Chodíme spolu, máme sa radi, ale myslí si , že bude lepšie, keď to budeme držať v tajnosti .. Moja najlepšia kamarátka si myslí, že sme sa rozišli, jeho asi najlepší kamarát si to myslí, Každý.... Proste spolu sme, ale akoby sme neboli..
Ako z nejakého Béčkového Amerického filmu -.-
Jáj a ešte k tomu chce pripojiť do toho moju dobrú kamarátku, ktorá si (mimochodom) taktiež myslí že sme sa rozišli , že s ňou pôjde pár krát von aby všetci si mysleli, že je definitívne koniec...
*Vraj všetko len kôli ohováraniu, aby som nemala problémy ...
@9 jáj ahá, zabudla som dodať, že kôli tej kamarátke, ktorú chce pripojiť sme sa spoznali, on ju chcel, ona jeho .. RAz sme boli spolu von traja a z nejakého dôvodu pochopil že ju nechce .. A keĎ sa to po štyroch mesiacoch dozvedela, on by jej zrazu povedal či nejde von ? O.o Som síce silná povaha, ale ani z tohoto by som sa nevyznala ..
ak nie je správna odpoveď 14,3 tak som to asi nepochopil...
Problém je v tom že on to chce držať v tajnosti kôli kamarátke (vlastne všetkým) ale ty si myslíš že je to kôli niečomu inému?......okej, a čo mi tu teraz?
Akože prečo by si mala mať z toho problémy? A prečo by sa mal "akože" stretávať s inou, len aby to vyzeralo, že ste sa rozišli? A prečo by malo niekoho trápiť to, čo rozprávajú iní? Veď rovnako vás môžu ohovárať ohľadom toho, že ste sa rozišli ako ohľadom vzťahu...
Inak by som mu povedala čosi v zmysle, že ak chce predstierať, že nemá vzťah, tak ozaj žiaden nemusí mať. Lebo ozaj neviem čo je to za vzťah, keď sa tají (samozrejme ak nie sú vážnejšie dôvody). Do frasa, čo sa za teba hanbí? Hneď by som s takým chalanom urobila krátky proces
takže zhrňme si to: ty si myslíš, kamoška si myslí, kamarát si myslí, vlastne všetci si myslia, len ten tvoj drahý vie...zaujímavé....čo takto sa ho opýtať narovinu, aby ste boli aspoň dvaja, čo určite vedia, prečo to všetko? komunikácia je vo vzťahu veľmi dôležitá....
neviem, z toho čo si napísala mám dvojaký pocit - na jednej strane ťa fakt môže pred niečím alebo niekým chrániť ale na strane druhej....uvažovala som nad tým či ťa má naozaj rád ako píšeš....tie jeho argumenty mi akosi prídu všetky zle...a to divadlo plánuje akože dokedy hrať? a keď hrá nejaké divadlo s tebou, si si istá že nejaké iné divadlo nehrá aj pred tebou? :o
@salee ukonci to s nim. kebyze ta fakt lubi, tak by neroztruboval, ze ste sa rozisli. plus sa chce ukazovat na ulici s tvojou kamoskou, aby si vsetci mysleli, ze chodi s nou. povodne chcel ju a nie teba, tak mi to pride len ako nejaky plan, ako sa k nej dostat. alebo neviem, no. ..... kazdopadne to ukonci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Inak suhlasim s @1 co sa mi tak casto nestava
Ako z nejakého Béčkového Amerického filmu -.-
Jáj a ešte k tomu chce pripojiť do toho moju dobrú kamarátku, ktorá si (mimochodom) taktiež myslí že sme sa rozišli , že s ňou pôjde pár krát von aby všetci si mysleli, že je definitívne koniec...
*Vraj všetko len kôli ohováraniu, aby som nemala problémy ...
ak nie je správna odpoveď 14,3 tak som to asi nepochopil...
Problém je v tom že on to chce držať v tajnosti kôli kamarátke (vlastne všetkým) ale ty si myslíš že je to kôli niečomu inému?......okej, a čo mi tu teraz?
No možno je, možno nie...
Niečo tu smrdí...
neviem, z toho čo si napísala mám dvojaký pocit - na jednej strane ťa fakt môže pred niečím alebo niekým chrániť ale na strane druhej....uvažovala som nad tým či ťa má naozaj rád ako píšeš....tie jeho argumenty mi akosi prídu všetky zle...a to divadlo plánuje akože dokedy hrať? a keď hrá nejaké divadlo s tebou, si si istá že nejaké iné divadlo nehrá aj pred tebou? :o
Ale vážne: Kašli naňho! A spýtaj sa svojej kamarátky, či sa mu náhodou tvoj "priateľ" nepáči a neprejavil nejakú náklonnosť aj on k nej.