@3 no ja newiem...mne sa tiez pisanie paci mozem nim wyjadrit swoj ziwot ako zijem a tak a nikto to nebude wedieet leo si budu mysliet len ze mam dobru fantaziu
kedysi aj mne dobre isli jazyky, len keby boli dobre profky... jazykovka je draha
no teraz...myslim si, ze niektore moje basnicky nie su na zahodenie a pacia sa mi...a jedna profka ich videla a pochvalila ma ze to si o mne nemyslela a ze to je pekne...cize tie basne....a este aj kreslenie....ale neviem pekne kreslit raz sa podari ...ale kreslim....ale chvalia ma ale tak su tam detaily, som puntickar
mam talent na citanie knih zboznujem knihy
a lyzovanieeeeeeeee vraj mi to ide dobre ja si myslim ze priemer ale aj tak best sport
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
mne hovoria zase, že mám talent na počítače....to sa dá?!
...akurat bez filmu
ale inac mam talent vzdy zmeskat 75-ku na ceste do skoly...
snáď som niečo nezabudla,ak hej,doplním...
mám organizačný talent a ešte viem ľudí zaskočiť je to talent?
no teraz...myslim si, ze niektore moje basnicky nie su na zahodenie a pacia sa mi...a jedna profka ich videla a pochvalila ma ze to si o mne nemyslela a ze to je pekne...cize tie basne....a este aj kreslenie....ale neviem pekne kreslit raz sa podari ...ale kreslim....ale chvalia ma ale tak su tam detaily, som puntickar
mam talent na citanie knih zboznujem knihy
a lyzovanieeeeeeeee vraj mi to ide dobre ja si myslim ze priemer ale aj tak best sport