v prvom rade ho mám krivý :d ale tak dva razy zlomený, čo iné by som asi tak chcela a hoci som už uvažovala mnohokrát nad plastikou, tak podobne ako pre @mielikki je pre mňa až príliš charakteristický a bez neho by som to už asi nebola ja ...
Hej ale tak ja skoro s ničím na sebe nie som spokojná...možno tak s nechtami nie ale vážne, mne obvykle ľudia chvália nechty (a to nie že by som si ich lakovala, ale normálne moje vlastné prírodné nechty (A) ehm
@sioon že teraz máš ešte väčšie mega plus u mňa jak doteraz toto je jedna z vecí, pre ktoré (keď ma to prepadne) aj teraz niekedy "nemôžem spávať"...a najmä vtedy, keď vidím fotky z detstva a svoj krásny rovný nos taký akurát
u nás v rodine môjmu nosu nikto nepovie inak ako "krumplový" ja sa na to pozerám z lepšej strany - môj nos je taliansky a aristokratický a asi by som ho nemenila, už sme si na seba zvykli
hej, je veľký z profilu, spredu, zozadu...a ešte k tomu ho mám divno oddelený od čela a tak nejak nízko položený a ešte tuším aj krivý Proste celé zle.
Ale povedala som si, že s ním nebudem asi nič robiť (aj keď to láka, ale plastika strašne bolí , lebo je pre mňa charakteristický a bez neho by som to nebola ja A keby som si ho dala spraviť, gény sa aj tak prenesú, či je upravený alebo nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Ale napriek tomu, že je skutočne veľký a široký a krivý a ohyzdný, asi by som ho nemenila. Je pre mňa na to príliš charakteristický.
ja ho mam.. maly, s malym kopcekom, malymi dierkami, pehaty..
ty máš pekný nos akurát k tvojej tváričke
Ale povedala som si, že s ním nebudem asi nič robiť (aj keď to láka, ale plastika strašne bolí , lebo je pre mňa charakteristický a bez neho by som to nebola ja A keby som si ho dala spraviť, gény sa aj tak prenesú, či je upravený alebo nie.
@matusha foto staci, pri tvojej sebakritike uz vonkoncom !
@matusha ano, vieme
@fakecocacolazero a ty tiež nevymýšľaj
aaa nejak ma to netrápi, pekne si spolu nažívame