@antinim moja aspoň má význam a dá sa na ňu pozerať, ty tam máš veľké hovno aj to si skopíroval z nejakého freecsstemplates.com... gitara je fake? Akože som si ju dokreslil v skicári?
@houmr tak teda si vazne EPICKY CHUJKO ktory nicomu nerozumie...
tak znova:
-aky ma tvoja webka kurva vyznam?! ,,ktory mojej chyba...
-asi tazko som to skopiroval,...keby si sa trochu rozumel do programovania a designovania,tak by si chapal preco.
-a fake gitara nakreslena v skicari... ...kedze ti tam nevidim ladiacu mechaniku a spol,mam dovod si mysliet,ze to nieje pravy stratocaster,ale nejaky fake ako starsound...
@antinim nadávkami ma neurazíš, btw dnes máš narodky? Lebo pred chvíľkou si mal 14 rokov v profile... v reále to bude asi ešte nižšie.
- Moja webka má text, človek tam dačo vidí, ty tam máš zelené jablko, zelené pozadie a hovno z toho (k tomu sa niektoré veci prekrývajú a font si obšľahol od kosmiklove - teda aspoň myslím, to je fuk)
- Viem PHP, HTML, CSS, ty vieš hovno a machruješ že vieš niečo o designovaní. Ukáž niečo čo si spravil okrem hentoho hovna a si macher, inak si zaprdené decko čo si myslí že zjedlo múdrosť sveta.
- To bol joke, ale ty to asi nepochopíš čo...
Je to Stratocaster a bolo by mi totálne U RITI keby si myslíš že je to fake alebo čo... mal som ti to akože detailne odfotiť, ešte aj na combo si sadnúť a všetko pekne spredu a z profilu nech pekne Pán (s veľkým P) posúdi?
@antinim - zatiaľ tam nie je moc čo hodnotiť... jednak tam máš nefunkčné odkazy, nezobrazuje to korektne ani v Opere, ani v Mozille, ani v SeaMonkey... tá zelená farba je nechutne krikľavá (vec vkusu), jediné, čo sa zatiaľ ako tak dá, je font v MENU lište... takže v globále u mňa celkový designe 0
@40@antinim - čítaš, čo som napísal? Celkový designe u mňa 0 - najmä kvôli tej farbe. Podľa teba tu má každý zastaralý prehliadač? Nad lištou MENU ti nevidno poriadne nick, v niektorom ti zobrazuje tlačidlá priateľov a fanúšikov, v inom nie... a ubezpečujem ťa, že mám všetky browsery upgradované - v oWIN7 aj v Linuxe...
Nemyslím,tie odtiene štvorčekov sa mi moc nepáčia,osobne sa mi nepáči,na začiatku som nechcel na ňu ani kliknúť,a keď som tak čítal komenty mal som pocit že ti ide o počet komentov a zhliadnutí tvojho profilu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
moj pokus o rekord nevysel XD
Tá webka je nechutná
proste ti to zle zobrazuje
@11 XD dakujem!
najlepsi csskari tu na birdzi su nepochybne @mayo , @majo a @insomnya (ked neratam seba )
@17 suhlas,ale s tou imsomnyou si to trochu posral,ne?
keby som ten design este nikdy nevidel,tiez by som povedal,ze je krajsi. ale uz ho mam az za usami
"najlepsi csskari tu na birdzi su nepochybne @mayo @majo a @kosmiklove (ked neratam seba )"
tak znova:
-aky ma tvoja webka kurva vyznam?! ,,ktory mojej chyba...
-asi tazko som to skopiroval,...keby si sa trochu rozumel do programovania a designovania,tak by si chapal preco.
-a fake gitara nakreslena v skicari... ...kedze ti tam nevidim ladiacu mechaniku a spol,mam dovod si mysliet,ze to nieje pravy stratocaster,ale nejaky fake ako starsound...
» www.birdz.sk/forum/spytajte-...
- Moja webka má text, človek tam dačo vidí, ty tam máš zelené jablko, zelené pozadie a hovno z toho (k tomu sa niektoré veci prekrývajú a font si obšľahol od kosmiklove - teda aspoň myslím, to je fuk)
- Viem PHP, HTML, CSS, ty vieš hovno a machruješ že vieš niečo o designovaní. Ukáž niečo čo si spravil okrem hentoho hovna a si macher, inak si zaprdené decko čo si myslí že zjedlo múdrosť sveta.
- To bol joke, ale ty to asi nepochopíš čo...
Je to Stratocaster a bolo by mi totálne U RITI keby si myslíš že je to fake alebo čo... mal som ti to akože detailne odfotiť, ešte aj na combo si sadnúť a všetko pekne spredu a z profilu nech pekne Pán (s veľkým P) posúdi?
Uhm, epic.
@35 ....
fakt z teba nemozem...FAKT! ja to uz nejdem ani komentovat. iba zeby chcel nekto iny
@39 @salora
dizajn mas honotit,nie obsah;
bugy som povedal,ze si nemate vsimat...to doriesim;
neviem co konkretne myslis ze zle zobrazuje...ale kazdopadne to je chyba zastaraleho prehliadaca...;
a potom je to fakt len o vkuse
@43 @salora dik za upozornenie. asi som si to poriadne neskontroloval
fake! obyčajná reklama
@malapohroma ....pre boha tvojho...o co vam ide? ako viete ze TC..keho kkta trapi TC????
radšej budem podľa Teba dement, lebo z tej zelenej mi je na zvracanie.. prepáč
@60 @klaudiqaaa zacinam mat pocitm,ze sa bavim so skvolkarom...takze dovi
Je milé, že si na všetkom ohol rohy, ale nemá to žiaden efekt, jedine tak bordel.
Ver mi, viem čo hovorím, mňa web dizajn živí.
Ach chlapec, ty ale musíš mať sebavedomie
A webdizajnér? Och môj bože, ty určite založíš monopol