Všeobecne, keď sa mi chce so všetkým seknúť, spomeniem si na jednu zdanlivo nezmyselnú vetu, kt. mi pripomína, že jedného dňa by som rada to a to dosiahla a cesta nevedie cez zdochliacke povaľovanie.
ked som robila plavanie mala som dvjhodinove treningy a po hodine ma vzdy islo vyrutit uz som nevladala a vzdy som cez to nejako preplavala a zvysok som sla ako robot bez myslienok bez vsetkeho. len neviem co ma hnalo ze som sla dalej. asi ten pocit toho robota lebo vtedy som mala konecne pocit ze robim nieco poriadne a neflakam sa
Nemam nic vynimocne, len sa musim / chcem prekonat... posunut moje hranice o kusok dalej... a myslim si, ze toto mi pomoze v situacii, v ktorej si myslim, ze uz nevladzem, alebo ked sa mi proste uz nechce. Ale to plati iba pre sport... inac som dost lenivy... bohuzial...
mám, ale nie v športe a ide skôr o myšlienku, ktorá slúži ako dvojsečná zbraň = nájstroj na vyburcovanie alebo naopak ešte väčšiu rezignáciu... a je problém dopredu odhadnúť, ako zaúčinkuje v konkrétnom prípade
nemám takú myšlienku, skôr sa dokážem vyhecovať.... ale najlepšie sa mi hrá keď mám čistú hlavu, na nič nemyslím iba na hru.... či už pri plávaní, alebo pri futbale..... najlepšie sa hrá s čistou hlavou....
"Nemusíš byť najlepší. Stačí, keď budeš lepší ako ostatní." Povedal De Gaulle svojmu synovi o učení (z toho vyplýva, že to povedal trochu inak, ale pre potreby tohto fóra som to upravil.)
U mna to je jednoduche, neznasam prehry a tak do kazdeho zapasu idem s tym ze chcem vyhrat a makam..ked nevladzem tak si poviem ze este musim vydrzat ked chcem vyhrat, alebo mi napadne, kde by bol napr. taky giggsie keby si niekedy povedal, ze nevladze...to ma motivuje a vydrzim ale ked dohrame som stale dojebany jak pes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a inak nemám nič také
Všeobecne, keď sa mi chce so všetkým seknúť, spomeniem si na jednu zdanlivo nezmyselnú vetu, kt. mi pripomína, že jedného dňa by som rada to a to dosiahla a cesta nevedie cez zdochliacke povaľovanie.
Nemam nic vynimocne, len sa musim / chcem prekonat... posunut moje hranice o kusok dalej... a myslim si, ze toto mi pomoze v situacii, v ktorej si myslim, ze uz nevladzem, alebo ked sa mi proste uz nechce. Ale to plati iba pre sport... inac som dost lenivy... bohuzial...
Ale je to skôr motivácia ako nenávisť alebo niečo nej podobné
Proste len myslím na to, že ak sa neposuniem ďalej, možem sa zahrabať so všetkým čo chcem..
Vydávam citoslovcia smiechu.