Presne To si myslím aj ja...Je tu čím dalej tým viac tých primitívných for o tom či " Som tehotná " ?, a podobné dristy Je tu asi tak 1 % normálnych for zo 100
@anjelik107 podla toho co hladas... fora sa opakuju, stale sa riesi skoro to iste, ale vzdy ma tu dokaze nieco prekvapit a zaujimaju ma nvoe veci .. a nazory inych ludi
- Veríte v Boha? Ak áno prečo a ak nie, čo si myslíte o tých čo veria?
- Prepáčte, mám jeden problém. Poznám sa s jednou babou už dva dni a usmiala sa na mňa, potom sme sa spolu vyspali a dnes som zistil, že chodí s iným. Má to ešte šancu? Len to na mňa hrá alebo to je pravá láska? Ako ju získať späť?
- Prosím vás, stavebná škola alebo učiteľstvo? Prosím, poraďte súrne!!!!!!!!!
- Kolko krád po sebe sa naraz urobýte?
- Prosím, ako sa volá tá pesnička čo hrala v tej reklame na peugeot? Len tie posledné dva takty potrebujem na to zohnať remix a neviem kde...
- Čo si myslíte o Modrom z neba? A o Rozborilovi?
- Ako bolo prvý týždeň v škole? Akí sú noví spolužiaci, rozumiete si s nimi? Váš pohľad na novú školu (tí čo ste prestupovali)
Je pravda, ak somariny neotváraš a zaujímaš sa o to, čo chceš, nájdeš tu aj pár rozumných vecí, o ktorých sa naozaj dá diskutovať. To ide fakt len o to, čo človek otvára a nad čím sa pozastavuje. Ale tí, ktorí tu chodia už viac ako dva roky mi musia dať za pravdu, že vtedy to síce bolo zlé, ale teraz to je horšie. Svet sa mení a všetko upadá. S tým sa tu asi už len zmieriť.
@mato6666663@yullia ee, pridáš hocaké fórum, ale keď je nevhodné tak admin to zmaže hneď... ale podľa mňa veľa vecí maže zbytočne a naopak veľa vecí tu je, čo by mali byť zmazané...
Ak dovolíte, ja si zasa myslím, že je nezmysel, hľadať zmysel v nezmysloch, alebo proste len nezmysli rozoberať... Inak podobných diskucii, kde sa rozoberal súčasný stav birdzu tu už bolo niekoľko.. Takže aj toto fórum považujem, podľa môjho skromného úsudku, prinajmenšom za nezmysel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
- Veríte v Boha? Ak áno prečo a ak nie, čo si myslíte o tých čo veria?
- Prepáčte, mám jeden problém. Poznám sa s jednou babou už dva dni a usmiala sa na mňa, potom sme sa spolu vyspali a dnes som zistil, že chodí s iným. Má to ešte šancu? Len to na mňa hrá alebo to je pravá láska? Ako ju získať späť?
- Prosím vás, stavebná škola alebo učiteľstvo? Prosím, poraďte súrne!!!!!!!!!
- Kolko krád po sebe sa naraz urobýte?
- Prosím, ako sa volá tá pesnička čo hrala v tej reklame na peugeot? Len tie posledné dva takty potrebujem na to zohnať remix a neviem kde...
- Čo si myslíte o Modrom z neba? A o Rozborilovi?
- Ako bolo prvý týždeň v škole? Akí sú noví spolužiaci, rozumiete si s nimi? Váš pohľad na novú školu (tí čo ste prestupovali)
Je pravda, ak somariny neotváraš a zaujímaš sa o to, čo chceš, nájdeš tu aj pár rozumných vecí, o ktorých sa naozaj dá diskutovať. To ide fakt len o to, čo človek otvára a nad čím sa pozastavuje. Ale tí, ktorí tu chodia už viac ako dva roky mi musia dať za pravdu, že vtedy to síce bolo zlé, ale teraz to je horšie. Svet sa mení a všetko upadá. S tým sa tu asi už len zmieriť.
no fakt,čistá pravda...upadá to tu...raz tu zostanú len fejky a tie si budú navzájom "vtipne" komentovať fóra a budú sa na tom neskutočne smiať...