chcem sa opytat ze ci sa vobec da zbavit programov ktore sa nejako dojebaly a nemozem ich odstranit a ani nainstalovat ziadnu hru nic...sama soda...treba zriesit novy windows alebo sa to da nejako odstranit...preco uz nevirobia nejaky pocitac co nic nepot
pouzivam linux a tym padom nemusim riesit antivirak, firewall a podobne. dokonca po instalacii mam kopu softov uz nahodenych a to dokonca legalne a zadarmo! aspon ma to nedonuti sa vytocit tak ako ty a vulgarne pisat sluchaj chlope. nic se len tak samo od sebe nezaonaci, coska si musel zrobic planoho ty
preco sa to neda odstranit? vsak ovladacie panely pridat alebo odstranit programy a potom uz vies ako dalej. alebo zapni obnova winowsu nie?
A zasa ja som mal linux nainstalovany v cera. a akurad co som mohol som asi len nastavil IP a ostatne nastavenia siete a toto vse. nedalo sa mi nic instalovat neviem preco, zeby bola chyba v tom, ze som mal aj winows hmm. ale ato zrobis. bud ta prva vec alebo druha vec.
omg , dalsie decko co klikne na priecinok a stalci delete .. a potom sa stazuje ... :/ takym pc doruk nedat ... a ked niesi total lama , tak ti ani na Win uz netreba antivirak .. ale pre takychto ako je zakladatel temy , sa zide ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A zasa ja som mal linux nainstalovany v cera. a akurad co som mohol som asi len nastavil IP a ostatne nastavenia siete a toto vse. nedalo sa mi nic instalovat neviem preco, zeby bola chyba v tom, ze som mal aj winows hmm. ale ato zrobis. bud ta prva vec alebo druha vec.