cely mesiac som cestoval po EU, spoznal som sa s mnohými mladými ľuďmi, zarabali raz tolko čo moji rodičia dokopi, ale boli skromní,priateľskí...prídem na SR, bol som asi na troch diskotékach a tu s prepáčením samí K*K*Ti! na disco vyhadzovač nepovie sluš
Tak sedlač áno, ale neviem či práve len pre toto.. Ale vlastne...
Mňa vždy takto nasere, keď sa sem vraciam z Viedne, kde autobusy, električky, metro a iné spoje chodia na minútu presne a tu čakám hneď na vlak. stanici ako idiot, lebo autobus si mešká už 5 min... Teda ak rovno nevynechal spoj...
Tu čakáš nejakú slušnosť? Prosím ťa... keď si porovnáš správanie ľudí (životnú úroveň a plat sem neťahaj prosím ťa, to je úplne iná kategória) tu a v nejakom Anglicku, je to tu dosť hrozné. Tam som sa nestretla s nejakým drzým Angličanom, v každom obchode boli ochotní pomôcť, boli sa ti prehrabať v sklade keď napr. nemali veľkosť, poradili, behali okolo teba a tu? Keby predavačky mohli tak ťa prebodnú pohľadom že čo ich zas otravuješ... Proste Slovensko je diera s bandou primitívou (samozrejme na výnimky aby som nebola až tak krutá čo si myslia že požrali múdrosť sveta a pritom je to obyčajná zberba. Tak, koniec výlevu
@mm47 taliani su viac lenivi a nemci nieus namysleni, a ked aj su su velmi zdvorili a tolerantni...(vsade v nemecku a rakusku sme grgali a prdeli ako hovoda A oni na to nic brali to asi ako sucast nasej kultury tak sa tvarili ze to ani nevidia
@frez niesom blavak ty pes,som z vrabel z pojebanej dediny a uz mi lezu na nervy tie tvoje pojebane komentare seci su kokoti len ja som frajer lebo mam dlhe vlasy, pocuvam metal a vyjebem pol litra vodky na posedenie, a studujem daky lacny odbor lebo si neviem najst robotu a na lepsiu skolu nemam a som "rocker" si v zivote rock nevidel ty fas, si sed doma na riti a picuj kazdemu do for,blogov a diskusii to je hrdinstvo
@yeya presne! tu pinda na slovakov, ale v zahranici nas prezentuje grganim na verejnosti.
btw. tu ked sedis v restike, tak tiez pozeras, ze aki su casnici zrazu mili k cudzincom. ..... cize to, ze boli na teba v nejakej (dajme tomu) restike mili, tak to mohlo byt aj tym, ze si bol pre nich cudzinec a mooozno cakali aj nejake to vyssie prepitne. to je iba ako moznost k tym restikam.
Moze byt... ale teoreticky moze byt tvoj pohlad skresleny aj tym, ze ty si tam bol cudzinec a posobil si pre nich ''exotixky'' ... bolo jasne, ze k tebe budu mat iny pristup ako k domacim (aj u nas... ked je tu nejaky anglican, tak sa mu idu az napokraj riti vopchat )
tak si mal ostať v zahraničí....nie všetci ľudia sú taký... takéto veci ma vedia naštvať :/ a podľa tvojho @23 komentára som si ťa dovolila zaradiť medzi tých sedliakov o ktorých si sa zmienil...
ale ty si inač krasna vizitka Slovakov s tym grganim
a Slovenskí vyhadzovači...tu na to nepotrebuješ dokopy nič aby si sa nim stal tak to aj tak vyzera ale vo vačšich mestach a slušnejšich podnikoch už na to prišli, že kadejaky maco tlusty drzy nieje lepši ako nejaky zdatny v bojovom umeni a slušny
A to ake pipiny si si vybral to už je tvoj problem
DNESNE DISCOTEKY: 150kilovi sypači s IQ vyfučanej gumenej kačičky a 14-17rocne male ščandy s kratkymi suknami bez nohavičiek + DJ s youtube čo od toho chceš čakať ?
podľa tvojho komentu @26 si taký istý sedlák, jak šeci ostatní Slováci. kde je u teba slušnosť? Kydať na ľudí, ktorých nepoznáš a tváriť sa aký si skvelý, lebo si bol v Európe? Hovoríš, aký úžasní a slušní sú všade inde v EU, škoda, že sa na teba nič nenalepilo.
