moze kolko ludi islo taxikom ..aj ja nikto s tym nemal ziadny problem iba ten sofer isiel ako blazon takze do taxika dobrovolne nesadnem no ale hadam nepojdem pesi3 km ked je vobku zima a prsi
xDDDDDDDDDD to ma riadne rozosmialo vsak taxik nesoferuje ten,co si ho zavola kolkokrat som uz sla taxikom a nebol v nom nikto 18 a viac (okrem sofera, pravdaze ) ..
no jasné že ano od kedy vieš hovoriť tak môžeš si objednať aj šlapku na byt nie len taxi Počuj ty kto si dal anketu aj hasičov mozes zavolat ked bude nieco horiet
Nemusis mat 18, ale musis mat vek na OP, potom su tam este nejake drobnosti o preprave osob, konkretnejsie je to o prednych sedadlach a vyske osoby, ale to je uz detail.
Este k baniu sa v taxiku a k taxikarom pracujucim pre rozne zname, alebo menej zname taxisluzby, ktori nemozu . . .
Je vela taxikarov, jazdiacich na "cierno". Teda nemaju zazmluvenu ziadnu taxisluzbu. Vyzorovo a vybavenim zapadaju. Vacsinou stoja na starych alebo zrusenych stanovistiach, alebo len tak, kde sa najde miesto. Niektori okradaju pri vyuctovani cesty. Taxíkari ktorych z taxisluzby vyhodili z roznych dovodov: agresivita, vulgarnost, nebezpecnost, alkohol a p. A nakoniec su to ludia. A ludia besneju, hlavne ak ich robota zivi. Taxikar zarobi podla toho kolko raz to otoci a kade-kam.
jj ze moze ale podla toho co chces v tom taxiku robit ale nie osoba mladsia ako 15rokov lebo v zakoniku je ze osoba mladsia ako 15rokov sa ma zdrziavat v okoli viac ako 200m od svojho domu s dospelou osobou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale ja k tým potecionálnym darcom orgánom sadám veľmi nerád. Radšej si prejdem aj tie spomínané 3 km v tme a daždi
Taxikári pracujú pre rôzne známe, alebo menej známe taxislužby, nemôžu ti nič spraviť, je to bezpečné. Ja chodím taxíkom pomerne často.
A k téme- neviem Veľakrát som šla taxíkom a nikdy som sa nezamýšľala nad tým, či tam je nejaký zákon alebo nie.
Este k baniu sa v taxiku a k taxikarom pracujucim pre rozne zname, alebo menej zname taxisluzby, ktori nemozu . . .
Je vela taxikarov, jazdiacich na "cierno". Teda nemaju zazmluvenu ziadnu taxisluzbu. Vyzorovo a vybavenim zapadaju. Vacsinou stoja na starych alebo zrusenych stanovistiach, alebo len tak, kde sa najde miesto. Niektori okradaju pri vyuctovani cesty. Taxíkari ktorych z taxisluzby vyhodili z roznych dovodov: agresivita, vulgarnost, nebezpecnost, alkohol a p. A nakoniec su to ludia. A ludia besneju, hlavne ak ich robota zivi. Taxikar zarobi podla toho kolko raz to otoci a kade-kam.
Teda @28 . . . suhlas.