Mozem dostat rakovinu koze ked som si odskrabla 4 znamienka?
Povecte mi prosim co mam robit. Dneska som si odskrabla na ruke asi 4 znamienka, dve z nich vytrcali nad kozu, nevedela som ze sa to nema. Myslite si ze mozem dostat rakovinu?
možeš ale nemusíš viac si ich neodškrabuj viem že tu rakovinu niekto dostal ale každý je iný radšej si ich daj vyrezať neboj nebolý to budeš cítiť len také malé štipnutie to je všetko.Ale viac si ich neodškrabuj vieš pre istotu.
mozes, nemusís.. ja som si tiez parkrat zaskrabla a nic ..ale mna skor serie ze sa kazdý rok spálim a zošupem.. .. to je horšie... ale stále možeš dosťat rakovinu cohokolvek iného trošku black humor
presne ako @8 vseobecne sa hovori ze ano, ale ja nepoznam zivu dusu co by si odskrabla znamienko, nasledne dostala rakovinu a nasledne zomrela-- to je privelmi scifi
ja som si tiež raz jedno maličké doškrabala,lebo som si myslela, že je to vyrážka, odvtedy je trochu červené, aa vždy to zabudnem povedať kožnej
ale jedno na chrbte som si tiež vkuse zadrapovala a keď mi ho vyberali som si myslela, že už je min. tak napoly zoškrabnuté, ale bolo vporiadku vraj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ked mas problemy zajdi si za lekarom a nepytaj sa na fore.
ale jedno na chrbte som si tiež vkuse zadrapovala a keď mi ho vyberali som si myslela, že už je min. tak napoly zoškrabnuté, ale bolo vporiadku vraj
Takže možes ale nemusís choď ku kožnej radšej
jasneze mozes
ked sa ti tie znamienka nepáčia prečo nejdeš k odborníkom a škrabeš si ich sama? si normálna?