ja som myslela, že to je anketa, či veľký penis je na robenie detí a potom som sa zľakla, že či nie si pedofil a nezisťuješ niečo iné... a potom som zistila, že je to o dákej rozprávke idem ju kuknúť
ja hovorim ze ludom jebe konstantne, gradualne, exponencialne ale nikdy nie inercialne.
vacinou sa turboprogresivne mozgy snazia tieto jebnute veci argumentovat vselijako, ale faktom ostava ze hovno mozes aj poliat parfumom, stale to bude len hovno
@notmehofejk Kedy tam bolo nieco normalne Sak aj tam bola taka podobna rozpravka, tam tusim boli chodiace pohlavne organy, normalne to malo aj oci, usta, vraj vzdelavacie pre deti
Je to celé zle vymyslená somarina.. Vôbec to nie je pre deti poučné, však kto má medzi nohami bežne až takú hasičskú hadicu?! A už vôbec nám neslúži na to, aby sme ním niekoho vyťahovali z rieky, či sa ním zavesili o niečo, alebo ako to tam už bolo písané.. To čo máme v trenkách nie je ako chobot, však to iba keď už dezorientuje deti. A oni sa o ňom v súčasnosti dozvedia aj sami a časom načo presne slúži a čo sa s ním dá robiť, však všade je len sex, sex, sex.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@birdz kúp práva a nadabuj to!
vacinou sa turboprogresivne mozgy snazia tieto jebnute veci argumentovat vselijako, ale faktom ostava ze hovno mozes aj poliat parfumom, stale to bude len hovno
Akože optimál je takých 15-18cm ... viac už je asi bolestivé ... menej, ak s tým vie narábať je to ok.