Je normalne ak je 16 rocna baba uplne frigidna? Nic ju nevzrusuje ziadne dotyki ani sa o take veci nezaujma. Nechape ani ako sa mi take veci mozu pacit. Myslite ze to moze byt len psychickou nepripravenostou?
Hanblivosť, výchova, nepripravenosť... Väčšinu dôvodov, ktoré mi napadajú, vyrieši len čas a trpezlivosť priateľov (viac-menej vlastná skúsenosť). A potom je tu možnosť, že to je niečo, čo by mal riešiť odborník, ale v takomto veku dosť si myslím, že je to dosť nepravdepodobné...
@madiska no uchylny som vdaka tomu ze som takmer nonstop nadrzany a to uz od skoreho veku som taky a strasne rad robim uchylne cinnosti a samozrejme mam aj dost perverzne predstavy ale to radsej nespominam
@mravciar7 Čo s tým majú všetci chalani v puberte, že sa označujú za strašne úchylných? To, že si nonstop nadržaný tak akurát znamená, že máš poplašené hormóny A perverzné predstavy... lol, myslíš sex?
@madiska tak to mam poplasene hormony asi od troch rokov ... a mne sa proste paci napriklad niekoho obchytkavat atd nevidim v tom nic zle .. a ano myslim na sex dost casto vlastne vzdy ked som nadrzany ... ved co ine potom myslis pod pojmom uchylny?
@madiska Ale, veď ho až tak nesundavaj, má 16 a čas na to aby si upratal v pojmoch
Osobne si myslím že by si sa s ňou mal seriózne porozprávať, ak to s ňou myslíš vážne. Zistiť, z akého dôvodu sa jej to nepáči...možno ti len nedostatočne dôveruje, hanbí sa, že sa ti nahá nebude páčiť, a podobné veci... Častokrát normálna komunikácia, aj keď sa možno hanbíš sa jej na rovinu spýtať, pomôže viac než polemizovanie a paranoidné pitvanie vo vlastnej hlave
hmm úchylný bol napríklad jeden známy, ktorý sa vyjadril, že najviac ho vzrušuje predstava mať sex s na mol opitou, dogrcanou a zúboženou dievčinou v bezvedomí...no tak to by som považoval za úchylné. To že máš 16 rokov a myslíš na sex je v poriadku, podla mňa by to nebolo v poriadku opačne. To že dievča má 16 a nechce ešte sex mi tiež príde normálne, má čas. Všetky možnosti čo ju môže "blokovať" boli predsa vymenované, možno je hanblivá, alebo fakt ešte len nedospela...a možno sa bojí. Bol som konfrontovaný s dievčaťom, ktoré bolo za mlada zneužité a nechcelo mať sex, podvedome, práve kvôli tomu.
Takže to ber zodpovedne a vážne, nevieš čo sa skrýva za takým blokom.
A jedna vec je myslieť na sex a iná chovať sa ako úchyl - obchytávať dievčatá bez toho aby sa im to páčilo a mať nejaké...deviácie (chytať svoje ču-ču na verejnosti a podobne) ...snáď chápeš
moj priatel ma kamaratku s ktorou si uz vypisuje velmi dlho cez net..a v den kde prisiel za mnou aby sme prvy krat boli spolu tak vyuzil prilezitost ze ta jeho znamost cez net byva blizko mna a ako prve bezal za nou a potom vecer sa priplazil za mnou..a nevie pochopit co ten den pre mna znamenal. a dalej to pokracovalo tym ze sa jej stazoval na svetko co sa medzi nami stalo a za mnou prisiel az ked to prebral s nou.. mna odsuval na vedlajsiu kolaj stale..nepodviedol ma ale nevie pochopit ze mi vadi ta jeho kamartka ..co vy nato?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Držím palce,je asi len trošku hanblivá... Keď to bude medzi vami vážne,začne ti sto percentne dôverovať dočkáš sa
Alebo ako sa tu už vyššie spomínalo, možno je na dievčatá
Alebo si iba ty lama a nevieš ako na to
Lol, ale dosť by ma zaujímalo, vďaka čomu si myslíš, že si zrovna úchylný
Osobne si myslím že by si sa s ňou mal seriózne porozprávať, ak to s ňou myslíš vážne. Zistiť, z akého dôvodu sa jej to nepáči...možno ti len nedostatočne dôveruje, hanbí sa, že sa ti nahá nebude páčiť, a podobné veci... Častokrát normálna komunikácia, aj keď sa možno hanbíš sa jej na rovinu spýtať, pomôže viac než polemizovanie a paranoidné pitvanie vo vlastnej hlave
Takže to ber zodpovedne a vážne, nevieš čo sa skrýva za takým blokom.
A jedna vec je myslieť na sex a iná chovať sa ako úchyl - obchytávať dievčatá bez toho aby sa im to páčilo a mať nejaké...deviácie (chytať svoje ču-ču na verejnosti a podobne) ...snáď chápeš