@ bibla asi nie... ako bolo by to v poho...ale chcem isť robiť a ešte 100 eur treba platiť.... ale už druhý rok mi prišla pozvánka...len vtedy som tuším nič nezískala..tak uvidím čo bude teraz
@metalabby tak ja som tiež chcela ísť,ale predsa 100 evri je veľa.nemám veci do školy kúpené a sestra ide do tábora,ideme na dovolenku,takže nie je čas na rozhadzovanie.. a inak to si potom môžem pozrieť výsledky na nete?
@krvaaa no ak sú tam ludia, ktorí sa do toho rozumejú tak ano pomôže to...ale mne sa stalo aj také, že mo ocenili jednu báseň a poslali mi hodnotenie.... tá básen bola o strachu a beznádeji a oni mi napísali, že to bolo humorné (alebo v tom zmysle) takže stáva sa
@eirea a ja som na to aj zabudla... preto som kukala jak puk ked mi prišiel mail a potom som musela vyhlásiť pátraciu akciu po súbore s básnami, ktoré som tam poslala
Ahojte, aj mne prisla pozvanka a na skolu by som rada sla... Len mi este neprisli pokyny tak neviem... Idete tam niekto? A ak tam ktosi bol, ako bolo? Dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale idem tam poslať tie práce aspon
@ bloodsuckingvampire
» muza.websity.sk/... okrem iného na tejto stránke je dosť vela aktuálnych súťaží
@ krvaaa a bola si úspešná?
@krvaaa
sorry, dala som tam medzeru
prečo ????
@bibla kde ako?