Mám problém s prehrávaním dvd filmov v notebooku.pokiaľ mám uložený v počitaci nie je problem ale ked prehráva priamo z disku tak seká zamrza zvuk je divný plechový..najprv som myslel že je chyba v prehrávači ale skúsil som tri a všade je to rovnaké..asi
no ad jedna ovladace ad dva precistit ...ak mas nejaku starsiu masinku s novou mechanikou, stavavalo sa ze jendoducho nestihal a tym padom to sekalo kockovalo.... program staci akykolvek dvdriper alebo clone dvd
@mm47 fakt skvela rada pokial je notas v zaruke tak ho otvarat nemoze...pokial nie tak mu to moze byt jedno pretoze bezne v obchode dvd mechaniku do notasu nekupi jedine externu
potom jedine uz len pozarucny servis ktory je dost drahy
@kosmiklove na väčšine nových noťasov sa mechanika dá vybrať po vykrútení jediného šróbiku. a pokiaľ viem, tak záruka sa na disk, mechaniku a pamäte nevzťahuje (môžeš ich upgradovať bez straty záruky)
pozri sa ci tie dvd niesu nahodou poskrabane, a skus nabuduce napalovat nie na najvyssej rychlosti , alebo aj mechanika moze byt v <> a tak si radsej kup novu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
potom jedine uz len pozarucny servis ktory je dost drahy