Zrejme tu ešte takáto téma nebola. No čo už. Pred mesiacom "aj niečo" som sa dala dokopy s jedným chalanom. Je nám prekrásne a viem, že ma ľúbi, veľakrát mi to dokázal a nikdy by som nechcela o neho prísť. Obaja vieme, že sme našli toho pravého. Lenže...J
vieme sa dohovoriť...Ako...Ja do maď. triedy chodím, ale tým to končí. Ja vo voľnom čase keď som s kamarátmi/kamarátkami alebo s hocikým sa po slovensky rozprávame, lebo iných ja ani nemám.
nič na tom nie je zlé, keď vieš, že ťa má veľmi rád radšej rieš veci na rovinu, priamo nebudete jediný, ktorý majú takýto vztah hlavne, že viete sa dohovoriť ...ako sa vraví - keď ju miluješ, nie je čo riešiť
ježiš mária a čo by mal spraviť? veď keď je s tebou tak ťa má rád a nezáleží na tom akú máš národnosť. tieto slovensko-maďarské problémy aj tak vytvorili len úžasní, diplomatickí a inteligentní politici...keby sa v tom nepárali a nebolo to furt v správach tak by sme vedľa seba úplne pokojne žili
@30 prečo by nemohol fungovať??? nahodou maďarky su pekne a keď vie aj po slovensky tak ešte lepšie mu to povedz možno nieje v protimaďarskej skupine nechapem čo by mu malo vadiť...
ak ta opusti tak mozno preto, lebo by si mu klamala co momentalne robis.....no a co, ze si madarka??? to znamena, ze si zly clovek ci co???
Ak ta opusti pre to, ze si madarka tak to len vykresli co je za debila, pretoze to je dost rasovo motivovane...
A ak ta lubi tak urcite preto kto si a nie kvoli nadpisu na tvojom pase
Poviem ti len jedno a presne takisto to byva aj vo filmoch "musim ti nieco povedat a chcem, aby si to pocul odomna ako prvej" ....a je to pravda
ak na to neskor pride cez niekoho ineho tak mozno zacnes u neho stracat doveru pretoze zacne predpokladat, ze ked si mu nieco take tajila tak mu tajis aj ine mozno horsie veci a nikto nechce byt vo vztahu co bude cely cas plny nemilych prekvapeni...
radsej mu to povedz a najlepsie co najskor v tvojom najlepsom zaujme
To, že viem po maďarsky aj on vie...Chcela som mu to už povedať, len neviem nájsť tie správne slová a hlavne, tú vhodnú príležitosť. Zas, trocha blbé by bolo, keby dojdem za nim a začnem "Hey, Zlato, počúvaj, som Maďarka"... :S
@tunidlo viacmenej mu klame ak mu o tom nepovedala.....
to je sice pekne, ze vie ze rozpravas po madarsky, ale nic to nemeni na fakte, ze mu zatajujes iste skutocnosti....rob jak myslis, ale ak ide clovek do vztahu tak ide s tym, ze sa partnerovi zdoveri s istymi vecami...nevravim, ze mu mas vyklopit vsetky svoje tajomstva, ale zatajovanim faktu, ze si madarka potlacas vlastne svoju vlastnu identitu, cize z mojho pohladu tym, ze mu to nechces povedat sa vlastne hanbis za to, ze si madarka co je dost smutne....
naozaj v tom nevidim problem.....ale dik noo, aspon vidim, ze ludi trapia aj banalnejsie veci nez mna fakt, ze mam problem oslovit babu....
A ak mu nepovedala, že má na chrbte znamienko, že jej babka sa volá Eleonóra, že verí v reinkarnáciu a nedala mu svoj podrobný životopis a kartu od lekára tak mu klame?
dôležitý nie je pôvod... dôležité sú v tomto prípade názory. pokiaľ nepresadzuješ autonómiu ani podobné ,,sprostosti" nemáš sa čoho od normálneho Slováka obávať.
rob jak myslis, ale ak ide clovek do vztahu tak ide s tym, ze sa partnerovi zdoveri s istymi vecami...nevravim, ze mu mas VYKLOPIT VSETKY SVOJE TAJOMSTVA, ale zatajovanim faktu, ze si madarka potlacas vlastne svoju vlastnu identitu, cize z mojho pohladu tym, ze mu to nechces povedat sa vlastne hanbis za to, ze si madarka co je dost smutne....
