Muži verzus ženy toto je tema ku ktorej sa da mnoho dodat určite každy z vas pozna reči ako napr.: "ach tie ženy, vidno že žena, chlapi su rovnake a podobne" K tomuto sa možete vyjadrit svoj nazor co vas prve napadne pre hesle "MUZI VS. ZENY"
napadne mi, že to neznášam... všetky tie reči ako ženy idú po peniazoch//nevedia, čo chcú/len vodia za nos a chlapi chcú len sex/využívajú ženy/sú nechápaví, fuj! a najlepší sú ľudia, ktorí si furt vyberajú rovnaké typy partnerov, hoci sú s nimi nespokojní a potom zatrpknuto rozširujú zvesti o opačnom pohlaví.
Ja napr mozno je to s cesty podla mna su hlupe vtipy o blondinkach ci o zenach za volantoch. A viete co je uplne trapne ked povie zena frajerovy "ty si iný" alebo chlap partnerke "ty si ina" pripadam si ako v naivnom americkom filme.
Ja si na opačnom pohlaví cením to, že je to opačné pohlavie akého som ja majiteľom, čiže otvára mi to určité a širšie možnosti, ktoré môžem u týchto dvoch pohlaví využívať, oproti možnostiam, ktoré by boli ponúkané, ak by boli tieto pohlavia zhodné.
@kolini Hmm poznam mnoho inteligentou a ja toto tiez moc neriesim ale casto sa riesi tato tema tak som dala forum poznam mnoho inteligentov no ty si prvy co to neriesi
Hovorí sa že protiklady sa pritahujú ale nejde len o vlastnosti ved už len opacne pozlavie je moj protiklad nie? Aha tak už chapem preco sa protiklady pritahuju
@teenka najviac si cením úprimnosť a otvorenosť vo všetkom. Tam kde láska je na prvom mieste a človek nepozerá v prvom rade na seba. Citlivé ženy. Ale nie tie, ktoré citlivosť iba predstierajú a používajú ju ako nstroj na vydieranie Ale s vydieraním to platí takisto na mužov ako ženy.
Ale postaviť ženy a mužov proti sebe ako bojové tábory nie je dobrý nápad. Takisto ako medzi mužmi tak aj medzi ženami sú ľudia, ktorý si možno toto pomenovanie ani nezaslúžia.
@teenka to je jediny taky rozdiel.. tak ako aj chlap tak aj zenska mozu byt sprosti, kurevnici, zakeraci, atd. atd.... to je vec charakteru a nie pohlavia..
fuuu... ja zvyknem tiez velmi generalizovat... chlapi su svetlo a tvoria... zeny su temne a menia... tak to bolo uz odpradavna ... pokial nedosli feministky a nedojebali cely balance... chlapy a zeny su ako jing a yang potrebujeme sa navzajom... uznavam ze esistuju homosexuali ktory "nepotrebuju" opacne pohlavie ale to je len deviacia... znasilnenie prirodzenosti ludi...
a mozno na oddlahcenie... zeny nevedia jazdit... nevedia sa orientovat na ceste
Muzi menej riesia picoviny, resp neriesia vobec.. Vseobecne mam pocit, ze mame viacej zalub a lepsi vseobecny perhlad nez zeny = zeny su podla mna menej inteligentnejsie.. cest vynimkam samozrejme.. a sme menej nadrzanejsi, a darmo sa zeny budu tvarit, ze to tak nie je
toto je najhlúpejší spor v dejinách ľudstva. alebo jeden z dvoch najhlúpejších
@tommyhot@50 vo všetkom z toho s tebou súhlasím, až na tú inteligenciu. inteligentní môžu byť aj muži, aj ženy a sprostosť si tiež nevyberá podľa pohlavia
A btw, keď tak rada píšeš fóra, mohla by si sa naučiť používať interpunkciu a hlavne sa naučiť gramatiku...tie hrubky, skloňovanie, spodobovanie a predložky...nočná mora.
