Chodím v poslednom čase s jednu kamarátka von,buď ju idem odkopnúť na bus alebo si sadneme sa vyprávame sa.Na škole je nová,ale už cez leto sme si začali písať,lebo si ma pridala,pretože ide na školu a že moja spolužiačka čo je odtial odkial ona jej porad
super stylistika Ak je teda tento topic mysleny vazne, a sama povedala ze chce nieco "viac", ty chces taktiez,rozumiete si, je vam spolu fajn tak kde je problem? A poradim ti, do buducna sa nepytaj v suvislosti s potencioalnou partnerkou ci sa ti to "oplati". Vyznie to ako ked si kupujes tovar na akciu a niektori ludia si to mozu vysvetlit zle.
Jasné že môže , môj kamoš a kamoška sa takto odprevádzali asi pol roka a potom sa dali dokopy a strašne sú zlatý spolu a už sú dlho dosť spolu no ale to neznamená že to tebe vijde tiež , ale prečo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
PS: Už o čom všetkom sa dnes ľudia chcú radiť :o
OTVÁRAM SI PORADŇU !
Takže @blackandyellow 10€ za radu. Faktura ti príde do 10 dní, doba splatnosti 30 dní. Potom 35 % penále z omeškania