Ja chodim na mtf, strednu mam pedagodicku, no da sa to...teraz som druhacka, ale predvcerom ma nastval profak co ma fyzu 2, chybalo mi 7 bodov a jeden priklad co mal hodnotu 10 mi nechcel zaratat a pritom som ho mala a aj s dobrym vysledkom,.."ale vraj mi chyba cast postupu" aaaaaaaaa...som myslela, ze ma porazí......
podla mna je táto škola v pohode,som teprv prváčka,ale zatial sa mi vobec nezdá ťažká... dá sa to zvládnuť a vysokošlkoslý život je k nezaplateniu..doporučujem
Caute, ak chcete ist na tu skolu, tak vam radim aby ste isli najprv na niektore z detasovanych pracovisk az potom do trnavy. Fyzika a matika v Trnave je nenormalne tazka.
brat tam chodi a ani nevidim ze sa uci ...podla mna nie je to nahorsia skola, akreditacii ma podstatne dost. ja tam tiez idem a uvidim co a ako..no ta matika teda ze je trosku tazsia_- lebo som ho videl nad tym sediet , dokonca som mu aj radil - netreba sa toho asi bat .
hm.... tak z tychto komentarov mam zmiesane pocity... ale myslim ze dost zalezi aj od odboru... rozmyslam nad tym ze si podam i ja prihlasku... pozerala som tu elektronicku a nejako mi to blbne... neviete mi poradit???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov