Ja ked som mal 22 som chodil so 14 rocnou. Vydrzalo nam to nieco cez 2 roky, co si myslim ze je vcelku dlha doba. Ale nakoniec to aj tak skoncilo ako som predpokladal.
Vam to pride smrtelne vazne, ale je jasne ze to bude len zabavka.
Len potom ta prosim o jedno - nezakladaj fora o tom ako "milujes sexix", alebo ci si mozes otehotniet ak si mu fajcila, alebo ze si to prvy krat robila a mame gratulovat a kedy ta po prvom sexe prestane boliet hlava. neprestane.
ak yb si bola veeeelmi rozumovo vyspela..a on veeelmi rozumovo zaostali, tak hej.....ale uvidis ke dbudes amt sedemnast...budes potrebovat a vyhladavat uplne ine veci ako teraz v 12, anwm si predstavit, ako by to on mohol pri tebe ziskat, sorry, ale mam mladsie sestry, aj jednu 13 rocnu a vidim rozdieli v pohlade na svet a ine dolezite veci...skor nie ako hej
To ako uplne prestala fungovat evolucia alebo co ? 5 krat do tyzdna sem nejaky kreten (neprekvapilo by ma keby to bol stale ten isty clovek) napise nezmyselnu diskusiu a potom sa bavi na nasich reakciach..... preco vobec odpisujete ? Ved presne o toto mu ide......
Dnes je možné všetko ale bacha!! Chlapec sa dopúšťa trestného činu a ak ťa opelí tak môže skončiť v base. A keď ťa to tam dole až tak svrbí tak to treba častejšie umývať.
ano, ale jedine ked budete starsi, 5 rokov nie je vela, ale momentalne ano, 12 rocna a 17 rocny je momentalne v tomto pripade dost velky rozdiel .. bud on musi byt dost pozadu s vyzrelostou, alebo ona (ty asi) dost dopredu..ale jednodznacne v tom nevidim zmysel, a pochybujem, ze by taky "vztah" vydrzal viac nez dva tyzdne..no dobre tak mesiac ..
Poznám jednu 12 ročnú, ktorá chodí s 20 ročným, obidvaja sú dosť rozumovo popredu. Ale tí sa už predtým poznali dva roky dozadu. S priateľstva vždy vznikne láska. A kto má vedieť či to môže fungovať aj v tvojom prípade?
@stage musíš zase chápať že dievčatám začína puberta, hormóny sa búria, krámy začínajú a oni snívajú o láske. tak si hľadajú, tu skutočnú celoživotnú lásku.
po troch rokoch, sa 15 ročná slečna tresne po čele, že ten 17 ročný romantik čo ju ojazdil pred troma rokmi si len chcel zasunúť do mladučkej mačičky a ona vtedy o láske nemala ani chýru.
@Millie Co ti ja viem, ine by podla mna bolo kebyze typek ma 28 a ona 20. To by sa zmazal aj ten vekovy rozdiel. Ale sak ich vec
@Depropex Akurat som si odpil z caju a cital som tvoj prispevok, ted mi pod umyt monitor je "trosku" od caju
Ja ked som mal 12 rokov, tak moj najvacsi sen bol o tom ako pridem na svojom aute na nase sidlisko. Ziadne vztahy. Asi som bol zaostaly a dnes som uz asi velmi stary
podla mna by to šlo...ale asi iba na par dni/tyždnov...bo poznal som 13 roc. dievca co chodilo s 20 roc. ... az to bolo moc... on chcel stale od nej nieco, ale ona nechapala co... tak to skoncilo... a dievca je teraz poucene a vie sa aj trosku spravat....
@kurope , že odhalenie? NIE?? ...nie ja nejsom taká jebnutá že by som zakladala takáto témy.. a ja som reagovala na tú čo písala že 12 ročné baby sú sproste a ja mám 12 ked si si nevšimla
ja mam taky nazor jak chcu nech to skusia ale po čase uvidia že to bola pekna blbosť ten vekovy rozdiel neni až taky obrovsky v tejto dobre ( otom mam ja najmenej čo hovoriť) ale ta baba je fakt ešte na vzťahy hrozne moc mlada a na nejaky važnejši aky by už chcel 17 ročny duplom thakže tak
ja si myslim, ze nie. kebyze ste starsi, tak taky vekovy rozdiel vobec nie je prekazka. ale v tomto veku je to nemozne. uplne ina uroven VSETKEHO. nikoho neurazam, ja to myslim vseobecne, ze kazdy mysli na ine a ma ine priority. myslim si, ze 12-rocne dievca nemoze mat este vztah s chalanom. to nie je vztah. hovorim z vlastnej skusenosti. a ak ho ma, tak je to chore. velmi...
takze striktne: NIE NIE a NIE. vydrz este, chalanov si uzijes neskor. pekny den!
Nie, nie, nie On už je prakticky dospelý chlap a ty si vo veku môjho brata a jeho kamarátov/kamarátok, ktorých keď vidím, tak sú to len deti. Jasné, že sa jeden druhému páčia, je to normálne, ale vzťahy určite neriešia, tobôž nie s človekom o 5 rokov starším.
Keby si mala 17 a on 22, tak budiž, ale takto...
A mimochodom- pokiaľ ten tvoj šuhaj súhlasí a chcel by taký vzťah (teda pokiaľ vôbec vie o tvojej existencii), musí byť buď pedofil, alebo úbožiak, ktorý si nevie nájsť seberovnú partnerku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale teraz vazne....radsej si chod citat rozpravky, na chalanov mas este hooodne casu
Ale aby som ti odpovedal:
_________
Moze.
_________
no vlastne ano, preco nie.
Vam to pride smrtelne vazne, ale je jasne ze to bude len zabavka.
Len potom ta prosim o jedno - nezakladaj fora o tom ako "milujes sexix", alebo ci si mozes otehotniet ak si mu fajcila, alebo ze si to prvy krat robila a mame gratulovat a kedy ta po prvom sexe prestane boliet hlava. neprestane.
Inac neviem preco by ste nemohli mat "vztah".
prve ano, druhe nie
Ale ten 17 ročný je fakt nejak mentálne pozadu. To ako, čo s tou 12 ročnou chce riešiť. Piškvorky????
kto to z vás ukončil?
@Stage Dakujem Ved to nie je zla volba, nie?
po troch rokoch, sa 15 ročná slečna tresne po čele, že ten 17 ročný romantik čo ju ojazdil pred troma rokmi si len chcel zasunúť do mladučkej mačičky a ona vtedy o láske nemala ani chýru.
@Depropex Akurat som si odpil z caju a cital som tvoj prispevok, ted mi pod umyt monitor je "trosku" od caju
Ja ked som mal 12 rokov, tak moj najvacsi sen bol o tom ako pridem na svojom aute na nase sidlisko. Ziadne vztahy. Asi som bol zaostaly a dnes som uz asi velmi stary
ja keď som mal 12 som baby vôbec nevšimal ani ma nič ohľadne toho netrapilo , a do ktorej triedy to vôbec chodí ?? žeby do 6
Dievčatá niekedy zvyknú o takýchto veciach snívať už skôr, to je prirozdené
takze striktne: NIE NIE a NIE. vydrz este, chalanov si uzijes neskor. pekny den!
Keby si mala 17 a on 22, tak budiž, ale takto...
A mimochodom- pokiaľ ten tvoj šuhaj súhlasí a chcel by taký vzťah (teda pokiaľ vôbec vie o tvojej existencii), musí byť buď pedofil, alebo úbožiak, ktorý si nevie nájsť seberovnú partnerku.
Tak. Múdra som jak rádio