@caramelbiscuit To máš pravdu,že v obchodoch je to tu otrasné,kopec z predavačov ani nevie čo predáva a žiadny prístup k zákazníkovi a minule ma zarazilo keď predavačka pri pokladni mala reči,že do p***,lebo sa pomýlila viac menej a zle vydala.
Ale v zopár obchodoch je aj normálny prístup,čo nemá to sa snaží objednať zo skladu a netreba mu žiadnu zálohu,kúpiš to kúpiš ak nie nič sa nedeje,vedia poradiť,aj keď u neho necháš iba zopár Eur tak sa s Tebou normálne baví atď,ale to je dnes už ozaj výnimka...
@bossinko presne, presne... koľkokrát tá predavačka skutočne nevie čo predáva a snaží sa ti predať tovar nasilu. Nehovorím o kozmetike, drogérii, kde ti nacpe hocičo a zaručuje ti, že je to na tvoju pleť najlepšie čo môže byť To ma vždy dostane a padám odtiaľ čo najrýchlejšie
Ale tak hej, vo väčších mestách sa to lepší, ale v menších mestách je to stále dosť zlé... Nehovoriac o tom, že za tebou chodia a sledujú ťa ako toho najväčšieho zlodeja
@caramelbiscuit Vidíš na toto som aj zabudol,že na Teba pozerajú ako na zlodeja,ale to som si všimol iba v drogériach.Prídem,žiadny zákazník nikde iba tri predavačky a všetky hneď zazerajú aby som náhodou niečo neukradol a to si nemyslím,že vyzerám ako dáky kriminálnik,i keď kto vie ...
@frxxx najprv, som sa s tvojím názorom celkom aj kvitovala, po prečítaní článkov v diskusii a to ako sa chováš si len obyčajné slovenské hovädo, ktoré vie tiež len kydať na ostatných a sám je presne taký. Takže chalan, otvor oči, že si presne taký istý ako tí na ktorých nadávaš a nekritizuj, ale snaž zmeniť najprv seba. Lebo jedinec ako taký sám je základnou zložkou spoločnosti. Aj toto, čo tu práve robíš je charakteristická črta Slovákov, nadávať nato aký sme a pri tom si taký istý obmedzenec.
Len tak mimochodom, keď som bola v Rakúsku, Nemecku a Belgicku tak z vlastnej skúsenosti poviem: sú neskutočne arogantní! A rakúsky občania boli neskutočne namyslení aj na Slovensku a čo viem aj Belgičania. Neprispôsobivý, nič, bol to výmenný zájazd a naviac boli nepohostinný. A áno, v Austrii grgajú a prdia čo im hrdlo ráči, keď som tam bola na brigáde a niečo nám pán majiteľ vysvetľoval v pohode si pritom prdel, že sme to všetci počuli a poobede si aj vedel dobre grgnúť, veď čo sme len sprostí Slováci, pred nami si môže...
@bossinko keby len pozerajú, za mnou aj chodia s odstupom cca 5 krokov A to nie len v drogériách V živote som nič neukradla a tiež si nemyslím o sebe že by som vyzerala nejak podozrivo Preto tam už radšej ani nechodím, lebo mi je vrcholne nepríjemné tam nakupovať.
@caramelbiscuit Však keby si sa tam dakedy ešte ocitla a budú Ťa prenasledovať tak sa normálne spýtaj,že či jej môžeš nejako pomôcť alebo poradiť,alebo proste dačo také
Raz vravela jedna baba, že bola v Anglicku. V metre cestou do práce sa na ňu bezdôvodne usmail neznámy chlapík...potom aj baba. No nie je to od nich pekné? . Príde na Slovensko. Pekným pohľadom sa usmeje na dievča asi v jej veku a tá, ktorej chcela spríjemniť deň aspoň úsmevom radšej zuteká aby ju náhodou neznásilnila .
