neviem, ze keby mal niekto zdeformovany fejs, ci by sa mu rovnako pacil zdeformovany fejs. a nemyslim zdeformovany po nejakej udalosti, ale proste od prirody vyslovene skarede crty.
skorej si myslim, ze vseobecne sa ludom zvykne pacit ten zlaty rez ci co to je a farba jednotlivych komponentov zavisi uz od osobnych preferencii
@method ono skôr tým, že si obklopený celý život svojím fejsom (prípadne rodičov-súrodencov), tak máš pozitívne napodmieňované s príjemnými pocitmi niečo, čo je ti podobné.. také podvedomé asociovanie emócií
+robili výskumy, že pokiaľ sa dlhodobé páry poznajú od detstva - podobná atraktivitá zohráva oveľa menšiu rolu (tj. je tam viac rozdielov - aj škaredý chlap uloví sexy babu, ak boli kamoši a on ju očaril , avšak páry ktoré vznikajú na základe "neznámej" osoby, tj. ku ktorej nemáš predtým akýkoľvek emočný vzťah, ale niekde sa spoznáte, u nich zohráva podobná atraktivita oveľa väčšiu rolu.
ale ano, obaja mame krásne črty takze jo.
proste cim sme dlhsie spolu,tým mam pocit, ze sa viac podobame vyzorovo..akoze ok, ja nemam take svaly a on take prsia jak ja napr,ale chapete ma . proste trochu tam ista podoba začina byt.
je dokazane ze ludia ktorý maju podobne rovnake zakladne crty ako farba oci vlasov a tak podobne vydžia spolu dllšhei, lebo podvedome citia pri takom partnerovy vacsiu istotu. nie je to pravidlo ale logické to je.
mna nepritahuju napr úzke pery, kedze sama mam take kus plnšie, alebo sa mí pacia oci do zelena, a celkovo som viac asi na tmavovlasých. aj ked pacilo sa mi mnoho svetlovlasých
Ja som napríklad vysoká, A páčia sa mi iba vysokí chlapci, S nízkym by som nemohla byť A áno.. páči sa mi, keď má podobné črty ako ja . A všeobecne si tiež myslím, že áno
to mi pripomína, ako sme boli minulý víkend na rodinnej oslave a on tam k nám zapadal výrazným obočím a možno sa úsmevom dosť podobáme, lebo sa nám trochu pokrčí tvár
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Z časti určite
skorej si myslim, ze vseobecne sa ludom zvykne pacit ten zlaty rez ci co to je a farba jednotlivych komponentov zavisi uz od osobnych preferencii
u nas je to tak tiez. ja mam velky nos, a pacia sa mi chlapi s velkymi nosom. chudata nase deti
+robili výskumy, že pokiaľ sa dlhodobé páry poznajú od detstva - podobná atraktivitá zohráva oveľa menšiu rolu (tj. je tam viac rozdielov - aj škaredý chlap uloví sexy babu, ak boli kamoši a on ju očaril , avšak páry ktoré vznikajú na základe "neznámej" osoby, tj. ku ktorej nemáš predtým akýkoľvek emočný vzťah, ale niekde sa spoznáte, u nich zohráva podobná atraktivita oveľa väčšiu rolu.
OK, koniec psychologického okienka 4today
proste cim sme dlhsie spolu,tým mam pocit, ze sa viac podobame vyzorovo..akoze ok, ja nemam take svaly a on take prsia jak ja napr,ale chapete ma . proste trochu tam ista podoba začina byt.
mna nepritahuju napr úzke pery, kedze sama mam take kus plnšie, alebo sa mí pacia oci do zelena, a celkovo som viac asi na tmavovlasých. aj ked pacilo sa mi mnoho svetlovlasých