Ahojte
Poraďte mi pls
Musím napísať úvahu na nejaký aforizmus (múdry výrok) a neviem o čom písať, o tých čo sa mi páčia nwm čo písať a taak :/ Nie som moc dobrá v slohu.
Páčia sa mi napr.:
"Majetok nerobí ľudí lepšími, umožňuje im však lepšie žiť"
akožé tiež nemám rád ak mi niekto vyčíta niečo, čo jednoducho neviem, ale toto je hrozne jednoduchá vec vskutku a to preto, že si môžeš vybrať hocičo a popísať ako ten výrok chápeš, môžeš uviesť fiktívny príklad, ktorý sa môže viazať na ten výrok, a to ani vonkoncom nehovorím o tom, že je to úvaha čiže tvoj subjektíívny postoj, myšlienky na danú vec, čiže ako máme my vedieť čo si myslíš, ako to chápeš,
ja ti to nenapíšem, a nebuď lenivá a aspoň sa pokús napísať niečo
Ja nehovorím, aby si mi to napísal. Len chcem aby ste mi nejako poradili, že ktory vyrok sa vam paci a o com by ste pisali vy .... ale ďakujem za názor
však oné,´písanie úvah mám radšej než umelecký opis...
nie si dobrá v slohu?
keď si prečítaš ten výrok, tak nad ním premýšlaj a potom daj svoje myšlienky na papier, proste to oko si sa dopracovala k jeho pochopeniu, atď. nemusíš mať pravdu, veď to je tvoj pochop ako chápeš ten výrok...
ja by som si vybral 3;4 alebo 5
vyber si ten o ktorom vieš čo najviac povedať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja ti to nenapíšem, a nebuď lenivá a aspoň sa pokús napísať niečo
nie si dobrá v slohu?
keď si prečítaš ten výrok, tak nad ním premýšlaj a potom daj svoje myšlienky na papier, proste to oko si sa dopracovala k jeho pochopeniu, atď. nemusíš mať pravdu, veď to je tvoj pochop ako chápeš ten výrok...
ja by som si vybral 3;4 alebo 5
vyber si ten o ktorom vieš čo najviac povedať...
inak toto sa mi z toho najviac paci:
"Sme zodpovední nielen za to, čo robíme, ale aj za to čo nerobíme."
a s tymto vyrazm uplne nesuhlasim: "Bolesť spôsobená jazykom je väčšia ako bolesť spôsobená mečom."
"neplac nad zapadnutym slnkom lebo slzy ti zabrania vidiet hviezdy"
Nad týmto by som vedela pofilozofovať