Máte vek pomerne nízky, okolo 20, plno možností ako si ešte pár rokov užiť "voľne". Myslíte si, že váš partner vás automaticky berie ako niekoho, koho ani za nič nepožiada o ruku? Alebo mu je viac menej jedno, že ty si mladá baba, keďže on už nie je najml
akoze keby som chodil s napr. 16 rocnou, co by som nikdy neurobil, tak v mojom veku by som ju mal pokladat za akusi zastavku za dalsim dobrodruzstvom, len preto lebo si mam este par rokov uzivat?
no vztah clovek zacina, ak to mysli vazne a pri tom by to malo zostat.. preto odmietam akukolvek spojitost medzi mnou a tvojou zvlastnou teoriou
@yellowlentil myslim, ze taky starsi samec by si uz rad zalozil rodinu a to je uz len na dotycnej, ci sa citi na materstvo.. ved vziat si ju moze a plodit mozu o 5 rokov.. ale tak naco liezt do niecoho, kde si nie su obaja nicim isti?
@mm47 myslela som skor ze zatial nie, lebo chlap ma 35, baba 20, mozno si chlap mysli, ze je na to ona este mlada(a mozno ma aj pravdu, ale to nie je v otazke)
@yellowlentil jaj taak az teraz som pochopila spravne ja si osobne teda myslim že od 35 rocneho zreleho muža musis ocakavat taku vec ze si ta bude chciet zobrat...je len na tebe ci ho milujes a si kvoli tomu ochotna vzdat sa este ,,studentskeho,, zivota zaviazat sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
akoze keby som chodil s napr. 16 rocnou, co by som nikdy neurobil, tak v mojom veku by som ju mal pokladat za akusi zastavku za dalsim dobrodruzstvom, len preto lebo si mam este par rokov uzivat?
no vztah clovek zacina, ak to mysli vazne a pri tom by to malo zostat.. preto odmietam akukolvek spojitost medzi mnou a tvojou zvlastnou teoriou
naviac ked ma mladu priatelku,mna by daco take nenapadlo, pokial nie je tehotna lebo coo....
Ale podla mna tie hodiny uz tikaju aj v 28 .
ale najprv musí byť Partnerka