Jeden môj pofidérny spolužiak ( @sorzo ) robil s nami taký test na SELke, kde bolo či by sme síce nám sympatickú babu, ale Maďarku alebo Cigánku odprevadili domoj, kúpili jej drink, pobozkali ju etc., cieľom bolo asi dokázať, či nám na sympatickej osobe vadí jej etnická príslušnosť atp. no a Šoržik napísal aj k Cigánke myslím skoro samé áno, áno, áno, ale k Maďarke samé nie, keď sme sa ho pýtali že wtf, tak vravel že to preto, páč počul dákych Maďarov alebo provokatérov z Dunajskej Stredy kričať v dedine jeho babky RIA RIA HUNGARIA!! To je vúl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
slovensko - madarsky je vseobecny, nieje to o jednotlivcoch
A može vam to klapat,mala som vážny vztah so slovákom a nevadí to...
Čo je to, keď Slovák líže maďarke? Hanobenie slovenského jazyka!
Nech vam to dlho vydrzi
Inak pokiaľ by ťa kvôli tomuto nechcel tak naozaj nestojí za to...
Ak ta opusti pre to, ze si madarka tak to len vykresli co je za debila, pretoze to je dost rasovo motivovane...
A ak ta lubi tak urcite preto kto si a nie kvoli nadpisu na tvojom pase
Poviem ti len jedno a presne takisto to byva aj vo filmoch "musim ti nieco povedat a chcem, aby si to pocul odomna ako prvej" ....a je to pravda
ak na to neskor pride cez niekoho ineho tak mozno zacnes u neho stracat doveru pretoze zacne predpokladat, ze ked si mu nieco take tajila tak mu tajis aj ine mozno horsie veci a nikto nechce byt vo vztahu co bude cely cas plny nemilych prekvapeni...
radsej mu to povedz a najlepsie co najskor v tvojom najlepsom zaujme
Ako vieš, že mu klamala?
aцдaрзитсaлв
Fakt ako keby sme boli vo vojne, dve rozdielne rasy, nepriatelia, alebo neviem.
Vedel som, že to je zlé, ale, že až takto...
Môžem sa opýtať kto ti povedal, že by si si mala najisť priateľa Maďara?
to je sice pekne, ze vie ze rozpravas po madarsky, ale nic to nemeni na fakte, ze mu zatajujes iste skutocnosti....rob jak myslis, ale ak ide clovek do vztahu tak ide s tym, ze sa partnerovi zdoveri s istymi vecami...nevravim, ze mu mas vyklopit vsetky svoje tajomstva, ale zatajovanim faktu, ze si madarka potlacas vlastne svoju vlastnu identitu, cize z mojho pohladu tym, ze mu to nechces povedat sa vlastne hanbis za to, ze si madarka co je dost smutne....
naozaj v tom nevidim problem.....ale dik noo, aspon vidim, ze ludi trapia aj banalnejsie veci nez mna fakt, ze mam problem oslovit babu....
@bobe
A ak mu nepovedala, že má na chrbte znamienko, že jej babka sa volá Eleonóra, že verí v reinkarnáciu a nedala mu svoj podrobný životopis a kartu od lekára tak mu klame?
rob jak myslis, ale ak ide clovek do vztahu tak ide s tym, ze sa partnerovi zdoveri s istymi vecami...nevravim, ze mu mas VYKLOPIT VSETKY SVOJE TAJOMSTVA, ale zatajovanim faktu, ze si madarka potlacas vlastne svoju vlastnu identitu, cize z mojho pohladu tym, ze mu to nechces povedat sa vlastne hanbis za to, ze si madarka co je dost smutne....
daj si najprv 2 a 2 dokopy nez nieco napises....
@bobe
Hovoríš o tom ako o banalite, no v nepovedaní vidíš klamstvo ...
Ja osobne vidím chybu iba v tom, že to ona sama považuje za dôležité a pritom to schválne zatajuje ...
Ak by to tak vážne nebrala, nevidel by som chybu ani v tom, ak by mu o tom proste nepovedala
A zatajovanie je zatajovanie, no klamstvo si ja osobne predstavujem nejak inak ako ostych k prezradeniu
Jeden môj pofidérny spolužiak ( @sorzo ) robil s nami taký test na SELke, kde bolo či by sme síce nám sympatickú babu, ale Maďarku alebo Cigánku odprevadili domoj, kúpili jej drink, pobozkali ju etc., cieľom bolo asi dokázať, či nám na sympatickej osobe vadí jej etnická príslušnosť atp. no a Šoržik napísal aj k Cigánke myslím skoro samé áno, áno, áno, ale k Maďarke samé nie, keď sme sa ho pýtali že wtf, tak vravel že to preto, páč počul dákych Maďarov alebo provokatérov z Dunajskej Stredy kričať v dedine jeho babky RIA RIA HUNGARIA!! To je vúl