v mojom pripade to nikdy nie je ,,len kamarat" .. teda ja si to myslim ale len do chvile kedy mi ten ,,kamarat" povie ze on chce viac a ked ja nechcem tak uz sa ani nema zaujem so mnou stretavat..
a taki, s ktorymi by som nechcela byt len kamaratka, taki ma zas nechcu a nie su ani moji kamarati
Ale my sme sa fakt vobec nechceli uplne dlho ani nam to nenapadlo nejako, az potom sme zrazu zacali byt do seba nastastie v podobnom case takze uplne sa to stava vela takych poznam a je to podla mna uplne najsuper lebo sa ti ludia poznaju aj bez tych ruzovych okuliarov ktore maju ked si zalubeni a pride im ten clovek uplne perfektny a dokonaly.. Takto presne vedia aka je ta druha osoba lebo nemali vobec ziadny do od si ju prikraslovat
najnormálnejšia cesta a tak by to malo prebiehat....a nie,že sa drbneme za týžden poznania do vztahu a o mesiac si búchame hlavu koho to vlastne máme pri sebe
z dlhodobeho priatelstva asi nie, tam uz si obaja tu hranicu uvedomuju, ale nikdy neviete. skor z kratkodobeho sa moze nieco vyvinut, a ako pise @jurito tak by to malo byt, na zaklade spolocnych veci, porozumenia, a toho, ze sa poznaju, vedia priblizne co jeden od druheho ocakavat. a nie na zaklade hormonov, to robia pubertiaci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a taki, s ktorymi by som nechcela byt len kamaratka, taki ma zas nechcu a nie su ani moji kamarati
ale aspon pre mna osobne, to nikdy nebude to iste, ako s osobou, ktoru prvykrat vidis a v tom momente vies, ze ju chces.
@h8u to napísala presne