Niekto si myslí, že SR je srdcom EU lebo sa nachádza v strede Európy. No predtavte si eu ako veľkú riť. No áno my sme v strede teda kde? V riti.
nic v zlom, ale podla uvodneho prispevku mi vyplyva, ze jediny sedlak si tu ty..prispevok ma uroven IQ nanajvys 70 a ta tvoja hodnotiaca vzorka asi tiez tak...
tak co mali robit, ked tam fakt neboli pre tancovanie? a keby mi niekto povedal "das si dzus alebo zoberem ti volaco idem pri bar?", tiez by som radsej palil kade lahsie od neho.
@frxxx Slovensko je take ake si ho robime my sami. Vsade je ina mentalita. My nie sme suverejny stat a ani nikdy nebudeme, je to dane historicky t.j. aj geneticky. Kazdy stat je od toho druheho v niecom iny. Co sa tyka diskoclubov tak mam pocit, ze v sucastnosti tam chodia povacsine deti, ktore su radi ked o panictvo pridu na zachode alebo za rohom clubu a ani ta hudba je nic moc podla mna. Ale to je len moj nazor.
@deadfanzy@yaya no sorac nezvyknem sa tak chovat ale vsimol som si ze ten chalan negativne reaguje na kazde fora a prispevky, uz aj mna tu davnejsie par krat urazil a som to neriesil ale teraz som sa neudrzal
Nahodou mne takato mentalita aka je na slovensku vcelku vyhovuje, je to tradicna slovenska mentalita, ktora sa to u nas formovala roky, nieje to nieco co sa tu stalo zo dna na den, a ked pocujem pribehy ludi ako v rakusku v obchodoch su k tebe priateslky a tak ako sa na teba predavacky furt usmievaju vzdi si tak poviem ze chvala bohu nezijem v rakusku, preco by sa na mna mal usmievat predavacka co mi predava rozky ? a tak celkovo by som povedal ze si mame vazit nase dedictvo a byt hrdy na nasu rokmi formovanu mentalitu, tak ako su nemcu hrdi na svoju dochvilnost, tak aj mi by sme mali byt hrdy na to co mame, ako verim ze niektore extremy su az moc ale tak vsetko z mieroj a bude sa nam tu zit fajn...
@frxxx ocuvas ten frez to ti je daky iny sellaaak ..aj ja kukam dlhsie len kktiny vypisujeee....isto sa sprchuje raz za dva tyzdne a machruje tu kktu..len mu daj...a sellac....no sak co narobis?....tu na tejto stranke najdes len jeblych seliakych travickarov ...jak hovori laci...vyjebana revolta ...to mas to iste jak na diskotekach skoro tak necakaj ze ti tu povedia pekneho slova ...no neviem rad by som sa vyjadril ku kazdemu travickarskemu nazoru co tu je poopodavany ale to bych tu do rana byl....ach idem dpc zas tu pol roka nepridem..clovek raz za pol rok pride...vidi len bandu kktov s absolutne rovnakymi nazormi na svet...s napicu v kusom...pocuvajucich rovnake kinder punkove sracky...a s travou za usami...pfuuuuuj...a najlepsie je ze kazdi z nich si mysli ze je originalny ....chamrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Mňa vždy takto nasere, keď sa sem vraciam z Viedne, kde autobusy, električky, metro a iné spoje chodia na minútu presne a tu čakám hneď na vlak. stanici ako idiot, lebo autobus si mešká už 5 min... Teda ak rovno nevynechal spoj...
