môžem teda ľúbim dve dievčatá naraz? a nevravte, že nie som zaľúbený...som minimálne do jednej a ironické a blbé poznámky si nechajte láskavo pre seba! ďakujem
no ako moj skromny nazor,ako ..podla mna sa to neda ,ako ja si nedokazem predstavit,ze by som rovnako milovala jedneho aj druheho,to sa da len k jednemu citit...ale z hladiska psychologie mozes,lebo city samozrejme su bipolarne ...cize mozes aj dvoch ludi naraz lubit ..vra,ale to sa mi zda trosku blbostz,ale psychologia hovori tak
Nechaj tomu voľný priebeh,bud jej nablízku zatiaľ ako kamarát,pre začiatok sa zmier s takýmto stavom,nevnucuj sa jej a uvidíš ako dalej...možno ona potrebuje čas nato,aby si ujasnila,čo cíti k tebe...
@wildrosen ďakujem za radu ale od spoločnej kamošky mám info, že tá baba sa bojí, že by sa medzi nami pokazilo kamarátstvo, tým keby sme spolu začali chodiť...ale neviem či je to pravda
Ak ťa chce iba ako kamoša a nechce pokaziť váš kamarátsky vzťah,potom je len veľmi malá šanca,žeby ste spolu chodili a mali vzťah viac ako len kamarátsky...(z osobných skúseností)
Ja mám podobného kamoša(neviem ako ma berie on ale ja ho beriem čisto ako kamoša)aj ked zopár vecí mi vyznal,uviedla som ho na pravú mieru pretože je v mojej friendzone
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
» images.nonexiste.net/popular/wp-cont...
lebo ked si, nikto iny neexistuje
V prípade rochodu máš druhú v rezerve
Alebo platonická láska platí súčasne pri oboch babách
zahladeny?
alebo sa ti iba paci a mas pocit ze by si ju chcel?
mozno je to oba trvoje obdobie ruje....
Páčiť sa nám môže veľa ľudí,obdivujeme ich pre to,akí sú,čo nosia a čím nás môžu obohatiť...ľúbime len veľmi malý počet ľudí,alebo dokonca iba jedného
Nechaj tomu voľný priebeh,bud jej nablízku zatiaľ ako kamarát,pre začiatok sa zmier s takýmto stavom,nevnucuj sa jej a uvidíš ako dalej...možno ona potrebuje čas nato,aby si ujasnila,čo cíti k tebe...
Amigo,to si potom v srabe
Ak ťa chce iba ako kamoša a nechce pokaziť váš kamarátsky vzťah,potom je len veľmi malá šanca,žeby ste spolu chodili a mali vzťah viac ako len kamarátsky...(z osobných skúseností)
Ja mám podobného kamoša(neviem ako ma berie on ale ja ho beriem čisto ako kamoša)aj ked zopár vecí mi vyznal,uviedla som ho na pravú mieru pretože je v mojej friendzone
ale nie som si istý či by som dokázal milovať aj jednu dušu aj druhú
naučil som sa, že málo je niekedy viac
a keď máš nejakú šancu v živote, druhú takú istú už nedostaneš
a keď sa len predsa sa nejaká vyskytne tak sa jej treba chytiť všetkým čo máš
city netreba krotiť, to by nebolo normálne
---------------------
to je všetko, čo ti môžem poradiť