1. Zena pracujuca na vysokej pozicii, financne zaistena, velmi aktivna - ma mnozstvo konickov, aktivne robi nejaky sport v ktorom vynika, nikdy sa nenudi, vela cestuje, je zvyknuta travit vela casu sama no zaroven ma vela kamaratov, je odvazna, sebavedoma, vyrovnana. V podstate zena ktora ma z velkej casti vybudovany vlastny zivot; rada vas v nom privita a je schopna robit kompromisy a prisposobovat sa, no z vacsej casti by ste sa vy zaclenovali do jej zivota a rezimu na ktory je zvyknuta.
2. Zena ktora sa stale trocha hlada, nema nejake extra vyhranene zaujmy a konicky, nema vyrazny vztah k svojej praci, je menej ambiciozna vo vsetkych oblastiach, menej aktivna. Je otvorena novym moznostiam, no hlavne pripravena prisposobovat sa, nechat sa vami vo vztahu viest, k muzovi skor vzhliazat a nechat sa nim inspirovat.
Zabudol si tretiu čo by bola že kompromis aby ste obaja boli takí ako žena č.1 lebo na jednej strane vyhráva č.2 lebo je to ako kúpiť šteniatko ktoré si vycvičíš ale starého psa novým kúskom nenaučíš. Dvoril som už obom typom a tá dvojka ten párty typ s 1000 kamošmi bolo doslova ako píšeš že len ja som nasledoval ju, ale zase druhý typ zas mne nepasoval lebo nudnú ženu pre ktorú ja som stále ten zabávač to by ma nebavilo. Mna by bavilo ten stred že niečo by mala z jednotky a niečo z dvojky.
nemam prilis v laske karierne ambicioznych ludi .. vseobecne, nieje to nic osobne ale nedokazem si predstavit uspokojivy vztah z takym clovekom.. potrebujem vedla seba cloveka hladajuceho, otvoreneho a umierneneho, nie rozlietaneho .. cislo dva az na ten zaver znie celkovo v pohode a pritazlivo
1. je blbosť, nie je možné toto všetko skĺbiť a ešte mať čas na partnera, koníčky, rodinu a mať vôbec nejaký voľný čas. Ja by som na základe týchto dvoch opisov volil 2 a číslo 1 by som okamžite zavrhol.
Prvá možnosť by mohla byť fajn, ale dievča si o sebe príliš myslí. Ak chce rodinu, bude musieť svoj život upraviť a koníčky podriadiť. Teraz má asi super život, ale dlhodobo to takto nepôjde. Je to taká ženská verzia super chlapa, ktorý si asi chce vydržiavať nejakú pipinu.
Druhú možnosť ani náhodou, pretože nechcem ženskú čo na mne visí.
Takže trochu viac možnosť jedna, pretože mám určite rád vedľa seba silnú partnerku. Ale hentá si príliš myslí, že celý svet sa točí okolo nej.
Ale celkovo je to hlavne o tom, aby som partnerku nemusel k veciam nútiť. Ak mám mať nejakú ženu, tak musíme chcieť rovnaké veci bez toho, aby sa jeden alebo druhý príliš prispôsoboval. Pretože to dlhodobo nedopadne dobre.
neviem, rozhodne mám pocit, žeby mňa a spoločný vzťah vedel skôr obohatiť človek, ktorý má nejaké skúsenosti a je aktívny. Rovnako možno otvoriť nové obzory a o tom podľa mňa vzťah je
na druhej strane by som sa rád posúval s ním a nie len pozeral ako rastie a ja sa ťahal popri.
takže asi by som hľadal iné vzory v inom veku a v iných skúsenostiach. Prvý vzťah by som asi uprednostnil s človekom z druhej možnosti, no v tých ďalších by som sa chcel posunúť a preto by som uprednostnil človeka, ktorý je samostatnejší.
Ale v oboch prípadoch by mi vadilo, keby sa daná osoba nechcela ďalej posúvať a obmedzila sa, príp. úplne usadila, prestala skúšať nové veci a pod. Takže to je pre mňa najpodstatnejší atribút
Chápem o čo ti ide, ale podľa mňa možnosti nie sú také čiernobiele. Ja sa cítim ako žena ktorá má ciele, aj ambície ale zároveň sa viem prispôsobiť, resp. ak by sme sa mali kvôli frajerovej robote, kvôli tomu že som aktívna a rada sa nadchnem pre nové veci si viem nájsť uplatnenie a záujmy aj v inom meste
v podstate by mi to bolo jedno, keby si s nou rozumiem, tak može byť aj 1. alebo 2.
Zaleži na tom čo by bolo spoločné, ako by sme sa zabávali. Niekomu by prekážalo jedno z toho, ale mne osobne nie. Nevadí mi ani naplánovaný prežim ako v 1. , ale neprekáza mi ani taká povaha ako v 2.,
Takú ktorá by má chytila za ruku a objala má keby som bol smutný, takú ktorá by má ukludnila a povzbudila keby som bol nervózny / ustráchaný. Takú ktorá by sa ku mne pritúlila keď by som sa cítil osamelý. A takto by som ešte mohol pokračovať až kým by z toho nevznikli básne, ja neviem, o láske?. Takú by som preferoval, takú ako som ja.
Otázka: Je vám sympatickejšie a) alebo b) ?
Odpoveď: oné, toto je tak obmedzujúce a ja by som chcel najradšej niečo medzi tým, čo by ale bolo úplne iné....
@mayben ako bolo mi jasné, že sa stotožňuje s tou prvou možnosťou, ale z vlastnej skúsenosti viem, že takto “na 100%” sa dá fungovať len veľmi obmedzený čas, nikdy nie dlhodobo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
2. Zena ktora sa stale trocha hlada, nema nejake extra vyhranene zaujmy a konicky, nema vyrazny vztah k svojej praci, je menej ambiciozna vo vsetkych oblastiach, menej aktivna. Je otvorena novym moznostiam, no hlavne pripravena prisposobovat sa, nechat sa vami vo vztahu viest, k muzovi skor vzhliazat a nechat sa nim inspirovat.
>mať vzťah so ženou
kek
viac k tomu asi netreba
Druhú možnosť ani náhodou, pretože nechcem ženskú čo na mne visí.
Takže trochu viac možnosť jedna, pretože mám určite rád vedľa seba silnú partnerku. Ale hentá si príliš myslí, že celý svet sa točí okolo nej.
Čo je toto za dobu
na druhej strane by som sa rád posúval s ním a nie len pozeral ako rastie a ja sa ťahal popri.
takže asi by som hľadal iné vzory v inom veku a v iných skúsenostiach. Prvý vzťah by som asi uprednostnil s človekom z druhej možnosti, no v tých ďalších by som sa chcel posunúť a preto by som uprednostnil človeka, ktorý je samostatnejší.
Ale v oboch prípadoch by mi vadilo, keby sa daná osoba nechcela ďalej posúvať a obmedzila sa, príp. úplne usadila, prestala skúšať nové veci a pod. Takže to je pre mňa najpodstatnejší atribút
Zaleži na tom čo by bolo spoločné, ako by sme sa zabávali. Niekomu by prekážalo jedno z toho, ale mne osobne nie. Nevadí mi ani naplánovaný prežim ako v 1. , ale neprekáza mi ani taká povaha ako v 2.,
Odpoveď: oné, toto je tak obmedzujúce a ja by som chcel najradšej niečo medzi tým, čo by ale bolo úplne iné....
Absolute state of Birdz...