Uz sa len neposer z toho ako sa vsetci maju super okrem nas a nebud naivny
ked chces balit "zeny" na diskoteke tak co cakas vacsina dievcatiek tam nema uroven
Iste. Všetci čo chodia na diskotéky sa občas zabaviť, sú primitívni ľudia bez IQ. (megaturborofl)
nabuduce cestuj po Afrike
rada cislo 2
naco lezes na diskoteky, kde je drviva vacsina samý primitiv?
A btw-diskotéky tu sú...na hroznej úrovni
A je pravda, slovač je strašne nezdvorilá, nevrlá a neochotná.
@frxxx tak vieš, asi nemáš to čo chcú tj pičoviny
btw. tu ked sedis v restike, tak tiez pozeras, ze aki su casnici zrazu mili k cudzincom. ..... cize to, ze boli na teba v nejakej (dajme tomu) restike mili, tak to mohlo byt aj tym, ze si bol pre nich cudzinec a mooozno cakali aj nejake to vyssie prepitne. to je iba ako moznost k tym restikam.
a Slovenskí vyhadzovači...tu na to nepotrebuješ dokopy nič aby si sa nim stal tak to aj tak vyzera ale vo vačšich mestach a slušnejšich podnikoch už na to prišli, že kadejaky maco tlusty drzy nieje lepši ako nejaky zdatny v bojovom umeni a slušny
A to ake pipiny si si vybral to už je tvoj problem
Tie pipiny maju tu smolu, ze rodicia ich pravdepodobne maju tazko v pici.
2. Myslis si o sebe ze si dokonaly?
3. Podla tvoje mierne agresivneho sravania usudzujem ze tiez nie si uplne najzdvorilejsi a najslusnejsi ale samozrejme sa mozem mylit
ale ved jasne kludne mudruj
ináč súhlas s @nenay @39
a to že grgáš a prdíš na verejnosti jak posledná sviňa a nikto ti neprijebal, tým sa ako chváliš?
Ale v zopár obchodoch je aj normálny prístup,čo nemá to sa snaží objednať zo skladu a netreba mu žiadnu zálohu,kúpiš to kúpiš ak nie nič sa nedeje,vedia poradiť,aj keď u neho necháš iba zopár Eur tak sa s Tebou normálne baví atď,ale to je dnes už ozaj výnimka...
Ale tak hej, vo väčších mestách sa to lepší, ale v menších mestách je to stále dosť zlé... Nehovoriac o tom, že za tebou chodia a sledujú ťa ako toho najväčšieho zlodeja
u nás v exisporte sú strašne dobrý predavači, až radosť tam chodiť =D..ale v niektorých obchodoch..no fakt sa radšej netreba vyjadrovať =D
Kultivovaný prejav u nás používa bohužiaľ len drvivá menšina...
Len tak mimochodom, keď som bola v Rakúsku, Nemecku a Belgicku tak z vlastnej skúsenosti poviem: sú neskutočne arogantní! A rakúsky občania boli neskutočne namyslení aj na Slovensku a čo viem aj Belgičania. Neprispôsobivý, nič, bol to výmenný zájazd a naviac boli nepohostinný. A áno, v Austrii grgajú a prdia čo im hrdlo ráči, keď som tam bola na brigáde a niečo nám pán majiteľ vysvetľoval v pohode si pritom prdel, že sme to všetci počuli a poobede si aj vedel dobre grgnúť, veď čo sme len sprostí Slováci, pred nami si môže...
Niekto si myslí, že SR je srdcom EU lebo sa nachádza v strede Európy. No predtavte si eu ako veľkú riť. No áno my sme v strede teda kde? V riti.
Proste si trápny ako schody vo vytahu a stym nic nenarobíš
mozno raz aj my budeme takí nasratí pánkovia, co zbehali cely svet a vedia, ako to je v poriadnych krajinach medzi ludmi na urovni
A celkovo sme taky zachmureny narod.
V zahranici su ludia ovela priatelskejsi, aspon co ja mam skusenost
Este v lete sa to tu ako tak da vydrzat, ale akonahle je trosku zamracene, tak su aj ludia
...Budeme asi velmi sensibilni obyvatelia europy