Muži, podávate si ruky so ženami pri stretnutí? Ženy podávate si ruky s mužmi? Alebo využívate objatie?
Samozrejme myslím mimo práce, s nejakým kamarátom/kamarátkou... alebo tak...
Lebo pár dievčatám som už tak ruku podal, a je to veľmi divné A určite to nečakali Neviem, ako to vnímate?
Taketo situacie su asi najmä pri rozluceni sa s kamaratom/kou
áno, využívam a zneužívam objatie. je milé raz-dvakrát za dva týždne sa na pár sekúnd dotknúť nejakej inej ľudskej bytosti =D
kamarátom (mužského rodu) väčšinou podám ruku, resp. oni, ale kupodivu to nie je divné lebo to tak zahráme do vtipnogesta. ale pri odchode, ak sme príliš pili, tak aj oni si niekedy musia odtrpieť pár sekúnd objatia =D
ja nikdy sama od seba neiniciujem dotyky, a nemám ani veľmi rada keď sa ma ľudia dotýkajú, takže sa ma dotýkajú väčšinou iba taký čo sa až tak nepoznáme, alebo také to oficiálne podávanie ruky/bozkávanie (čo tiež nemám rada)
Je to asi trochu čudné, ale neriešim. Nestiskam sa s hocikým, dakedy to vyznieva srandovne, keď aj celkom dobrej kamoske podám ruku namiesto objatia, ale nevadí mi to. Ak sa ona natlaci na objatie, tak aj objimem, ale ja to neiniciujem
ked sa zoznamujem tak podanie ruky a pusu na licko jedno druhe ale teda iba ked chlap zacne prvy
a potom ked uz sa pozname, tak objatie alebo iba ahoj ahoj
ako ktorej ... ono je to také intuitívne , skôr takým konzervatívnym dievčatám podávam ruku , že vidím na nich že sú akoby odmeranejšie ... ale keď na žene vidím že je otvorená a uvoľnená a vnímam z nej že by jej to nevadilo tak ju objímem .. stalo sa mi už že som si nebol celkom istý ale bol som si o niečo viac ako 50% istý že môžem ale radšej som sa spýtal že či ju smiem objať a ešte sa mi nestalo že by som to zle odhadol ..
a radšej objimam.. je to uvoľnenejšie a príjemnejšie ... formálnosti príliš nemusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
akože, ideálne aj ostatní, ale títo obzvlášť
mimo oficialneho kontextu asi nie, kyvneme na seba hlavou objatie ak vyplynie zo situacie
Objatie poukazuje na blizsi vztah medzi dvoma ludmi
Cize ja sa riadim presne tymto
Nebjimam hocikoho
áno, využívam a zneužívam objatie. je milé raz-dvakrát za dva týždne sa na pár sekúnd dotknúť nejakej inej ľudskej bytosti =D
kamarátom (mužského rodu) väčšinou podám ruku, resp. oni, ale kupodivu to nie je divné lebo to tak zahráme do vtipnogesta. ale pri odchode, ak sme príliš pili, tak aj oni si niekedy musia odtrpieť pár sekúnd objatia =D
Podanie ruky kamoškám je divné.
a nemam rada, ked niekto nevie stisnut ruku
a potom ked uz sa pozname, tak objatie alebo iba ahoj ahoj
a radšej objimam.. je to uvoľnenejšie a príjemnejšie ... formálnosti príliš nemusim
Zvýtam sa ahojom, žiadne podávačky, ani stískačky nepotrebujem
A nemám to rada!
Ak to nie je bfffffffff ovšem
To musí byť hrozne nepraktické!