Študujete niekto tento odbor? Chystáte sa naň? Aký máte názor na štúdium tohto odboru?
Som prijatá na MRIT, ale zvažujem jeho prínos pre mňa. Myslíte si, že je možné, aby ho vyštudoval človek, ktorý nemá veľký vzťah k matematike a celkovo k l
@flower7 tu istu matematiku a statistiku mas na ktoromkolvek odbore na EUBA. akurat, ze na MRIT je este aj teoria pravdepodobnosti, ktora sa na prvy pohlad zda ako hotovy zabijak, ale su dobri ucitelia na to, takze ja co nemam ziadne pravdepodobnostne zmyslanie som to na prvy raz spravila na C (jednoducho som sa naucila len ako sa pocitaju priklady, ked vidim takyto typ) a co sa tyka matematiky a pravdepodobnosti a tychto predmetov, tak oni vzdy davaju na skuskach take priklady, ktore sa ratali bud na cviku alebo na prednaskach... nikdy nedaju priklad z brucha, ktory nikde nebol. vacsinou ked skusa prednaskajuci vlastne, tak dava tie svoje priklady z prednasok, alebo pripade nestihol a sa dohodol s cviciacimi, ze maju preratat to so studentmi.
čo sa týka logiky, jedine tú budeš musieť používať v programovaní, tam sa nenabifliš, ale podľa mňa to neni také ťažké, len sa musíš naučiť vlastne myslieť programátorsky, nejaký ten sled postupností. to sa naučí človek ale rýchlo podľa mňa, ak má základnú logiku a neni sprostý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
čo sa týka logiky, jedine tú budeš musieť používať v programovaní, tam sa nenabifliš, ale podľa mňa to neni také ťažké, len sa musíš naučiť vlastne myslieť programátorsky, nejaký ten sled postupností. to sa naučí človek ale rýchlo podľa mňa, ak má základnú logiku a neni sprostý