakt neviem
podla mna sa na to vykasli...preboha ma 17.. ...a toto bol jej najvaznejsi vztah doteraz??...chod s kamosmi na pivo...a nezufaj...ONA este len pride... ...vela stastia..
@rogin diky moc dufam ze mas pravdu. Teraz mam take stavy ze uz inu nenajdem. Ale to som si hovoril aj predtym. Napisal som jej ze jej nic nebudem vycitat ze je to jej rozhodnutie a zobral to v pohode zaprial dobre do zivota. Viac s nou nič ked sa ozve tak sa ozve ked nie tak nie. Do mesiaca budem v pohode dufam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Mozno sa boji ...
ale chcem aby si to vedel,ze som predtym nikoho nemilovala ako teba..a to vsetko som trpela,len preto,ze moje srdce chcelo byt pri tvojom..ale zrazu prislo nieco co som vobec nechapala..uz som nemohla ist dalej...dufam,ze raz mi to budes moct prepacit..
a ze sama sebu nepoznava ja tomu nemozem pochopit. Stale mam nejaku nadej ze je iba nejaky skrat a ze si to vsetko premetie v hlave.
Dost mozne to povedala len tak aby si mal dobry pocit.
Ale stále si stojím za tym ze aj ked sa X-krát niekto k niekomu vrati stále to bude to isté . Samozrejme pokiaľ jeden druheho neprestane ľubiť. A veľa ludi to hovoria už len preto vo vztahu lebo uz sa im nechce nič riešiť. My sme sa s priatelom dali naspať 3x priblizne do kopy. A kazdy mi stale hovoril ze to uz nebude mat zmysel ablablabla ... stale sa riadte podla svojho. Dali sme sa spať dokopy a sme spolu rok tak vela stastia.
Najlepsie stale si vravieť svoje a neriadiť sa podla druhých , vela krat som sa tak popálila. Takže neverím nikomu okrem priatelovi a sebe Ak si sam myslis ze by to malo zmysel a mate sa radi aj ked ste sa rozisli a kadeco povedal , tak chod za nou
tých predtým milovala asi len týždeň - dva. že?
jou!