--
ani ja nemám rada, keď sa sexisticky škatuľkuje, ale myslím si, že je nejaký všeobecný štandard v čom sme (ženy) lepšie a v čom horšie ako muži a skrátka - priznajme si s rukou na srdci - väčšinou je to pravda. Aj keď niekedy z úplne iných dôvodov, ako pre ktoré si ľudia myslia
@caramel súhlasím so všetkým, až na to, že sme si rovnocenní. Ja nie som prehnaná feministka, predsalen - chlapi sú chlapi Cítime sa dobre a bezpečne, keď nás ukryjú vo svojom objatí, keď si nás bránia, s ťažkými vecami nám pomôžu, čo sa týka technických vecí, sú (alebo mali by byť) zručnejší ako my ženy, prípadne sa vyznajú vo veciach, v ktorých sa mnoho z nás žien nevyzná - politika, história, šport, geografia, fyzika....alebo iné Podľa mňa to tak je, malo by byť a vyhovuje mi to. Predsalen, pre niečo sme to "nežnejšie pohlavie", máme ním byť a tak je to správne
@fleur1301 Dufam ze to az tak ti neuskodilo a netahalo az tak oci ale ak by preca velmi zeby s toho boli zdravotne problemy tak to zmenim ale kvoli nazoru niekoho koho nikdy nestretnem sorry ale ne znamy to je ine na tych si najdem cas a tu stlacim co prve zbadam takze hlavne ze si to pochopila mas pravdu je to tema na mnoho hodin ale hlavne som chcela zistit reakcie ludi tu sa ani velmi neda preberat tema detailne lebo forum je aktualne asi tak par min pripadne take vystredne aj 24hod a potom to uz neriesi nikto dalej. A fakt nic v zlom ale ked tak sledujes moje fora ktore uz nerobim tak casto lebo uz nemam velmi nic co by ma zaujimalo tak sisi mohla vsimnut ze toto som uz riesila a fakt sa mi nechce ak ti to fakt tak vadi alebo ta to tak naplna zhadzovat ma nielen teba ale aj inych spravte pls si forum kde ma mozete analyzovat cely den urcite sa najdu viacery co ma budu sudit takze v pohode no ja tam nepojdem by ma to trapilo. Ale ja to fakt nebudem uz riesit a bola by som rada keby ste ani vy nie v mojich forach spravte to co som vam poradila tam ma pourazajte aj neake vymyslene ci skvor domyslene predstavy si tam zrealizujte ale fakt nic proti tebe ano mas pravdu
ženy veľmi dobre vedia, čo chcú, ale povedia to zrkadlovým efektom - muži na to nepotrebujú zrkadlo, aj by ho aj rozbili, aby už konečne zavládol medzi pohlaviami mier v komunikácii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
medzi inteleguanmi taketo reci neexistuju..
A ešte pridám, len tak z recesie "ženy majú ťažší život, lebo musia žiť s mužmi"
Ženy sú úžasné stvorenia
Ale postaviť ženy a mužov proti sebe ako bojové tábory nie je dobrý nápad. Takisto ako medzi mužmi tak aj medzi ženami sú ľudia, ktorý si možno toto pomenovanie ani nezaslúžia.
Zastante sa ma inak to bude trapne DD
» www.oldgames.sk/casopisobr.php?...
...sorry, ale fakt je to prvé čo ma napadlo
Všetky múdre slová boli napísané pre mužou - ženy na samotné slová nedajú. - Gabriel Laub
A to že aspoň mizivé percento stojí aj za viac
Ale v tom pripade sme vsetky rovnake nie???
a mozno na oddlahcenie... zeny nevedia jazdit... nevedia sa orientovat na ceste
Neznášam keď si niekto myslí že žena je len na to aby navarila a roztiahla kolená. Pretože ak by to bolo tak, radšej zostanem sama.
bez vzduchu človek umrie.
ja mužov proste milujem nech sú akí sú -.-
@tommyhot @50 vo všetkom z toho s tebou súhlasím, až na tú inteligenciu. inteligentní môžu byť aj muži, aj ženy a sprostosť si tiež nevyberá podľa pohlavia
A btw, keď tak rada píšeš fóra, mohla by si sa naučiť používať interpunkciu a hlavne sa naučiť gramatiku...tie hrubky, skloňovanie, spodobovanie a predložky...nočná mora.
--
ani ja nemám rada, keď sa sexisticky škatuľkuje, ale myslím si, že je nejaký všeobecný štandard v čom sme (ženy) lepšie a v čom horšie ako muži a skrátka - priznajme si s rukou na srdci - väčšinou je to pravda. Aj keď niekedy z úplne iných dôvodov, ako pre ktoré si ľudia myslia
@caramel súhlasím so všetkým, až na to, že sme si rovnocenní. Ja nie som prehnaná feministka, predsalen - chlapi sú chlapi Cítime sa dobre a bezpečne, keď nás ukryjú vo svojom objatí, keď si nás bránia, s ťažkými vecami nám pomôžu, čo sa týka technických vecí, sú (alebo mali by byť) zručnejší ako my ženy, prípadne sa vyznajú vo veciach, v ktorých sa mnoho z nás žien nevyzná - politika, história, šport, geografia, fyzika....alebo iné Podľa mňa to tak je, malo by byť a vyhovuje mi to. Predsalen, pre niečo sme to "nežnejšie pohlavie", máme ním byť a tak je to správne