Zdravím, mám taký problém, možno sa tu o tom písalo, neviem. Pred mesiacom som dostala nový notebook, s Vistou, office 2007. Doteraz išlo všetko v poho, teraz keď otvorímj Wird, Excel a podobne, chce to po mne nejaký 25miestny kód. Dozvedela som sa, že si
heh tak v tomto ti google nepomoze.... skus toto F9WQH-7PYXX-WFKTT-YH644-Y4X38 ja mam office aj windows co sa tvari jak original genuine a prejde vsetkymi kontrolami pravosti
Máš len demo verziu. K plnej verzii potrebuješ aktivovať office na plnu verziu. Spravíš to asi tak, ze si zakúpiš aktivačny kluč, alebo to jednoducho crackneš, poprípadne si stiahni office 2007 z internetu aktivovany, alebo z aktivačnymi klučmi.
No, som dnes volala s takym "extremne prijemnym" operatorom na infolinke, si zo mna srandu asi robil, si mysli, ze kazdy je total IT fakt mi "pomohol" uz nikdy
stiahni si open office z openoffice.cz (nieje to navlas to iste, ale je to dobre a je to zadarmo )...teda akoze, ja mam tiez nelegalny word ale predtym som mal Ooffice a stacil mi...
Neviem prečo sa zaťažujete z Vistou - vista zatiaľ nie je podľa mňa v žiadnom ohľade dobrá. Pokiaľ vám ide len o tie skrášlovania ako je aero tak si nainštalujte ubuntu a k tomu compiz fusion a budete mať efekty oveľa krajšie ako vista aero.
Aj sami pracovníci microsoftu vedia a aj to potvrdili že vista má šialene komplikovaný zdrojový kód ktorý nie je v žiadnom ohľade dobrý a pokiaľ chcú vydať lepší a kvalitnejší windows - to jest windows 7 budú sa musieť zdrojáky kompletne prerábať a zjednodušovať! V tomto ohľade je xp tou správnou voľbou - samozrejme so service pack trojkou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
zatial som nasiel vsetko co sa dalo, aj take veci ze clovek by sa cudoval
Priklad: Windows Vista 32bit, Microsoft Works 8.0, Microsoft Office 2007 - 60 dňová skušobná verzia atd...toto by si mala mať k produktu vždy uvedené.
Aj sami pracovníci microsoftu vedia a aj to potvrdili že vista má šialene komplikovaný zdrojový kód ktorý nie je v žiadnom ohľade dobrý a pokiaľ chcú vydať lepší a kvalitnejší windows - to jest windows 7 budú sa musieť zdrojáky kompletne prerábať a zjednodušovať! V tomto ohľade je xp tou správnou voľbou - samozrejme so service pack trojkou.
Hm.. Mám zlú náladu tak ma neštvite!!